Teste de calitate ale SARMs

Teste de calitate

HPLC înseamnă cromatografie lichidă de înaltă performanță și este o tehnică utilizată pentru a separa diferitele componente ale unui compus folosind presiune ridicată pentru a împinge solvenții prin coloană. Aceasta este cea mai utilizată tehnică pentru identificarea, cuantificarea și separarea componentelor unui amestec.

Pur și simplu, procedurile noastre pentru determinarea calității suplimentelor noastre SARMs sunt:

Trimiterea unui eșantion de SARMs la materia primă pentru testare

Fiecare materie primă nouă pe care o primim este supusă unui test de calitate. Această procedură este obligatorie deoarece:

  • Vă protejează, în calitate de client, de SARMs uri și / sau substanțe care sunt vândute ca SARMs-uri, dar care, de fapt, nu au nimic de-a face cu produsul.
  • Ne protejează, ca comerciant, de a investi în materii prime necorespunzătoare și de a ne murdări reputația comercială în cazul în care vindem SARMs-uri necorespunzătoare.

Analiza eșantionului SARMs

Căutăm o puritate minimă de 97% a materiei prime. Din experiența și părerea noastră, nerespectarea a până la 3% ar fi acceptabilă și acceptabilă pentru marketing.

Ultimele noastre rezultate de laborator arată o concentrație de 99,99% pe fiecare dintre produsele SARMs pe care le oferim.

Tipuri de SARMs-uri și testele lor