Ce Este Ibutamoren

Ce este Ibutamoren MK-677

Ibutamoren, cunoscut și sub numele de MK-677 și Nutrobal, stimulează secreția de hormon de creștere (GH) și crește factorul de creștere asemănător insulinei I (IGF-1). MK-677 nu este de fapt SARM, dar este clasificat ca o parte a grupului de modulatori selectivi ai receptorilor androgenici (SARM), deoarece Ibutamoren acționează selectiv și nu provoacă dezechilibre hormonale.

Ibutamoren MK-677 este unul dintre cele mai căutate SARM-uri de pe piață datorită capacității sale unice de a imita acțiunea hormonului grelină și, astfel, de a se lega de unul dintre receptorii de grelină din creier. Acest lucru face ca organismul să elibereze cantități solide de hormon de creștere.

O altă caracteristică unică a SARM – ului Ibutamoren MK-677 este că mărește masa musculară slabă fără a modifica procentul de grăsime corporală - lucru pe care cât mai mulți sportivi îl pot confirma,  este extrem de dificil!

Care sunt beneficiile de la Nutrobal

Este dificil să dai un răspuns scurt la întrebarea „Care sunt beneficiile de la Nutrobal?”, pentru că sunt cu adevărat multe! MK677 are o serie de efecte pozitive și acesta este unul dintre motivele pentru care este utilizat chiar și în tratamentul unor boli precum osteoporoza, care duc la pierderea masei musculare.

Sute de sportivi din întreaga lume au încredere în Nutrobal și reușesc să câștige masă musculară în timp ce își întăresc articulațiile și oasele. În principal datorită capacității sale de a crește eliberarea hormonului de creștere, acest SARM duce la multe alte beneficii:

  • Creste masa musculară PURĂ
  • Îmbunătățește rezistența
  • Crește puterea
  • Accelerează metabolismul
  • Întărește oasele și articulațiile
  • Accelerează topirea excesului de grăsime
  • Îmbunătățește somnul
  • Are un efect benefic asupra pielii, încetinind îmbătrânirea
  • Îmbunătățește activitatea creierului

Pentru cine este potrivit Ibutamoren MK-677?

Acțiune Ibutamore

Oricine și-a stabilit scopul de a câștiga masă musculară slabă știe cât de dificil este! Procesul de creștere a mușchilor nu este doar lung, ci și asociat cu multe alte lucruri decât antrenamentul - alimentație adecvată, aportul unei anumite cantități de calorii și multe altele.

Dacă nu vrei să treci printr-un ciclu de aport mare de calorii urmat de curățare, care poate fi un adevărat coșmar, Ibutamoren MK677 te poate ajuta să obții rezultate mult mai rapid!

Ibutamoren MK677 este potrivit pentru tine dacă:

  • Vrei sa câștigi masa musculara rapid fără a-ti pune sănătatea în pericol
  • Vrei să-ți îmbunătățești rezistența și eficiența antrenamentului
  • Vrei să-ți modelezi corpul
  • Vrei să arzi acele ultimele kilograme enervante de grăsime subcutanată

Ibutamoren MK-677 poate fi luat de sportivi profesioniști?

Ibutamoren MK-677 este unul dintre cele mai bine vândute SARM-uri de pe piață datorită aplicabilității mari în diverse sporturi. Culturiștii profesioniști își mențin forma cu acest supliment.

Cu toate acestea, datorită acțiunii sale mari, Ibutamoren MK-677, precum și alte suplimente din grupul SARM, sunt incluse în lista interzisă a substanțelor WADA, ceea ce le transformă în dopaj.

Înseamnă că Ibutamoren MK677 nu ar trebui luat de către sportivii profesioniști supuși unui test antidoping. O clarificare importantă este că MK-677 rămâne în sânge timp de câteva luni după sfârșitul ciclului!

Cum funcționează Ibutamoren MK-677

Ibutamoren stimulează glanda hipofiză, ceea ce duce la eliberarea unor cantități mari de hormon de creștere. Deși acest SARM are un efect similar cu peptidele GHRP-6 și Ipamorelin, nu provoacă efecte secundare și se administrează pe cale orală.

Ibutamoren funcționează prin stimularea eliberării hormonului de creștere prin legarea de receptorii de grelină din creier. Studiile asupra acestui SARM au arătat că crește atât masa musculară, cât și densitatea minerală osoasă.

Modul în care funcționează Ibutamoren îl face un potențial tratament pentru persoanele în vârstă care au probleme osoase și articulare. Mai mult, din anul 2017, Ibutamoren MK 677 se află oficial în stadiul preclinic de dezvoltare a unui medicament pentru tratamentul deficienței de hormon de creștere. Un ciclu cu Ibutamoren, mai bun decât hormonul de creștere?

Când se văd primele rezultate de la Ibutamoren MK 677

Unul dintre motivele principale pentru care atât de mulți oameni sunt mai mult decât mulțumiți de un ciclu cu Ibutamoren sunt rezultatele rapide! În primul rând, după 3-4 zile de administrare începe să se remarce o îmbunătățire semnificativă a somnului. Când să ne așteptăm la efectul real de la SARM?

În ceea ce privește rezultatele fizice, o creștere a densității și a volumului fibrelor musculare se poate observa după aproximativ o săptămână de aport. Arderea grăsimilor începe să se simtă, și să fie văzută într-o etapă ulterioară, după aproximativ 3-4 săptămâni.

Pe lângă tot ce s-a spus până acum, Ibutamoren MK-677 accelerează metabolismul și după prima săptămână de aport vei simți o foame crescută. Acest lucru nu ar trebui să te îngrijoreze, deoarece modul în care funcționează Nutrobal te va împiedica să te îngrași sub formă de grăsime.

Ibutamoren MK 677 inhibă producția de testosteron?

Ibutamoren MK677 determină organismul să-și crească propria producție de hormon de creștere cu până la 300%. Ca urmare, celulele organismului sunt mobilizate și stimulează dezvoltarea și creșterea oaselor, articulațiilor și a mușchilor.

Auzind asta, probabil că crezi că Ibutamoren nu poate să nu aibă un efect secundar asupra propriei producții de testosteron. Ei bine, surpriză! MK 677 nu oprește propria producție de testosteron!

Cum se face un ciclu cu Ibutamoren MK677

Ibutamoren are un timp de semi-viața lung, ceea ce face ca ciclul cu mk-677 să fie foarte ușor de urmat - o dată pe zi. În plus, poți alege dacă să iei doza dimineața sau seara. În general, putem împărți doza în două variante:

  • 10-20 mg pentru femei
  • 20-30 mg pentru bărbați

Desigur, doza depinde și de experiența pe care o ai. Dacă iei SARM pentru prima dată, se recomandă să începi cu o doză mai mică. Reții că Ibutamoren MK677 poate provoca o ușoară senzație de oboseală în primele zile de administrare.

Acesta este motivul pentru care mulți utilizatori preferă să ia Ibutamoren înainte de culcare. Având în vedere că acest SARM accelerează procesul de recuperare și îmbunătățește calitatea somnului, aceasta este o alegere complet logică! Cum pot să aflu  care este cel mai bun ciclu SARM pentru mine?

Ciclul pentru masă musculară

Daca scopul tău este sa câștigi masă musculară, nu putem să nu menționam faptul că Ibutamoren este unul dintre cele mai achiziționate SARM-uri în acest scop. Are o acțiune asemănătoare cu cea a peptidei GHRP-6, dar este complet sigur pentru sănătatea ta și nu provoacă efecte secundare periculoase.

MK 677 funcționează excelent singur, dar mulți oameni încă cred că este unul dintre cele mai bune SARM auxiliare.

Ce înseamnă asta?

Ibutamoren aproape triplează eficacitatea fiecărui SARM cu care poate fi combinat datorită nivelurilor ridicate de hormon de creștere pe care îl eliberează.

Pentru a afla care sunt cele mai bune SARM stack-uri cu Ibutamoren MK677 potrivite pentru un ciclu de masă musculară nu te opri din citit. Îți vom oferi mai jos informații suplimentare! Afla care sunt sugestiile noastre pentru masă musculară.

Ciclul de ardere a grăsimilor

Ibutamoren PENTRU ARDEREA GRASIMILOR

Deși Nutrobal crește pofta de mâncare datorită capacității sale de a crește eliberarea hormonului de creștere în organism, nu duce la creștere în greutate. Dimpotrivă! Acumularea efectului acestui SARM accelerează metabolismul, care, la rândul său, duce la arderea grăsimilor.

Combinat cu alte SARM-uri care au un efect benefic asupra arderii grăsimilor (cum ar fi Andarine și Cardarine, de exemplu), Ibutamoren mk677 devine o adevărată comoară pentru oricine care dorește să facă cel mai eficient ciclu de ardere a grăsimilor posibil!

Ciclul de prevenire a vătămărilor

Unele dintre suplimentele din grupul  SARMs au capacitatea unică de a accelera procesul de recuperare al organismului după exerciții fizice intense. Ibutamoren este unul dintre cele mai bune din această „categorie”, deoarece îmbunătățește și somnul.

Nutrobal mobilizează celulele care se deplasează către mușchi, oase, articulații și tendoane pentru a sprijini nu numai creșterea și dezvoltarea, ci și starea acestora. Astfel, Ibutamoren MK 677 devine SARM-ul ideal pentru un ciclu de prevenire a accidentarilor!

Ibutamoren pentru o terapie post-ciclu (PCT)

După finalizarea terapiei cu steroizi, este foarte important să-ți menții corpul în modul anabolic. Când acest lucru nu se întâmplă, pierderea masei musculare este inevitabilă. Din fericire, luarea SARM-ului Ibutamoren face exact asta!

Mii de sportivi folosesc acest SARM pentru terapia post-ciclu. Nutrobal MK 677 nu are proprietăți de suprimare a testosteronului, ceea ce înseamnă că poate fi folosit până când organismul își revine complet!

Ciclul cu Ibutamoren pentru femei

Ibutamoren MK677este perfect potrivit pentru un ciclu pentru femei. Mk677 nu provoacă dezechilibru hormonal și femeile nu au de ce să-și facă griji! Se recomanda însă să se ia o doză mai mică datorită acțiunii puternice a suplimentului: 10-20 mg pe zi.

SARMs stack-uri cu Ibutamoren MK 677

SARMs stack-uri pentru un efect cu 300% mai puternic. Nutrobal poate fi combinat cu multe SARM-uri, dar cele mai bune stack-uri care te vor ajuta cu adevărat să obții rezultate impresionante sunt:

Combinația Andarine, Cardarine, Ibutamoren

Scopul principal al acestui stack nu este atât de a câștiga masa musculară, cât de a îmbunătăți rezistența și de a forma mușchii. Desigur, acest lucru este inevitabil fără a câștiga masă musculară, așa că combinația Andarine, Cardarine, Ibutamoren este modalitatea perfectă de a obține puțin din tot.

Andarine funcționează prin direcționarea nutrienților direct către țesutul muscular. Cardarine GW501516, la rândul său, crește fluxul de sânge și oxigen către fibrele musculare, ceea ce se reflectă în nivelurile de energie și rezistență. Citește care stack-uri te vor ajuta să arzi mai repede grăsimile.

Efectul unic al Ibutamoren este literalmente cireașa de pe tort. Deoarece acest SARM crește dramatic hormonul de creștere (HGH), îmbunătățește semnificativ efectul celorlalte două SARM-uri! Ia-l în următoarele doze:

  • Andarine - 15 mg de 3 ori pe zi. Este o idee bună să iei Andarine 5 zile pe săptămână, urmate de 2 zile de pauză.
  • Cardarine GW-501516 - 20 mg pe zi, cu aproximativ 1 oră înainte de antrenament
  • Ibutamoren MK 677 - o dată pe zi pentru 20 mg, cu aproximativ 2 ore înainte de culcare

SARMs Stack cu MK2866, Ligandrol LGD-4033, Ibutamoren MK677

SARM stack-ul MK2866, Ligandrol LGD-4033, Ibutamoren MK677 este una dintre cele mai bune combinații pentru câștigarea masei musculare. În mai puțin de 30 de zile, aceste 3 SARM-uri te vor ajuta să câștigi până la 3 kilograme. Acum imaginează-ți efectul lor la sfârșitul ciclului de 6 săptămâni! Citește mai multe despre SARMs masa musculară.

Ibutamoren stimulează hormonul de creștere cu 300%, iar în combinație cu Ostarine MK2866 și Ligandrol LGD-4033 există o sinteză rapidă a proteinelor, un somn de calitate și multe alte beneficii.

SARM Stack-ul cu MK2866, Ligandrol LGD-4033, Ibutamoren MK 677 menține corpul în modul anabolic pentru a construi mușchi slabi, ajutând în același timp la curățarea grăsimilor. Iată care sunt dozele pe care ar trebui să le iei:

  • Ibutamoren MK677 - 20 mg pe zi, cu 2 ore înainte de culcare
  • MK-2866 - 30 mg dimineața cu 15 minute înainte sau la o oră după mese
  • LGD-4033 - 8 mg pe zi, pe stomacul gol sau la o oră după masă

Stack cu YK-11, Testolon, Ibutamoren

Dacă există un SARM care te poate transforma într-adevăr într-o mașină, acesta este YK-11. Combinat cu anumite alte SARMs (Testolon și Ibutamoren), YK-11 își mărește puterea și mai mult. Așteptați-vă la progrese uriașe în realizările de forță, recuperare rapidă și aspect uimitor!

Stack-ul cu YK-11, Testolon, Ibutamoren este cel mai eficient stack SARM pentru obținerea unei cantități uriașe de masă musculară fără reținere de apă. Cu această combinație poți câștiga până la 6 kg de masă musculară în mai puțin de 6 săptămâni.

Acest SARM stack este recomandat pentru utilizare numai de către cei avansați și după încheierea unui ciclu cu el, terapia post-ciclu este obligatorie. Pentru a garanta acțiunea în siguranță a suplimentelor, este important să le luați corect, și anume:

  • Testolon RAD-140 - 10 mg de două ori pe zi, dimineața și seara pe stomacul gol pentru o mai bună absorbție
  • Ibutamoren mk 677 - o dată pe zi pentru 10-20 mg, cu până la 2 ore înainte de somn (corpul are cea mai mare producție de hormon de creștere în timpul somnului profund)
  • YK-11 - 1 mg o dată pe zi înainte de antrenament

Cum se stabilește nivelul de calitate al Ibutamoren MK677

ibutamoren TEST DE CALITATE

Stabilirea calității lui Nutrobal și a fiecărui SARM în general, nu este o sarcină ușoară. Modulatorii selectivi ai receptorilor de androgeni nu sunt controlați prin lege - adică nu sunt definiți ca medicamente sau prohormoni sau steroizi.

SARM-urile sunt un grup unic de produse, cu o acțiune foarte diferită de orice cunoscut până acum. Cu toate acestea, din cauza faptului că suplimentele nu sunt reglementate, mulți comercianți și companii își permit să dilueze materiile prime pentru a dubla cantitatea de produs.

Pentru ca un SARM să fie „de calitate”, acesta trebuie să conțină o cantitate minimă de 97% materie primă. Cu toate acestea, această cantitate este dificil de determinat fără un test de calitate, așa că sfatul nostru pentru oricine care dorește să afle nivelul de calitate al Ibutamoren este să verifice dacă marca oferă acces la un astfel de test.

Ce înseamnă un SARM „original”?

După cum ai înțeles deja, un SARM poate fi promovat ca „de calitate” și „original”, dar de fapt să conțină diverse substanțe nocive care îi pot schimba eficacitatea și siguranța.

Dar ce înseamnă de fapt SARM „original”? Este un fapt bine cunoscut  că anumite țări de origine inspiră încredere clientului.

Astfel de țări sunt, de exemplu, Germania și Marea Britanie. Este o coincidență atunci că o mare parte a SARM-urilor sunt reclame ca „produse” acolo?

Nu, este doar un truc de marketing!

De fapt, materia primă pentru SARM-uri precum Ibutamoren MK677 este produsă în Asia.

Exact! Toată materia primă! Aceasta înseamnă că produsele despre care se spune că sunt „originale” deoarece sunt fabricate în Marea Britanie sunt la fel de originale ca orice alt supliment!

Țările pe care le vezi pe etichetă nu indică țara de origine! Ele indică pur și simplu unde produsul a fost cel mai probabil ambalat sau încapsulat. Calitatea reală a Nutrobal MK677 și a altor SARM-uri depinde de comercianții și mărcile înșiși, ceea ce ne readuce la testul de calitate obligatoriu!

Unde puteți găsiți un forum cu opinii și recenzii despre Ibutamoren MK 677

Desigur, există și alte modalități de a verifica cât de bun este un SARM ca Ibutamoren, cum ar fi opiniile și recenziile altor utilizatori. Aici, însă, situația nu este atât de roz.

Brandurile știu că, cu un număr mare de comentarii pozitive, clientul este mai înclinat să comande imediat un produs sau un serviciu. De aceea, peste 85% dintre comentariile din magazinele online nu sunt reale.

Unde puteți găsi atunci păreri și recenzii reale despre MK - 677? În forumul unic SARM! Forumul SARM este un loc neutru unde toată lumea poate găsi informații legate de:

  • Opinii despre cum funcționează MK677
  • Opinii despre rezultatele la care vă puteți aștepta de la administrarea SARM - ului Ibutamoren
  • Recenzii despre efectele secundare ale Ibutamoren
  • Recenzii ale celor mai bune stack - uri cu Ibutamoren
  • Opinii pro sau contra terapiei post-ciclu cu Nutrobal
  • SARM -ul este de calitate?

Care sunt efectele secundare ale Ibutamoren

Efecte secundare MK-677

Ibutamoren MK 677 imită hormonul foamei și crește eliberarea hormonului de creștere. Aceasta înseamnă că este destul de logic să aveți un apetit crescut în timp ce luați Ibutamoren MK677 ca efect secundar major.

Ibutamoren imită efectele anabolice ale prohormonilor și ale steroizilor. Acest SARM vizează anumiți receptori și modifică modul lor de funcționare în organism. Ibutamoren MK677 nu provoacă efectele secundare ale peptidelor și hormonului de creștere sintetic!

Este destul de normal când te uiți la un nou supliment sportiv să vrei să știi care sunt efectele secundare ale acestuia. Informațiile de pe Internet, care sunt oferite despre Ibutamoren MK 677 sunt destul de des înșelătoare și doar 10% dintre efectele secundare enumerate sunt reale.

Efecte secundare reale ale Ibutamoren

Ibutamoren eliberează o cantitate mare de hormon de creștere suplimentar, fără a epuiza rezervele existente. Cu toate acestea, nivelurile ridicate de HGH pot duce într-adevăr la unele efecte secundare reale.

Aceste reacții adverse apar și la persoanele care au în mod normal niveluri crescute de hormon de creștere. Și sunt:

  • Umflarea articulațiilor
  • Durere sau furnicături ușoare la nivelul membrelor, cel mai adesea mâinile

Diverse studii privind efectele SARM -ului Ibutamoren au arătat, de asemenea, că este posibil să ai o scădere a sensibilității la insulină și o creștere a glicemiei.

Aceste reacții adverse sunt cu adevărat rare și șansa lor este minimă dacă respecți dozele recomandate și durata ciclului cu Ibutamoren MK-677.

Mituri și afirmații eronate despre efectele secundare ale MK 677

Orice altceva decât efectele secundare menționate mai sus este un mit și o afirmație eronată despre efectele secundare ale MK 677. Administrarea SARM - ul Ibutamoren:

  • NU oprește propria producție de testosteron
  • NU duce la dezechilibru hormonal
  • NU stimulează creșterea hormonului de stres - cortizol
  • NU provoacă virilizare sau ginecomastie
  • NU dăunează ficatului
  • NU vă oprește propria producție de hormon de creștere.

Cum se face terapia după un ciclu PCT pentru Ibutamoren mk-677

Există un motiv pentru care atât de mulți oameni sunt mulțumiți de acțiunea lui Ibutamoren! În afară de toate aspectele pozitive la care le aduce aportul său, un mare plus este că acționează fără a afecta organele secundare, ceea ce înseamnă, la rândul său, că terapia după un ciclu cu Ibutamoren nu este obligatorie. Citește mai multe despre terapia post-ciclul SARMs.

Este important, desigur, să respecți dozele recomandate pentru a asigura un aport sigur și impresionant de eficient:

  • Pentru bărbați: 20-30 mg pe zi
  • Pentru femei: 10-20 mg pe zi

In cazul in care iei doze mai mari (pe risc propriu) sau dacă decizi să faci un ciclu mai lung decât este recomandat, ai nevoie de o terapie ușoară cu vitamine si minerale. Această terapie poate fi făcută și de oricine care dorește doar să facă o terapie profilactică după un ciclu PCT pentru Ibutamoren:

  • Vitamina D3 - 2000 până la 5000 ui zilnic
  • Zinc - 30 până la 45 mg pe zi

Concluzie

Ibutamoren MK 677 este unul dintre cele mai bune SARMs pentru creșterea masei musculare. Capacitatea sa unică de a spori eliberarea hormonului de creștere, imitând acțiunea grelinei, hormonul foamei, îl face alegerea numărul unu pentru mulți sportivi implicați în diverse sporturi.

Diferența fundamentală dintre Ibutamoren și hormonul de creștere obișnuit este că Ibutamoren nu inhibă producția de HGH în organism și nu provoacă efecte secundare. Nutrobal este, de asemenea, extrem de util atunci când vine vorba de întărirea oaselor și articulațiilor.

Ibutamoren MK 677 este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Pe lângă faptul că este cu adevărat eficient în sine, Ibutamoren este SARMs ideal pentru stack, deoarece completează perfect acțiunea la multe alte SARMs.

Acțiunea Ibutamoren MK677

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.