Când se resimte efectul real al SARM-ului

Când se resimte efectul real al SARM-ului

Imaginați-vă un supliment care are un efect vizibil la 1 oră după ce l-ați luat!

Cum te vei simți dacă vezi schimbări în felul în care arată corpul tău zi de zi?

SARM-urile combină viteza și efectul de durată în arderea grăsimilor și construirea masei musculare.

Mai mult de atât, cu SARM vă veți putea transforma corpul la propriu așa cum vă doriți și, cel mai important, să vedeți cum se întâmplă asta cu fiecare zi care trece!

Ceea ce preocupă majoritatea oamenilor este durabilitatea efectului SARM. Acest efect este durabil, va rămâne permanent sau va dispărea după oprirea SARM-urilor?

Este permanent efectul SARM?

SARM-urile sunt modulatori selectivi ai receptorilor androgeni, interacționează direct cu receptorii androgeni din țesutul muscular și osos.

Când SARM se leagă de receptorul de androgeni, acesta semnalează acțiunea corespunzătoare, de exemplu:

• Construirea unei noi structuri osoase și descompunerea celei vechi (prevenirea și tratarea contuziilor)

• Îmbunătățirea eficienței fibrelor musculare, ceea ce duce la utilizarea de mai puțin oxigen, acest lucru vă ajută să aveți o mai bună rezistență și cardio

• Îmbunătățirea sintezei proteice, care la rândul său ajută la construirea de noi fibre musculare

• Accelerarea metabolismului, ceea ce duce la arderea unor cantități mari de calorii și respectiv la o reducere a depozitelor de grăsimi

Spre deosebire de steroizi și pro-hormoni, acțiunea SARM nu provoacă dezechilibru hormonal. În consecință, atunci când hormonii dvs. sunt în echilibru, organismul este capabil să rețină ceea ce a dobândit.

Cu toate acestea, în prezența a ceva extern al cărui efect provoacă stimulare suplimentară și vă oferă posibilitatea de a câștiga 3-5 kg de masă musculară în mai puțin de 6 săptămâni sau de a arde până la 3-4 kg de grăsime în același timp, corpul dvs. va avea nevoie de timp pentru adaptare.

În acest timp, este bine să-l ajutăm să se adapteze. Acest lucru se poate face în două moduri...

Cum puteți păstra 99% din rezultatele ciclului dvs. SARM

Pentru a fi mai încrezător și bineînțeles pentru a justifica investiția de timp și bani pe care i-ați investit în SARM, este bine să faceți așa-numita terapie post-ciclu pentru a păstra toate rezultatele obținute.

Acest proces nu este obligatoriu cu SARM-urile, în cele mai multe cazuri ai nevoie doar de timp, dar în acest timp este posibil să pierzi 20% din ceea ce ai obținut, deoarece aceasta este o perioadă de ajustare prin care trece corpul.

Această terapie post-ciclu cu SARM este pentru dvs. dacă perioadele de administrare au fost mai lungi de 6 săptămâni sau doriți doar să păstrați cât mai mult din ceea ce ați obținut (99%)

Terapia post-ciclu - Opțiunea 1

SERM - modulatori selectivi ai receptorilor de estrogen. Aceste produse controlează receptorii de estrogen și pot stimula producția proprie de testosteron.

De asemenea, blochează estrogenul, care rezultă din creșterea intensivă a producției de testosteron nou.

SERM-uri populare:

• Clomifen - de la 25 mg la 50 mg pe zi, 3-4 săptămâni după un ciclu

• Tamoxifen - de la 20mg la 30mg pe zi la 3-4 săptămâni după ciclu

Terapia post-ciclu - Opțiunea 2

Vitamine și minerale care cresc producția de testosteron și t hormon luteinizan (hormon responsabil pentru producerea de spermă).

Combinația adecvată:

• Zinc - de la 25mg la 30mg pe zi timp de 4 săptămâni după un ciclu

• Vitamina D - 2000iu până la 5000iu pe zi timp de 4 săptămâni după un ciclu SARM

• Seleniu - 100mcg-200mcg pe zi timp de 4 săptămâni după un ciclu cu SARMs

Obțineți recenzii și feedback-uri de la utilizatori în forumul nostru SARM

Aici puteți afla într-adevăr dacă SARM-urile sunt pentru dvs., cum funcționează, care este efectul lor și la ce vă puteți aștepta. Intrați și întrebați despre efectele negative și pozitive pe care le puteți aștepta în urma administrării SARM!

Surse de informare:

Funcția SARM-urilor în terapia hormonală

Curr Opin Clin Nutr Metab Care. 2009 May; 12(3): 232–240.doi: 10.1097/MCO.0b013e32832a3d79 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2907129/

 

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.