Ce este Cardarine (Cardarine GW-501516)

Ce este Cardarine (Cardarine GW-501516)

Cardarine, cunoscut și sub numele de GW501516 și Endurobol este un agonist PPARδ creat pentru a ajuta persoanele cu boli metabolice precum diabetul sau bolile cardiovasculare.

Cardarine a fost creat în anii ’90 de către două companii - Ligand Pharmaceuticals și GlaxoSmithKline. De atunci s-au făcut numeroase studii asupra efectului Cardarina, iar acțiunea sa impresionantă este chiar menționată în The New York Times și The Wall Street Journal.

Cardarine GW-501516 este clasificat ca SARM datorită acțiunii sale selective. Aceasta înseamnă că suplimentul se leagă direct de anumiți receptori din corpul tău și îți permite să controlezi procesul de ardere a grăsimilor.

Care sunt beneficiile cardarinei

Care sunt beneficiile de la Cardarina GW501516

Datorită acțiunii sale selective, Cardarine GW501516 este extrem de sigur și potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Acest lucru este grozav pentru femeile care pot lua Cardarina GW501516 fără a-și face griji că le va dăuna sănătății și nivelul hormonilor.

Cardarine GW501516 este adesea promovat ca un arzător de grăsimi, dar realitatea este foarte diferită. Acest SARM poate fi folosit de persoane diferite în scopuri diferite. Da, în primul rând Cardarine predispune organismul să folosească depozitele de grăsime ca principală sursă de energie, dar în plus, îmbunătățește aprovizionarea mușchilor din organism cu sânge și oxigen.

Principalele beneficii ale administrării produsului Cardarina GW-501516 sunt:

  • Acțiune imediată
  • Rezultate de durată
  • Acțiune selectivă, fără efecte secundare periculoase
  • Depuneri de grăsime ușor de descompus
  • Nu duce la pierderea masei musculare
  • Niveluri reduse de colesterol rău
  • Mai multă rezistență și explozivitate, prin urmare antrenament mai intens și eficient
  • Stare îmbunătățită
  • Lipsa de toxicitate
  • Nu oprește propria producție de testosteron

Pentru cine este potrivit Cardarina GW-501516?

pentru care cardarin este potrivit

Cardarine se concentrează pe arderea grăsimilor și pe îmbunătățirea rezistenței. GW501516 nu are efecte anabolice și nu provoacă efecte secundare, nu dăunează ficatul si nu duce la ginecomastie. Efectul puternic face din Cardarine GW-501516 alegerea principală a multor sportivi care caută un supliment inofensiv care să-i ajute să ardă eficient grăsimile și să-și îmbunătățească rezistența cardio.

Cu toate acestea, Cardarina GW501516 este potrivit nu numai pentru sportivii profesioniști. Da, dacă ești un atlet profesionist, GW501516 te poate ajuta cu adevărat să îți dobori propriile recorduri, dar Endurobol este, de asemenea, foarte popular și printre:

  • Sportivi non-profesioniști care doresc să-și îmbunătățească rapid condiția fizică și viteza
  • Persoane care au talent genetic limitat și caută un adevărat un fat burner
  • Consumatorii care doresc un supliment de ardere a grăsimilor de calitate și sigur

Cardarine GW 501516 poate fi luat de către sportivi profesioniști?

Cardarine GW 501516 are un efect grozav, ceea ce duce la o serie de beneficii pentru sportivii angajați în box sau MMA. Acest SARM nu numai că îmbunătățește condiția și cardio, dar crește și explozivitatea și mobilitatea.

Din păcate, în anul 2009, Agenția Mondială Anti-Doping (WADA) a dezvoltat un test special pentru GW 501516 și alte suplimente similare, adăugându-le pe lista interzisă. Aceasta înseamnă că Cardarina GW 501516 nu ar trebui luat de sportivii profesioniști, deoarece un test anti-doping l-ar detecta.

Cu toate acestea, un număr de sportivi profesioniști aleg să ia GW501516 în timpul pregătirii lor fizice:

  • Valery Kaikov - ciclist
  • Miguel Ubeto - ciclist
  • Elena Lashmanova - atletă
  • Jarrell Miller – boxer

Cum funcționează Cardarina (Cardarine GW 501516)

Descoperit în anul 1990, Cardarina continuă să fie unul dintre cele mai discutate și căutate suplimente de pe piață. Cardarine GW 501516 acționează selectiv, având un efect pozitiv asupra metabolismului și arderea grăsimilor.

cum funcționează cardarinе

GW501516 mărește fluxul de oxigen către fibrele musculare, ajutându-te astfel să te simți extrem de energic, chiar și după câteva ore în sală. Cel mai mare avantaj al Endurobol este că face grăsimile mai ușor de descompus.

În acest fel, corpul tău folosește depozitele de grăsime pentru energie. Dar asta nu este tot! Acest SARM influențează creșterea musculară, deoarece ajută la transportul rapid de nutrienți către mușchi.

Când sunt văzute primele rezultate Cardarina GW1516

Cardarine GW501516 elimina excesul de grăsime fără să pierzi masa musculară. Efectul Cardarina este resimțit în prima săptămână de administrare și se exprimă printr-o creștere a puterii și a explozivității.

Cu toate acestea, primele rezultate vizibile de la Cardarine se văd după câteva săptămâni de administrare, deoarece acest SARM funcționează cu acumulare. Pe o perioadă de 6 săptămâni, utilizarea produsului Cardarina (singur și nu în SARM stack) duce la reducerea grăsimii cu minim 2 kg.

Cardarina se leagă de receptorii din organism numiți „receptori PPARδ”. Acestea sunt proteine ​​care se găsesc în mușchi și acizi grași din organism. Prin urmare, acești receptori sunt activați și:

  • ajuta organismul să ardă grăsimea
  • cresc rezistenta musculară
  • construiesc mușchi slabi
  • au un efect pozitiv asupra sistemului vascular

Cardarine GW 501516 influențează producția de testosteron?

Deși pe internet circulă diverse informații, Cardarina GW501516 nu oprește propria producție de testosteron. Pe scurt, GW1516 nu scade nivelul de testosteron!

Când Cardarine GW 501516 este luat într-un stack, situația poate fi diferită. Unele SARM -uri într-adevăr afectează propria de testosteron, dar nu o opresc niciodată complet, spre deosebire de steroizi și prohormoni!

Cum să faci un ciclu cu Cardarina

Pentru a obține rezultate optime, este foarte important să știi cum să faci un ciclu cu Cardarina. În primul rând, trebuie să estimezi durata ciclului. Un ciclu cu Cardarine poate dura de la 4 la 12 săptămâni.

Cardarine nu este periculos pentru sănătate dacă este utilizat o perioadă lungă de timp, dar atunci când este luat mai mult de 12 săptămâni, acest SARM își pierde eficacitatea. Prin urmare, este o idee bună să faci pauze pentru a curăța receptorii potriviți.

Întrucât timpul de semi-viața al lui GW1516 este de aproximativ 24 de ore, este suficient să îl iei doar o dată pe zi. Timpul de detectare al SARM-ului Cardarina în organism este de 1 lună, dar există cazuri în care poate fi detectat și după două luni.

Ciclu pentru masă musculară

ciclul masei musculare cardarine

Cardarine este adesea luat într-un ciclu pentru masă musculară datorită capacității sale de a crește rezistența și de a crește fluxul de oxigen către fibrele musculare. Efectul de la Cardarina este resimțit și văzut chiar și la doze mici de 10 mg.

Cu toate acestea, dacă scopul tău este să câștigi o cantitate relativ mare de masă musculară și să faci mai multe repetări cu mai puțină odihnă între serii, o doză de 20 mg GW1516 pe zi ar fi o alegere bună.

Cea mai eficientă administrare de Cardarina GW501516 în timpul unui ciclu pentru masă musculară este:

  • în zilele de antrenament - 20 mg cu o oră înainte de antrenament
  • în zilele fără antrenament - 10 mg dimineața

Dacă ești un sportiv profesionist și te antrenezi de două ori, doza poate fi împărțită în 10 mg de două ori pe zi. Nu uita să iei Cardarine cu cel puțin 60 de zile înainte de următorul test antidoping, dacă este cazul.

Eficacitatea maximă a SARM-ului Cardariae este resimțită la 1 până la 3 ore după administrare. De aceea, să-l iei înainte de antrenament este cea mai bună opțiune. Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă să urmărești o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați în timpul unui ciclu cu Cardarine GW 501516.

Ciclul pentru ardere a grăsimilor

Ciclul de ardere a grăsimilor cardarine

Cardarina este unul dintre cei mai calitativi  fat burners de pe piață, ceea ce duce la mult mai multe aspecte pozitive decât arzători de grăsimi obișnuiți. GW-501516 este ideal pentru un ciclu de ardere a grăsimilor, deoarece îți permite să efectuezi antrenamente cardio mai calitative.

În plus, Cardarina face organismul să folosească depozitele de grăsime pentru energie, ceea ce înseamnă arderea eficientă a grăsimilor din jurul abdomenului și coapselor. În plus, Endurobol:

  • afectează motivația și concentrarea în timpul antrenamentului
  • îmbunătățește respirația
  • reduce oboseala

Pentru terapia post-ciclu PCT (recuperare)

Datorită capacității sale de a furniza fibrelor musculare cu substanțe nutritive, Cardarina GW501516 poate fi folosit chiar și în terapia post-ciclu cu substanțe steroizi mai grele. Endurobol accelerează recuperarea și îți menține corpul în formă perfectă!

Ciclu cu Cardarine GW 501516 pentru femei

Ciclu cu Cardarine GW-501516 pentru femei

Endurobol GW-501516 este un SARM sigur care nu afectează organele minore. Din acest motiv, este complet potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați și doza pentru ambele sexe este aceeași.

Multe femei aleg să facă un ciclu cu Endurobol GW 501516, deoarece curăță rapid grăsimile greu accesibile, menținând în același timp masa musculară. Pentru femei și începători, se recomandă ca ciclul cu Endurobol GW 501516 să dureze maxim 8 săptămâni. O pauză de aproximativ 6 săptămâni este obligatorie după terminarea ciclului.

Stack-uri cu Cardarine (Cardarina GW 501516)

Cea mai bună modalitate de a spori efectele produsului Cardarine este să-l combini cu alte SARMs adecvate. Cu toate acestea, nu toate produsele sunt potrivite pentru combinare între ele, deoarece pot ocupa aceiași receptori.

Deci, ce poate fi combinat într-un stack cu Cardarina? Cele mai cunoscute stack-uri cu Cardarine sunt cele care conțin Ostarine. Cu toate acestea, Endurobol GW501516 poate fi combinat și cu câteva alte suplimente SARMs.

SARMs stack Ostarine, Cardarine

Efectul SARMs stack -ului Ostarine MK-2866, Cardarina GW 501516 este resimțit în primele zile de administrare. Se observă un aflux mare de energie și niveluri îmbunătățite de rezistență în timpul antrenamentului.

Aceasta înseamnă că SARM stack -ul Ostarine, Cardarine este potrivit pentru sportivii care se antrenează din greu și își supun în mod regulat mușchii și articulațiile la tensiune. Efectul stack -ului de Ostarine și Cardarina este remarcabil!

De ce? GW 501516, după cum știm deja, crește fluxul de oxigen și sânge către fibrele musculare. Ostarine, pe de altă parte, întărește și crește fibrele musculare. Astfel, se observă o îmbunătățire a proceselor metabolice.

Ciclul cu SARMs stack-ul Ostarine și Cardarine dă cele mai bune rezultate pe o durată de 6 săptămâni, deoarece astfel se simte efectul maxim al suplimentului. Dozele pentru acest SARMs stack sunt:

  • MK-2866 - 30 mg dimineața, o oră după mese sau 15 minute înainte de masă
  • Cardarina GW 501516 - 20 mg, cu 1-3 ore înainte de antrenament.

SARMs stack Cardarine și Ligandrol

SARM stack-ul de Cardarina GW 501516 (Endurobol) și Ligandrol LGD-4033 este o combinație excelentă, deoarece cele două suplimente se asociază perfect. Cardarine îmbunătățește sinteza proteinelor, printre multe alte beneficii, în timp ce LGD-4033 te face mai puternic și te protejează de leziuni.

Chiar și după prima săptămână de combinare a produselor Cardarina și Ligandrol, vei observa mușchii mai modelați și proeminenți. Cea mai bună parte este că masa musculară pe care o dobândești este masă musculară pură și nu există reținere de apă.

În plus, această combinație nu îți permite doar să-ți menții mușchii tonifiați, ci și să optimizezi fibrele musculare de tip 2. Aceste fibre sunt responsabile pentru arderea grăsimilor, ceea ce înseamnă că te vei bucura de masa musculară dorită, de un corp curat, de mușchi și articulații întărite și de multă energie.

Doze de administrare:

  • Ligandrol LGD-4033 - 16 mg dimineața, cu 15 minute înainte sau 1 oră după masă.
  • Cardarina GW 501516 – 20 mg cu aproximativ 1 oră înainte de antrenament.

SARMs stack-ul Cardarine GW 501516 și Testolon RAD-140

SARMs stack -ul Cardarina și Testolon este cel mai potrivit SARMs stack pentru toți cei care se antrenează de două ori și își folosesc puterea la maxim în fiecare zi. Cele două SARM-uri se completează perfect, rezultând un nivel ridicat de rezistență și o recuperare impresionant de rapidă.

Testolon RAD-140 este un analog al hormonului testosteron, dar este de multe ori mai anabolic decât acesta. Aceasta înseamnă că rezultatele vizibile ale SARM-urilor Cardarina și Testolon pot fi observate după prima săptămână de administrare.

Cardarine sau Endurobol, așa cum este cunoscut acest SARM, interacționează cu fibrele musculare de tip 2 responsabile de mișcările musculare explozive. De fapt, chiar numele „Endurobol” provine din cuvântul englezesc endurance - rezistența. Cardarine îmbunătățește maxim cardio-ul și mărește efectul de putere al Testolon RAD-140, ceea ce face din aceste două SARM -uri o combinație grozavă!

Doze de administrare:

  • Testolon RAD-140 - 10 mg dimineața și 10 mg seara, cu 15 minute înainte sau 1 oră după masă
  • Cardarine GW 501516 - 20 mg cu aproximativ 45-60 de minute înainte de antrenament.

Combinația Cardarine, Ostarine, Andarine

Andarine este un SARM unic care menține mușchii într-o formă perfectă, limitând acumularea de grăsime. Această capacitate a produsului Andarine se manifestă chiar și în dietele bogate în calorii.

Din acest motiv, adăugarea la 45 mg de Andarine într-un ciclu cu Ostarine și Cardarine îți va permite să menții o anumită greutate fără să fii înfometat, în timp ce construiești un corp minunat.

Stack-ul de Cardarine, Ostarine, Andarine îmbunătățește puterea, crește explozivitatea și menține starea fizică. Iei Andarine S4 de 3 ori pe zi, cu 2 zile de pauză recomandate la fiecare 5 zile.

Stack cu MK-2866, LGD-4033 și GW501516

Stack-ul cu MK-2866, Endurobol și Ligandrol este o altă combinație interesantă care dă rezultate extrem de rapide. Modul de acțiune al acestor trei SARM-uri se completează foarte eficient.

Ligandrol și Cardarine lucrează împreună pentru a-ți oferi mușchii umflați doriți, în timp ce Ostarine MK-2866 protejează articulațiile de leziuni și întărește oasele și mușchii.

Un ciclu cu SARM stack-ul MK-2866, Endurobol și Ligandrol ar trebui să dureze 6 săptămâni pentru rezultate optime. Dozele recomandate sunt:

  • Cardarine GW501516 - 20 mg cu aproximativ o oră înainte de antrenament
  • Ostarine MK2866 - 30 mg dimineața cu 15 minute înainte de masă sau la o oră după masă
  • Ligandrol LGD4033 - 16 mg dimineața cu 15 minute înainte de masă sau la o oră după masă

Stack-uri de Andarine, Cardarine, Ibutamoren

Pentru toți cei care nu pot decide exact ce rezultate caută cel mai mult și doresc să aibă de toate - definire, masă musculară slabă și rezistență, combinația  Andarine, Cardarine, Ibutamoren le poate aduce tocmai asta.

Acest SARM stack este simbolul celui mai căutat echilibru - câștigarea masei musculare combinată cu curățarea de grăsime. Sună imposibil, dar este adevărat! Andarine S4 blochează acumularea de țesut adipos datorită capacității sale unice de a redirecționa nutrienții direct în țesutul muscular.

Andarine S4 se combină perfect cu Cardarine GW501516, care la rândul său activează genele responsabile de procesarea depozitelor de grăsime. Cireașa de pe tort, desigur, vine de la acțiunea unica a SARM -ului Ibutamoren MK677, care stimulează hormonul de creștere (HGH) cu 300%!

Pentru a te bucura de toate beneficiile stack - ului Andarine, Cardarine, Ibutamoren, este important să respecți următoarele doze:

  • Andarine S4 - de 3 ori pe zi, dimineața, la prânz și seara 15 mg
  • Ibutamoren MK-677 - 2 ore înainte de culcare, 20 mg.
  • Cardarine GW501516 – 20 mg, cu aproximativ o oră înainte de antrenament

Cum să stabilește nivelul de calitate al Endurobol

Stabilirea nivelului de calitate a Endurobol poate fi o sarcină foarte dificilă din mai multe motive. În primul rând, SARM-urile sunt încă produse nereglementate, ceea ce înseamnă că nu aparțin niciunui grup cunoscut până acum (steroizi, prohormoni, suplimente, medicamente...).

Acest lucru le permite companiilor și comercianților cu amănuntul care oferă SARM-uri să abuzeze frecvent de acest fapt și să dilueze materiile prime. Astfel, un Cardarine GW-501516, reclamat drept „de calitate” și „original”, poate să nu fie de fapt niciunul dintre cele două și să conțină diverse substanțe nocive.

În plus, piața de astăzi este, pe puțin spus, inundată de diferite mărci și este dificil să găsești un Cardarine într-adevăr de calitate. Cel mai sigur mod de a stabili nivelul de calitate al Endurobol este de a verifica dacă producătorul oferă un test de calitate!

Opinii și păreri despre GW-501516 (SARMs FORUM)

Cea mai practică modalitate de a te convinge în calitatea unui produs precum Cardarine este să vezi opiniile și părerile cuiva care l-a luat!

Pe forumul nostru SARMs poți găsi opinii și păreri reale despre Cardarine GW-501516! În plus, forumul SARM este locul perfect pentru noile cunoștințe cu oameni care, ca și tine, sunt interesați de sport și doresc să-și îmbunătățească rezultatele în fiecare zi!

Iată doar o parte dintre informațiile pe care le poți găsi pe forumul SARM:

  • Diferite opinii despre beneficiile Cardarine GW-501516
  • Opinii și recenzii individuale despre efectul SARM-ului Cardarine
  • Recenzii despre efectele secundare de la administrarea lui Endurobol
  • Diferite păreri despre administrarea lui Cardarine GW 1516
  • Opinii despre necesitatea terapiei post-ciclu cu GW-501516

Care sunt efectele secundare ale GW-501516

efecte secundare cardarină

Mulți oameni cred că administrarea lui GW-501516 este periculoasă și provoacă reacții adverse, la fel ca administrarea de steroizi și prohormoni. Acest lucru se datorează faptului că există prea multe informații și articole pe internet despre efectele secundare ale GW-501516, dar de fapt doar 40% din ceea ce se spune acolo este adevărat!

Este logic, multe persoane au interesul sa scoată SARMs, inclusiv Cardarine, ca suplimente nocive si ineficiente care duc la efecte secundare periculoase. Cu toate acestea, adevărul este total diferit!

Cardarine este de folos pentru persoanele care suferă de obezitate și o serie de studii au arătat că acest SARM reduce nivelul de insulină și grăsime hepatică cu până la 30%!

Ciclul cu SARM Cardarine GW-501516 NU duce la ginecomastie, contracție testiculară și alte efecte periculoase. Dimpotrivă! Endurabol GW501516:

  • Oferă mai multă putere și energie
  • Are un efect pozitiv asupra libidoului
  • Ajută la obținerea masei musculare PURE
  • Nu afectează organele secundare datorită acțiunii sale selective
  • Reduce nivelul de colesterol rău

Efecte secundare reale de la GW501516

Desigur, ca în orice, există unele efecte secundare reale ale GW501516, dar ele nu sunt deloc periculoase. Pot apărea ușoare dureri de cap și amețeli până când organismul se obișnuiește cu suplimentul (adică în primele zile de consum).

Mituri și afirmații nerealiste despre efectele secundare ale Cardarinei

Spre deosebire de multe lucruri care se scriu zilnic despre Cardarine, acest SARM NU solicita inima și NU creste tensiunea arteriala, din simplul motiv ca Cardarine nu este un stimulent!

Desigur, respectarea dozelor și a duratei ciclului este obligatorie, deoarece orice poate fi periculos atunci când este luat în doze nesănătoase!

Să ne uităm la unele dintre miturile și afirmațiile nerealiste despre efectele secundare ale Cardarine. Nu uita că Cardarine:

  • NU vă împiedică organismul să-și producă propriul testosteron
  • NU provoacă probleme de prostată
  • NU provoacă ginecomastie
  • NU este toxic pentru ficat
  • NU provoacă contracție testiculară
  • NU provoacă virilizare

Cum se face terapia post-ciclu PCT pentru Cardarine GW-501516

Cardarine GW-501516 nu afectează testiculele sau alte organe minore. Aceasta înseamnă că terapia post-ciclu PCT pentru Cardarine GW-501516 nu este necesară. De îndată ce termini ciclul cu acest SARMs, nivelurile de testosteron liber vor reveni rapid la normal.

Cu toate acestea, Cardarine GW-501516 ia cu adevărat locul testosteronului în receptorii de androgeni din corpul tău și dacă dorești să faci o terapie post-ciclu profilactică pentru liniștea ta personală, următoarele vitamine sunt alegerea perfectă:

  • Zinc - 30 mg pe zi
  • Vitamina D3 - 2500 până la 5000 UI pe zi

Concluzie

GW501516 este o alegere excelentă pentru tine dacă scopul tău este să distrugi excesul de grăsime și să îmbunătățești eficiența antrenamentelor tale. Cardarine este un supliment inofensiv care arde grăsimile fără efecte secundare!

În plus, acest Endurobol mărește rezistența și este alegerea principală a multor sportivi. Cardarine îmbunătățește respirația în cardio, mărește sinteza proteinelor și cea mai bună parte este ca nu necesită o terapie post-ciclu!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.