Frequently Asked Questions

Consultați cele mai frecvente întrebări aici, dacă mai aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să ne contactați.

Pricing

Deoarece SARMs nu sunt produse reglementate, singura modalitate de a vă asigura de calitatea lor este un test HPLC care măsoară nivelul de puritate al materiei prime din care este fabricat produsul. iMuscle testează fiecare dintre loturile sale, puteți vedea testele de calitate ale SARMs aici. 

Facem livrari pe plan local. Aceasta înseamnă că SARMs noastre se află pe teritoriul țării din care comandați și vor fi livrate direct. Puteți vedea cât de departe livrăm aici. 

Cel mai simplu mod de a obține un răspuns la întrebarea dvs. legată de suplimentele SARMs este să îl întrebați prin e-mail 

Deoarece majoritatea recenziilor suplimentelor SARMs sunt false (puteți citi mai multe despre asta aici), am creat un forum activ SARM unde puteți obține recenzii și feedback direct de la utilizatori ca dvs. 

Diferite tipuri de suplimente SARMs au un scop specific. De aceea, este important să alegeți cu atenție stivele de SARM, deoarece unele dintre produse pot lupta pentru același receptor de androgeni și se pot auto-exclude. Citiți mai multe despre cum să stivuiți SARMs. 

SARMs sunt modulatori selectivi ai receptorilor de androgeni, acționează selectiv, nu afectează organele secundare și nu provoacă efectele secundare care sunt caracteristice altor produse anabolice, cum ar fi steroizii. Aflați mai multe despre SARMs. 

Unele dintre cele mai puternice SARM pentru masa musculară sunt Ligandrol, Testolone, YK11. Află mai multe despre ei aici. Aflați cum să le îmbunătățiți efectul aici. 

Cele mai bune SARMs pentru arderea grăsimilor sunt Cardarine GW501516, Stenabolic SR9009, Andarine S4 și Ibutamoren MK-677. Aflați aici ce le face atât de bune și cum să le folosiți.