Comanda prin telefon +40312294563

Despre noi

„NOI SUNTEM CEL MAI BUN SARM MAZIN ÎN EUROPA“

Toți susțin acest lucru, dar cu ce drept, nimeni nu împărtășește care este adevărata origine a acestor produse. Foarte  des  puteți vedea autocolantele producătorului:

  • MADE IN UK
  • MADE IN GERMANY

Acest lucru este tipic, deoarece aceste țări sunt renumite pentru calitate și, prin urmare tu, în calitate de client asociezi locul de producție cu produsul ...

Dar asta este departe de adevăr și dacă vrei să afli care este adevărul continua să citesi!

Ce este iMuscle

iMuscle oferă produse inovatoare care îmbunătățesc starea fizică și mentală. Unele dintre aceste produse (cum ar fi SARMs) se află în faza experimentală și nu sunt aprobate pentru utilizare ca medicament sau suplimente alimentare.

Modulatorii selectivi ai receptorilor androgenici (SARM) au un scop clar și simplu în PERMANENȚĂ să abordeze și trateze probleme de sănătate asociate cu atrofia musculară și osoasă precum osteoporoza sau probleme metabolice precum diabetul.

Industria farmaceutică se concentrează în principul  pe produse publicitare care tratează SIMPTOMELE și nu cauza respectivei probleme de sănătate?

Din punctul de vedere al marii afaceri farmaceutice, mai mulți pacienți = cerere mai mare de medicamente. Mai mulți  sănătoși = mai puțin profit ...

După cum s-a menționat, SARM-urile nu sunt reglementate și prin urmare, nu au un standard de calitate. Aici venim noi în ajutor testând fiecare dintre loturile noastre într-un laborator european înainte de a produce produsul final.

Dacă vrei să devii partenerul nostru? - +40 312 294 563