dozare PCT

Administrare și dozare PCT

Cea mai bună ajutor pentru PCT și cicluri. Terapia după ciclu este o modalitate de a ajuta corpul să se vindece după utilizarea SARMs sau steroizilor. Administrarea produselor PCT va opri efectele secundare ale steroizilor. Această grupă de SARMs va crește nivelul de testosteron și va crește dorința masculină. Produsele PCT de la Imuscle SARMs vă vor ajuta, de asemenea, să păstrați rezultatele pe care le-ați obținut pentru o perioadă mai lungă de timp. PCT / Terapia post-ciclu / este o fază foarte importantă pentru oricine a utilizat steroizi anabolizanți, SARMs sau alte produse similare. Acesta este momentul în care corpul se recuperează de la utilizarea acestor produse și se pregătește pentru ciclul următor. În acest articol vom discuta importanța PCT și cum să o administrați corect.

Cum să luați PCT totul într-unul.

iMuscle PCT-XXL este un produs de recuperare și creștere a nivelului de testosteron. Bărbații ar trebui să ia una sau două capsule de PCT totul într-unul în fiecare zi. Cât de mult să luați depinde de ceea ce doriți să obțineți de la PCT și care sunt obiectivele voastre. Este cel mai bine să luați PCT o dată pe stomacul gol pentru cele mai bune rezultate (cu 1 oră înainte sau la 2 ore după masă). Când stomacul este gol, toate ingredientele din PCT totul într-unul sunt metabolizate mai rapid și lucrează mai calitativ. Oamenii cu gastrită, ulcer și altele, care ar putea fi sensibili la acesta, pot lua PCT după masă, fără efecte secundare. PCT totul într-unul trebuie întotdeauna administrat cu suficientă apă.

Când trebuie să faci terapie după ciclu?

Dacă ați utilizat un anumit medicament care suprimă producția naturală de testosteron, la Ultimatesarms vă recomandăm să începeți un protocol PCT totul într-unul după încheierea acestui ciclu. În cazul SARMs (modulatori selectivi ai receptorilor androgeni) și a prohormonilor, puteți începe imediat după ce încetați să le luați, în timp ce în cazul steroizilor este mai bine să așteptați 1 săptămână înainte de a începe terapia cu PCT totul într-unul. După utilizarea steroizilor sau SARMs, terapia post-ciclu este absolut obligatorie, deoarece toți anabolizanții conduc la dezechilibru hormonal și nivele scăzute de testosteron. Terapia post-ciclu trebuie să fie efectuată imediat după încheierea ciclului cu SARMs. iMuscle PCT-XXL este produsul optim pentru terapia post-ciclu. După cum am menționat, acesta poate fi utilizat în timpul ciclului în sine, atât pentru SARMs, cât și pentru steroizi anabolizanți mai puternici.

Aflați mai multe despre terapia post-ciclu cu SARMs și vedeți ofertele noastre. 

Ce conține PCT SARMs?

  • Clomid 15 mg (citrata de clomifen 15 mg)

Clomifenul ajută bărbații să aibă o spermatogeneză și să-și crească nivelele de testosteron.

  • Nolvadex 10 mg (tamoxifen 10 mg)

Tamoxifenul reduce nivelele de estrogen, ceea ce reduce probabilitatea de ginecomastie.

  • Cialis 7,5 mg (tadalafil 7,5 mg)

Cialis îmbunătățește fluxul de sânge și circulația în penis, ceea ce face mai ușor pentru bărbați să obțină o erecție și să-și crească libidoul.

Cumpărați PCT SARMs în România

Acum puteți achiziționa PCT prin intermediul nostru Imuscle. Suntem o marcă certificată și produsele noastre au certificat GMP, care garantează calitatea materiei prime a produsului și producția acestuia. Puteți achiziționa PCT la cel mai bun preț și cu cea mai înaltă calitate de aici.

Concluzie

PCT / Terapia post-ciclu / este o fază importantă pentru oricine utilizează steroizi anabolizanți, SARMs sau alte produse similare. Acesta este momentul în care corpul se recuperează și se pregătește pentru ciclul următor. Pentru a obține rezultate maxime din PCT, trebuie să luați produse de înaltă calitate de la producători dovediți, pentru a reduce riscul de efecte secundare și a obține cele mai bune rezultate.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.