ce este andarine s4

Ce este Andarine S4

Andarine, cunoscut și ca GTx-007 și S4, face parte din grupul SARM (modulatorii selectivi ai receptorilor de androgeni). Andarina S4 a fost dezvoltat ca un tratament pentru bolile legate de pierderea masei musculare de către compania GTX, Inc.

Efectul Andarine a fost inițial concentrat pe boli precum:

  • hipertrofie benignă de prostată
  • osteoporoza etc.

Zeci de experimente și studii asupra acestui SARM au arătat că crește semnificativ masa musculară și reduce prostata (conform unui studiu făcut pe șobolani - cu peste 70%).

Acțiunea unică a Andarine S4 și diversele beneficii ale consumului îl fac unul dintre cele mai populare suplimente sportive de pe piață astăzi. Cu toate acestea, datorită acțiunii sale impresionante și aplicabilității sale în diverse sporturi, Andarina S4 este inclus în lista de doping WADA.

Care sunt beneficiile de la Andarine S4 GTx-007

Deși Andarina a fost creat pentru a trata bolile osoase, în special osteoporoza, multe beneficii ale acestui SARM nu au trecut neobservate. Astăzi, Andarine GTx-007 este cel mai bun ajutor pentru sportivi în perioadele de curățare și definire.

Cel mai mare beneficiu al Andarine GTx-007 este că îți permite să câștigi masa musculară, precum și să distrugi excesul de grăsime. Alte beneficii grozave ale Andarine GTx-007 sunt:

  • S4 acționează fără a încărca ficatul
  • Andarine nu provoacă ginecomastie și alte reacții adverse datorită acțiunii sale selective
  • Andarina funcționează chiar și fără exerciții fizice, în principal datorită faptului că are 33% din puterea testosteronului.
  • Acest SARM nu provoacă boli cardiovasculare
  • GTx-007 nu oprește producă testosteronului propriu datorită activității anabolice selective pe care o prezintă.
  • S4 nu duce la aromatizare
  • Andarine este perfect potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Pentru cine este potrivit S4 Andarina?

Dacă aparții unuia dintre următoarele grupuri, atunci S4 este alegerea potrivită pentru tine.:

  • Sportivi profesioniști care doresc să-și îmbunătățească rezultatele prin menținerea greutății necesare categoriei lor
  • Sportivi non-profesioniști care au nevoie de ajutor pentru a-și construi masa musculară
  • Persoane care doresc să ardă excesul de grăsime fără a le afecta sănătatea.

Andarina S4 poate fi luat de sportivi profesioniști?

Datorită capacității sale de a proteja mușchii de distrugere, stimulând în același timp organismul să ardă grăsimile, Andarine S4 este utilizat pe scară largă în rândul sportivilor și mai ales al profesioniștilor.

Este important de menționat, totuși, că Andarine, ca și alte suplimente SARM, a fost interzis de WADA în anul 2008. Cu toate acestea, din anul 2010 încoace, sute de sportivi din întreaga lume au fost testați pozitiv pentru Andarine sau alte SARMs după un test antidoping.

De ce? Pentru că Andarine S4 chiar funcționează! Dacă încă ești sportiv profesionist și ți se face un test antidoping în lună următoare, ține cont de faptul că Andarine poate stă în sânge de la 1 la maxim 3 luni.

Cum funcționează Andarina

Andarine s4 acțiune

Andarina se leagă de proteinele din organism numite receptori de androgeni. Când se întâmplă acest lucru, Andarine face ca mușchii și oasele din organism să crească. Spre deosebire de alte suplimente care se leagă și de acești receptori, cum ar fi steroizii, Andarina nu afectează alte părți ale corpului și nu provoacă efecte secundare periculoase. Sunt SARMs viitorul steroizilor?

În plus, Andarine blochează legarea dihidrotestosteronului de receptorii corespunzători din glanda prostatică, fără însă să ducă la efectele secundare ale altor medicamente care sunt utilizate în mod tradițional pentru tratarea hiperplaziei benigne de prostată.

Explicat pe scurt, Andarine S4 are activitate anabolică selectivă care îi permite să stimuleze creșterea musculară fără a afecta organele secundare. Andarine are 33% din puterea testosteronului și totuși, acțiunea sa afectează minim producția de testosteron a organismului. Care este efectul de la SARMs?

Rezultatele de la administrarea lui Andarina

Rezultatele administrării Andarina sunt mai mult decât bune! Andarine mărește nivelurile de forță și energie și acesta este ceea ce îl face un ajutor major pentru persoanele implicate în crossfit. De asemenea, S4 întărește oasele și articulațiile, oferă un aspect curat a mușchilor și ajută la câștigarea masei musculare slabe fără reținere de apă.

S4 este luat și de culturiștii care doresc să-și protejeze mușchii de catabolism în timpul unei diete sărace în calorii, deoarece arde rapid excesul de grăsime fără a afecta masa musculară.

Când se văd primele rezultate de la Andarina S4

Rezultatele administrării Andarine S4 încep să se vadă după aproximativ a 3-a săptămână. Mușchii par mai uscați, iar venele devin mai pronunțate. Cu toate acestea, efectul S4 în sine poate fi simțit după prima săptămână de administrare.

Diverse studii asupra Andarina S4 arată că îți poate crește masa musculară cu până la 2 kilograme în decurs de 90 de zile. Nu ești impresionat? Dacă ți-aș spune că asta se întâmplă fără antrenament sau dietă specială?!

Acum imaginează-ți rezultatele pe care le poate duce administrarea Andarine atunci când este combinat cu antrenamente regulate la sală și alimentație controlată! Primele rezultate ale Andarina legate de reducerea procentului de grăsime subcutanată se observă după primele 2 săptămâni de administrare.

S4 Andarine are vreun efect asupra producției de testosteron?

Deși există multe informații negative despre Andarine S4 pe Internet, în 90% din cazuri este complet greșită! Andarina NU vă oprește propria producție de testosteron!

Desigur, suprimarea cu aproximativ 20% este posibilă, dar imediat după sfârșitul ciclului, nivelurile intra repede în granițele normale. Când iei S4 într-un stack, procentele pot fi diferite, în funcție de suplimentele incluse în SARM stack-ul.

Cum să faci un ciclu cu Andarina S4

Deși Andarina este un SARM puternic, este departe de a fi la fel de puternic ca și alte SARM, cum ar fi YK-11. Aceasta înseamnă că șansa Andarine de a provoca orice reacții adverse este aproape zero!

Cu toate acestea, pentru a obține cele mai bune rezultate posibile și pentru a fi sigur că nu-ți veți dăuna în niciun fel sănătatea, este important să iei Andarina S4 în dozele recomandate.

Cea mai bună modalitate de a face un ciclu cu Andarine S4 este să o iei timp de 6 săptămâni. Acesta este aportul optim în care receptorii nu sunt supraîncărcați și se atinge vârful produsului.

Unii oameni aleg să facă un ciclul cu Andarina timp de 4 săptămâni, dar această durată nu este suficientă pentru a obține efectul maxim al produsului. Un ciclu de 8 săptămâni poate duce la supraîncărcare a receptorilor și real nu are niciun efect din cele 2 săptămâni suplimentare. Afla care este cel mai bun ciclu SARMs pentru tine.

În ce doze să iei Andarine

Timpul de semi-viața al Andarine S4 este scurt, ceea ce înseamnă că administrarea lui o dată pe zi nu va fi suficientă. Cea mai bună distribuție a dozelor este de 2 sau 3 ori pe zi, astfel încât vei obține beneficii maxime.

Doza inițială sigură recomandată la începutul unui ciclu este de 30 mg pe zi. Dacă iei Andarina pentru prima dată, această doză este recomandată pentru întregul ciclu. Dacă ai experiență cu suplimentele sportive și te antrenezi din greu, poți crește doza la 45 mg. după cel puțin o săptămâna.

Iată în ce doze să iei Andarina:

  • De două ori pe zi x15 mg dimineața și după-amiaza, pe stomacul gol
  • De trei ori pe zi x15 mg dimineața, la prânz și seara pe stomacul gol

Ciclul pentru masă musculară

Efectul Andarine îl face ideal pentru un ciclu de masă musculară. De ce? S4 redirecționează excesul de calorii doar către fibrele musculare și astfel provoacă o creștere semnificativă.

Cea mai bună calitate a Andarina S-4 este că stimulează expresia genelor, ceea ce îmbunătățește masa musculară și densitatea osoasă, fără a afecta alte organe care au receptori de androgeni.

În plus, multora le place faptul că administrarea de GTx-007 face ca venele să se umfle din cauza aportului crescut de sânge. Un alt plus mare într-un ciclu pentru masă musculară este că Andarine nu aromatizează și nu provoacă efecte estrogenice la bărbați. Poți citi aici care SARMs sunt cele mai bune pentru masa musculară.

Ciclul de ardere a grăsimilor

Andarine s4 pentru arderea grăsimilor

Datorită capacității sale de a împiedica organismul să crească depozitele de grăsime, Andarina este foarte des folosit pentru un ciclu de ardere a grăsimilor. Mulți sportivi iau acest SARM în timpul „curățării” deoarece îți permite să-ți menții mușchii în timp ce continui să topești grăsime. Ciclul cu Andarine pentru definire și densitate.

În timpul unui ciclu de ardere a grăsimilor, mulți oameni combină Andarina S4 cu Cardarine. Funcția principală a Cardarine este de a arde direct grăsimile și de a crește nivelul de energie, ceea ce se potrivește perfect cu funcționalitatea lui S4. Cu toate acestea, vom oferi mai multe informații despre stack-urile SARM mai jos, așa că nu te opriți din citit!

Ciclu cu Andarine S4 pentru femei

Ciclu pentru femeile cu Andarine s4

Foarte rar un supliment este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Ei bine, Andarina poate fi luat liniștit de ambele sexe! În 6 săptămâni, indiferent de sex, Andarine S4 va da rezultate grozave.

Cele mai bune stack-uri cu Andarina S-4

Administrarea Andarine S4 singur duce la o serie de aspecte pozitive, dintre care creșterea rezistenței și a forței și construirea mușchilor de calitate. Cu toate acestea, acest SARM poate oferi rezultate și mai bune atunci când este combinat cu alte SARMs specifice. Afla care este cel mai bun SARM stack pentru scopul tău.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că poți lua stack-uri cu Andarina combinat cu orice alt SARM. Unele suplimente ocupă aceiași receptori și acționează într-un mod similar, făcându-le incompatibile. În următoarele câteva paragrafe ne vom uita cu ce poți să combini Andarine S4 pentru a fi mai mult decât mulțumit după ciclu.

SARM stack Andarina și Cardarine

SARM stack Andarine și Cardarine este o alegere ideală pentru oricine care dorește să slăbească rapid fără a pierde masa musculară. Din acest motiv, acest SARM stack este luat și de mulți atleți care doresc să mențină greutatea adecvată pentru o anumită categorie, în timp ce își curăță corpul în același timp.

Cardarine, cunoscut și sub numele de Endurobol, crește, de asemenea, oxigenul și fluxul de sânge către fibrele musculare și îmbunătățește rezistența. În combinație cu Andarina, care menține mușchii fermi și strânși, Cardarine își mărește eficacitatea.

În plus, Andarine este cunoscut pentru capacitatea sa de a limita acumularea de grăsime în organism, chiar și atunci când sunt administrate multe calorii, ceea ce înseamnă că aceste două SARM se completează perfect. Iată care sunt dozele de administrat:

  • Andarina S4 - 2 mg de două ori pe zi sau 3 mg de 3 ori pe zi. Se recomandă să luați 5 zile consecutive cu 2 zile pauză pentru a evita suprasaturarea receptorilor
  • Cardarine GW-501516 - 1 mg o dată pe zi aproximativ o oră înainte de un antrenament (de preferință pe stomacul gol)

SARMs stack Cardarine, Ostarine, Andarine

După cum am văzut deja, Andarina și Cardarine se potrivesc perfect! Adăugarea la 30 mg. De Ostarine la aceasta combinație însă te va ajuta nu numai să modelezi definirea mușchilor și să scapi de grăsime, ci și să-ți întărești la maximum articulațiile, oasele, tendoanele și mușchii.

Combinația SARMs stack Cardarine, Ostarine, Andarina S4 este folosită în principal în artele marțiale, deoarece protejează împotriva leziunilor și crește dramatic explozivitatea. Consumatorii care au încercat această combinație notează și o îmbunătățire a condiției și a forței.

Stack Andarine, Cardarine, Ibutamoren

Toate SARM stack-uri au caracteristicile lor pozitive și toate funcționează impecabil. Cu toate acestea, există un stack care îți poate oferi literalmente tot ceea ce cauți -  SARM stack Andarina, Cardarine, Ibutamoren.

Stack-ul Andarine, Cardarine, Ibutamoren îți permite să te bucuri de toate avantajele acestor trei SARM în același timp! Ce înseamnă asta? Combinația de Andarina, Cardarine și Ibutamoren:

  • Ajuta la creșterea masei musculare slabe
  • Arde grăsimile fără a afecta masa musculară
  • Redirecționează nutrienții direct în țesutul muscular
  • Crește rezistența
  • Accelerează definirea
  • Stimulează hormonul de creștere (HGH) cu 300%, datorită SARM-ului Ibutamoren

Deoarece Ibutamoren este un SARM puternic, este extrem de important să urmărești dozele recomandate:

  • Andarina S4 - de 3 ori pe zi, dimineața, la prânz și seara câte 15 mg per aport
  • Cardarine GW501516 - 20mg, cu aproximativ o oră înainte de antrenament
  • Ibutamoren MK-677 - 2 ore înainte de culcare, 20 mg.

Citește mai multe articole despre SARMs stack:

Cum se stabilește nivelul de calitate al Andarine GTx-007

Test de calitate Andarine s4

Unul dintre motivele pentru care se vorbește atât de mult despre SARMs și informațiile disponibile sunt atât de contradictorii este că aceste suplimente nu sunt încă reglementate. Aceasta înseamnă că nu sunt nici steroizi, nici prohormoni, ci un grup unic de suplimente care acționează într-un mod radical diferit de orice cunoscut până acum.

Acest fapt important face ca găsirea unui Andarina GTx-007 de calitate să nu fie o sarcină atât de ușoară. Datorita faptului ca SARMs nu sunt reglementate, foarte des produsele de pe piață conțin substanțe neautorizate. Cu alte cuvinte, materia primă necesară pentru a crea un SARM este foarte diluată.

Următoarea întrebare este „Cum se stabilește nivelul de calitate al Andarine GTx-007?” Există mai multe moduri:

  • În primul rând, trebuie să verifici dacă producătorul oferă un test de calitate!
  • Vezi diferite opinii și recenzii atât pentru brand, cât și pentru produs!
  • Asigură-te că produsul conține conținutul minim de materie primă necesar pentru a fi considerat „de calitate” - 97%!
  • Fii atent la preț - nu există nicio posibilitate ca un produs „de calitate” să fie de 2 ori mai ieftin decât alte produse de pe piață!

Unde pot găsi un forum pentru opinii și recenzii despre Andarine S4

Pe forumul nostru SARM poți citi tot ce te interesează despre un SARM. Aici utilizatorii își împărtășesc opiniile și recenziile despre Andarina S4 și comunică între ei.

Dacă ai citit informații despre produse sau ai întâlnit recenzii într-un magazin online care par dubioase, probabil că sunt false. Pe forumul SARM, poți să cunoști oameni REALI care au folosit un supliment anume și să citești părerea lor REALĂ despre produs.

În plus, forumul SARM este locul perfect pentru a afla:

  • Opinii despre acțiunea lui Andarina
  • Opinii și recenzii dacă Andarine S4 are efecte secundare
  • Opinii despre cum să administrezi cel mai bine Andarina GTx-007
  • Recenzii despre beneficiile Andarine S4
  • Opinii despre modul cum se face terapia post-ciclu cu Andarina S4
  • Care SARMs sunt cele mai calitative și multe alte subiecte

Ce înseamnă un SARM „original”?

Dacă te uiți la etichetele produselor de la diferite mărci SARM, vei observa că majoritatea au o altă țară de producție... sau cel puțin aceasta este informația scrisă pe etichetă.

Cu toate acestea, realitatea este cu totul alta. Dacă un supliment SARM este promovat ca „original” și „fabricat în Marea Britanie”, aceasta nu înseamnă că este. Ce reprezintă mai exact un SARM „original”?

Răspunsul la această întrebare nu poate fi dat dintr-un motiv principal. Materia primă pentru toate SARMs, inclusiv Andarina S4, provine din Asia. Aceasta înseamnă că toate SARMs sunt practic „originale”.

Țara de pe eticheta SARMs indică de fapt locul de ambalare și/sau încapsulare. Adevărata calitate a SARMs depinde de comercianți și de branduri !

Care sunt efectele secundare de la Andarine S4

Andarine efecte secundare

Poți găsi o mulțime de informații pe Internet despre efectele secundare de la Andarine S4, dar multe dintre ele sunt complet greșite. Andarina S4 este un SARM cu acțiune sigură și NU provoacă efecte secundare periculoase!

Efecte secundare reale de la Andarina S4

Utilizarea Andarine S4, în special cea greșită, poate duce într-adevăr la unele efecte secundare ușoare. Unii utilizatori se confruntă cu dureri de cap ușoare în primele zile de administrare.

Alte efecte secundare reale de la Andarina S4 sunt:

  • Scăderea vederii nocturne

Foarte puțini oameni se confrunta cu acest efect secundar, dar este totuși important de menționat. Molecula S4 poate interacționa cu receptorii din retină, ducând uneori la reducerea vederii nocturne. Cu toate acestea, acest efect secundar dispare imediat după finalizare ciclului cu Andarine!

  • Depresie

Un mic procent de utilizatori spun în recenziile lor că se confruntă cu o depresie ușoară în primele zile de administrare. Acest efect secundar este din nou extrem de rar, deoarece SARMs cresc de obicei puterea și energia, dar nu trebuie să uităm că toate organismele sunt diferite.

Mituri și afirmații nerealiste despre efectele secundare de la Andarina S4

Știi deja efectele secundare reale pe care le poți întâlni în timp ce iei Andarine S4. Acum, să ne uităm la miturile și afirmațiile nerealiste despre efectele secundare de la Andarina, deoarece acestea sunt motivul pentru care mulți oameni sunt îngrijorați să încerce acest SARM.

Andarine S4:

  • NU provoacă probleme de prostată - dimpotrivă, acest SARM are un efect benefic asupra ei
  • NU afectează organele minore și nu este toxic pentru ficat
  • NU provoacă contracție testiculară, ginecomastie sau virilizare
  • NU oprește producția naturală de testosteron în organism

Cum se face terapia după un ciclu PCT pentru Andarina S4

Andarine chiar funcționează extrem de rapid. Cu toate acestea, este cu adevărat sigur și are un efect minim asupra nivelului de testosteron. Prin urmare, terapia PCT post-ciclu pentru Andarina S4 nu este necesară.

Dacă totuși decizi că dorești să faci o terapie profilactică sau ai luat în stack Andarine cu alte SARMs mai puternice, iată și cea mai bună alegere pentru terapia post-ciclu:

  • Zinc - 30-45 mg pe zi
  • Vitamina D3- 2000-5000 UI pe zi

Concluzie

Agonistul parțial al receptorilor de androgeni, Andarina, face parte din grupul SARM. SARMs, inclusiv Andarine S4, se leagă de receptorii de androgeni din corpul tău și interacționează cu testosteronul, producând activitate anabolică selectivă.

Andarina GTx-007 este alegerea multor sportivi datorita rezultatelor rapide pe care le oferă. Afectează expresia genelor fără a afecta organele secundare. GTx-007 poate fi folosit atât într-un ​​ciclul pentru masă musculară, cât și într-un ciclul de topire a grăsimilor.

Acest SARM este puternic și cu adevărat eficient, dar efectele secundare pe care le poate provoca administrarea acestuia sunt minime. Andarine oferă o definire și fermitate a mușchilor, iar cea mai bună parte este că este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.