ce este  ligandrol

Ce este Ligandrol LGD4033

Ligandrol, cunoscut și sub numele de LGD4033, Anabolicum și VK5211, este un modulator selectiv al receptorilor de androgeni relativ nou, care se administrează pe cale orală.

Funcționează similar ca steroizii anabolizanți, dar în esența este diferit. Asemănarea este că face mușchii să crească și să se recupereze mai repede. Diferența este că recunoaște cu succes unde sunt mușchii și lucrează cu ei în concentrare fără a afecta alte părți ale corpului uman, prin urmare nu vine împreună cu efecte secundare neplăcute.

Ligandrol LGD4033 este utilizat în întreaga lume pentru a crește masa musculară slabă și pentru a îmbunătăți starea generală de bine, precum și pentru o recuperare lină după exerciții fizice intense. Cu toate acestea, întrebuințarea sa inițial a fost ca un remediu împotrivă osteoporozei.

Cine a descoperit Ligandrol?

Compania biofarmaceutică Ligand Pharmaceuticals, situată în statul California, a descoperit Ligandrol LGD4033 în anul 2009. Potențialul său mare a fost remarcat încă de la început. Efectul acestui SARM pe oameni a fost cercetat mai târziu în anul 2013.

Primele teste clinice arată că Ligandrol LGD4033 este sigur și doar doi ani mai târziu, substanța este disponibilă online. Cele mai recente date oficiale despre acțiunea și efectele secundare ale acestuia sunt din anul 2018. LGD4033 a fost dezvoltat și continuă să fie dezvoltat în scopuri terapeutice de către Viking Therapeutics.

VK5211 Ligandrol este recomandat persoanelor care suferă de osteoporoză și alte boli care provoacă slăbiciune musculară. Se folosește după fracturi și îmbunătățește densitatea osoasa prin activarea receptorilor de androgeni. Care este piața SARMs în prezent pe piața europeană în anul 2021?

Este Ligandrol LGD4033 doping?

Agenția Mondială Antidoping (World Anti-Doping Agency) a găsit LGD4033 în iunie 2015  în probele unor sportivi și, mai interesant, a fost găsit în rezultatele de la testele cailor de curse.

Este clar că funcția sa este de a dezvolta și întări rapid mușchii, de a crește forța și rezistența. Acest efect asupra organismului îl include în lista de substanțe interzise a organizației mondiale.

LGD 4033 se află pe lista de dopaj și este, în general, considerat că oferă un avantaj nedrept, așa că dacă practici sport profesionist, gândește-te cu atenție când poți să iei Ligandrol pentru a evita să fii prins de controlul doping. Vezi sugestiile noastre pentru sportivii care iau SARMs stack.

Care sunt beneficiile de la Ligandrol LGD4033

Beneficiile de la LGD 4033 în sală și în afara acesteia sunt multe și iată câteva dintre ele:

LGD4033 Crește masa musculară cu până la 4 kg. în mai puțin de o lună

Ligandrolul se leagă extrem de rapid de receptorul de androgeni ca și alte SARMs, dar este considerat cel mai anabolic dintre toate. Cu el poți acumula până la 4 kg masă musculară în mai puțin de o lună fără a fi nevoie să curățați grăsimea după aceea.

Ligandrolul întărește oasele și mușchii, ceea ce previne contuziile

Al doilea cel mai popular beneficiu al SARM LGD4033 a fost găsit de un studiu realizat de Viking Pharmaceuticals. Compania demonstrează ca Anabolicum ajută procesul de recuperare la persoanele în vârsta care au suferit o fractură de col femural sau care suferă de osteoporoza.

În timpul studiului, a devenit clar că acest modulator selectiv al receptorului de androgeni a arătat rezultate bune ca mijloc de menținere a oaselor sănătoase și funcționează bine la persoanele cu cancer care sunt predispuse la pierderea masei musculare.

LGD4033 oferă forță maximă pentru antrenamente grele, precum și rezistență musculară

Ligandrol (LGD4033) oferă avantajul incredibil de te antrena în sala de sport cu de trei ori mai multă forță, fără a recurge la steroizi anabolizanți.

Mulți pasionați de fitness și culturism îl folosesc ca mijloc de creștere a rezistenței în timpul antrenamentelor mai grele, unde accentul este pus pe grupurile musculare mai slabe.

Pentru cine este potrivit Ligandrol LGD-4033?

Ligandrol LGD4033 este potrivit pentru persoanele care au nevoie de o creștere rapidă a forței și a masei musculare, dar nu doresc să recurgă la hormoni steroizi.

  • Ligandrol (Anabolicum) este potrivit pentru persoanele care se antrenează pentru a obține un aspect bun și va fi pe placul oricărei persoane care dorește să-și sculpteze corpul de dragul esteticii.
  • Pentru persoanele care doresc rezultate rapide și de durată
  • Ligandrol poate fi o alegere bună pentru persoanele care sunt îngrijorate de accidente în timpul exercițiilor fizice. Aportul său va avea un efect benefic asupra structurii osoase și se crede că reduce riscul de contuzii în sala de sport.
  • Persoane implicate în culturism și alte sporturi de putere

Acest SARM lgd4033 nu este potrivit pentru sportivii profesioniști deoarece, după cum am menționat, este considerat doping datorită acțiunii sale puternice.

Cum funcționează Ligandrol LGD4033

Cum funcționează Ligandrol LGD-4033

Ligandrol LGD-4033 acționează prin legarea selectivă de receptorii de androgeni care sunt responsabili pentru începerea procesului de regenerare a țesutului muscular și osos. Provoacă un efect asemănător steroizilor (în special testosteronul) și este una dintre cele mai puternice activități anabolice din familia suplimentelor SARM. Mulți oameni spun că SARMs sunt viitorul steroizilor.

Toate acestea sună grozav, dar în ciuda rezultatelor încurajatoare, mecanismul prin care androgenii cresc masa musculară rămâne un mister. Faptul este, totuși, că efectul său asupra fibrelor musculare este mai mult decât remarcabil. Spre deosebire de Testosteron, Ligandrol nu afectează ficatul, prostata și glandele sebacee.

Din acest motiv, mulți sportivi aleg LGD4033 ca un ajutor pe drumul spre atingerea corpului perfect și a dorinței pentru rezistență mai mare în timpul antrenamentului.

Ce arată cercetările cu Ligandrol LGD 4033

În studiile inițiale pe animale, Ligandrol LGD 4033 a demonstrat acțiunea anabolică asupra mușchilor și oaselor și selectivitatea față de aceste țesuturi fără a afecta prostata.

Mai târziu, pentru a înțelege efectele pe om, Ligand Pharmaceuticals a sponsorizat un studiu cu 76 de bărbați nefumători, sănătoși cu vârste cuprinse între 21-50 de ani. Li s-a dat Ligandrol zilnic timp de 21 de zile.

În acest timp, săptămânal sunt efectuate toate analizele necesare pentru a le monitoriza starea de sănătate. Atunci a devenit clar că într-o oarecare măsură SARM LGD4033 suprimă propria producție de testosteron la om. Dacă vă întrebați - da, este nevoie de o terapie post-ciclu!

Cu toate acestea, nu au fost observate efecte secundare grave de la administrarea SARM-ului Ligandrol. Aceasta este o veste bună pentru oricine care nu vrea să recurgă la steroizi tocmai din cauza consecințelor negative.

Aparent, participanții la experiment și-au mărit masa musculară, iar mulți dintre ei demonstrează o rezistență mai bună la activitatea fizică. Este important de menționat că studiul a vizat mai mult să testeze dacă acest SARM este sigur decât să confirme eficacitatea sa ridicată.

Când sunt văzute primele rezultate de la Ligandrol?

Primele rezultate de la Ligandrol sunt observate după a treia săptămână de administrare. Veți observa mai întâi o creștere a masei musculare. Desigur, o schimbare dramatică pentru o astfel de perioadă poate fi așteptată doar dacă e să faci efort în sală.

Majoritatea oamenilor observă efectul „wow” după a 4-a săptămână. Pe lângă modificarea masei musculare, corpul arată mai umflat și mai masiv decât înainte. Un total de 8 săptămâni urmate de odihnă este media de aur pentru efectul general al Ligandrol LGD 4033.

Acest lucru îi inspiră adesea pe utilizatori să continue ciclul cu LGD, dar durata maximă nu trebuie să depășească 10 săptămâni. Este suficient să iei Ligandrol o dată pe zi pentru a avea efect. Dozele mici conduc, de asemenea, la rezultate uimitoare dacă sunt combinate cu perseverența în sală.

Ligandrol afectează producția de testosteron?

După cum am menționat deja, Ligandrol acționează asupra producției de testosteron într-o oarecare măsură. Deși LGD4033 este mult mai sigur decât steroizii, este la fel de puternic, ceea ce reflectă asupra producției proprii a hormonului în timpul administrării.

Respectarea dozelor recomandate și a duratei ciclului va asigura o recuperare cu succes. Cu o terapie post-ciclu, va fi ușor să vă readuceți testosteronul la nivelurile normale.

Administrarea optimă pentru a evita acest efect neplăcut al Ligandrolului este de 6-8 săptămâni. Oricât de mult ai decide să-l folosești, terapia post-ciclu cu un booster de testosteron este recomandată, chiar dacă este numai cu ierburi.

Cum se face un ciclu cu Ligandrol LGD4033

Acesta este unul dintre cele mai plăcute suplimente SARM de luat. De ce suntem de această părere? LGD 4033 are un timp de semi-viața de până la 24 de ore. Aceasta înseamnă că efectul său durează toată ziua și nu are rost să-l iei de câteva ori pe zi.

Ligandrol poate fi utilizat de bărbați și femei cu ușoare modificări ale dozei și durata ciclului. Cel mai bine este să-l iei cel puțin cu o jumătate de oră înainte de antrenament. Îi vei simți efectul în general cu 40 de minute mai târziu.

Bărbații pot lua LGD4033 câte 5-10 mg o dată pe zi timp de 6 până la 10 săptămâni. Dacă sunteți noi în domeniu, datorită acțiunii sale puternice, vă recomandăm să începeți cu o administrare minimă.

Partea feminină a utilizatorilor ar trebui să ia jumătate din doza bărbaților. Într-o perioadă de maxim 8 săptămâni, pot lua 2,5 - 5 mg. LGD pe zi.

Ciclul pentru masa musculară

ligandrol LGD-4033 pentru masa musculara

Nu veți avea probleme la acumularea masei musculare în timpul unui ciclu cu Ligandrol. De fapt, chiar și în doze mici, acesta rămâne efectul său cel mai pronunțat.

Perioada optimă a ciclului este de 8 săptămâni, iar un efect vizibil va apărea după a 4-a săptămână. LGD4033 vă va oferi puterea de a vă doborî propriile recorduri în sală.

Persistența, însă, va trebui să vină din interior. Antrenamentele serioase împreună cu acest puternic SARM vă va ajuta să obțineți rezultate de nevăzut până acum. Ciclul trebuie urmat de 4 săptămâni de pauză, însoțite de o terapie pentru normalizarea producției naturale de testosteron.

Pentru a spori efectul pozitiv al Ligandrol și pentru a obține masa musculară slabă cât mai repede posibil, acordați atenție dietei dumneavoastră. Concentrați-vă pe proteine ​​și evitați orice mâncare de tip fast-food, precum și zahărul - Citește mai multe despre masa musculară.

  • Pentru bărbați - 10 mg o dată pe zi, cu o durată de ciclu de 8 până la 10 săptămâni.
  • Pentru femei - 5 mg o dată pe zi, cu o durată de ciclu de 6 până la 8 săptămâni.

Ciclul de ardere a grăsimilor

ligandrol LGD-4033 pentru arderea grăsimilor

Deși Ligandrol nu este cunoscut ca un SARM pentru arderea grăsimilor, un ciclu cu acesta poate ajuta și în această sarcină. În timp ce puneți masă musculară, LGD 4033 nu vă va permite să acumulați grăsime subcutanată.

Pentru rezultate și mai uimitoare, vă recomandăm să îl combinați cu alte suplimente SARM, precum Cardarine și Andarine. Cu toate acestea, cu un astfel de stack, doza zilnică de Ligandrol ar trebui redusă. Aici se aplică regula pentru 4 săptămâni de pauză după ciclu.

  • Pentru bărbați - 5 mg o dată pe zi, cu o durată a ciclului de la 8 până la 10 săptămâni.
  • Pentru femei - 3 mg o dată pe zi, cu o durată a ciclului de la 6 până la 8 săptămâni.

Terapia post-ciclu cu Ligandrol LGD4033

Deoarece producția normală de testosteron în organism va fi afectată, chiar și într-o mică măsură, terapia se face întotdeauna după un ciclu cu Ligandrol.

Modul în care veți începe tratamentul după administrarea LGD 4033 depinde în întregime de dorința Dvs. Unii sportivi care folosesc Ligandrol termină ciclul și încep o terapie pe bază de plante, în timp ce alții se bazează pe boosterele de testosteron populare de pe piață.

Cât de mult vor scădea nivelurile producției naturale de testosteron depinde în întregime de aportul acestui SARM LGD 4033. Dacă luați o doză minimă de Ligandrol, organismul se va recupera foarte repede după ciclu.

Ligandrolul afectează capacitatea organismului de a produce singur testosteron de multe ori mai puțin decât steroizii anabolizanți convenționali. Luați întotdeauna vitamine înainte și în timpul terapiei SARM post-ciclu.

Ciclul Ligandrol pentru femei

Anabolicum LGD 4033 este potrivit pentru femei, deoarece este sigur spre deosebire de steroizii anabolizanți. Ciclul cu Ligandrol pentru femei nu trebuie să dureze mai mult de 8 săptămâni și nu trebuie să depășească 5 mg pe zi.

Acesta este unul dintre cele mai anabolice SARMs și, deși că nu a fost suficient de studiat, nu există efecte secundare dovedite, cum ar fi virilizarea (excesul de păr corporal) la femei. Aici puteți vedea sugestii pentru SARMs stack-uri pentru femei.

Cele mai bune SARMs stack-uri cu Ligandrol LGD 4033

Chiar dacă este utilizat individual, acest SARM oferă rezultate uimitoare. Se observă o creștere a masei musculare timp de aproximativ o lună, iar la început simți o rezistență excepțională.

Dacă totuși vrei să combini Ligandrol cu ​​alte suplimente SARM, vezi care sunt cele mai bune stack-uri pentru scopul tău.

SARM stack Ligandrol + Ostarine

Acesta este cel mai bun stack cu Ligandrol. Această combinație oferă rezultate excelente atunci când vine vorba de a câștiga masa musculară slabă și de a curăța grăsimea subcutanată fără a exercita o presiune excesivă asupra corpului.

Ostarine crește nivelul de energie, stimulează metabolismul și totuși aproape că nu are efecte secundare. Va spori rezultatele bune ale Ligandrolului. Pe scurt, acesta este cel mai ușor, dar cel mai eficient stack cu Ligandrol.

În această combinație puteți lua Ligandrol în dozele recomandate. Câte 10 mg. pe zi la bărbați timp de 8-12 săptămâni. Și pentru femei 5 mg. pe zi timp de 6-8 săptămâni.

  • LGD4033 Ligandrol MK-2866 Ostarine

Combinația SARM Ligandrol + MK2866 + Cardarine

Vei vorbi despre această combinație mult timp după terminarea ciclului. Acest SARM stack aduce rezultate vizibile mai rapid ca niciodată. Vei observa mușchii definiți și umflați după a doua săptămână.

MK2866 sau cu alte cuvinte Ostarine va avea grijă de oase și articulații protejându-le de contuziile dureroase. Aici, administrarea de Ligandrol nu trebuie să depășească 4 săptămâni la femei și 6 la bărbați.

Vestea bună este că acest lucru nu va fi necesar, deoarece schimbările vizuale apar foarte devreme. În acest caz, LGD4033 se ia 10 mg-16 mg înainte de micul dejun sau la o oră după masă.

  • LGD4033 Ligandrol MK-2866 Ostarine GW-501516 Cardarine

Ligandrol + vitamine

Există mai multe variante de a combina Ligandrol cu ​​vitamine pentru a te simți bine în timpul ciclului cu el și de a profita la maxim de el. În combinație cu vitamina B va proteja ficatul și va crește și mai mult nivelul de energie.

Vitamina D, pe de altă parte, va face organismul mai rezistent în timpul activității fizice intense și va promova pierderea de grăsime. Vitamina B12 în combinație cu Ligandrol stimulează metabolismul.

Ciclu cu SARMs - Cum să alegem care este cea mai bună alegere pentru noi?

Cum să obținem un efect cu 300% mai puternic de la SARMs?

Vedeți mai multe stack-uri cu LGD4033 Ligandrol

  • MK-2866 Ostarine LGD4033 Ligandrol MK-677 Ibutamoren
  • LGD 4033 Ligandrol RAD-140 Testolon YK-11

Aici puteți citi mai multe informații despre SARMs stack-urile cu LGD 4033 Ligandrol:

Cum se stabilește nivelul de calitate al Ligandrolului

 ligandrol LGD-4033 TEST DE CALITATE

Ligandrol este disponibil pe piață din anul 2015. Datorită efectului său puternic, au apărut multe tipuri și mărci diferite. Nu este ușor de urmărit și de stabilit nivelul de calitate al produsului. Companiile care îl comercializează abuzează adesea de naivitatea clientului.

Întrucât acesta este încă un produs experimental, consumatorii trebuie să fie atenți și să aleagă numai cele mai bune care pot fi achiziționate. Acest lucru va garanta ca efectul să fie este exact așa cum se așteaptă fiecare și că nu există niciun pericol pentru sănătate.

Oricare utilizator poate contacta producătorul și poate solicita teste de calitate. Acordați întotdeauna atenție dacă produsul este original și care sunt recenziile pentru marca care îl vinde.

Acest lucru vă va ține departe de contrafacerile cu substanțe nocive în loc de Ligandrol pur, ceea ce poate duce la o serie de probleme de sănătate și dezamăgiri. Există SARMs de calitate în România? 

Unde pot găsi un forum pentru opinii și recenzii de la Ligandrol (LGD-4033)

Există site-uri pe Internet unde poți găsi opinii despre Ligandrol și recenzii despre brandurile care îl vând în Româna. Aceasta este o modalitate sigură de a face cea mai bună alegere pentru tine.

Forumul nostru este un astfel de loc. Acolo vei găsi nenumărate opinii ale oamenilor care au folosit deja Ligandrol și își împărtășesc realizările în sala de sport cu ajutorul acestuia. Pe forum poți să întrebi tot ce te interesează despre suplimentele SARM, să găsești alte persoane care au obiective similare cu ale tale și să înveți trucurile lor pentru rezultate mai bune.

Recenziile de acolo despre Ligandrol sunt extrem de pozitive. Dacă tocmai intri în lumea SARM sau dorești să încerci ceva nou, te întrebi cu ce să combini LGD4033 sau doar ai nevoie de mai multe informații înainte de a lua o decizie, acesta este locul tău.

Poți obține informații de la persoanele din forum care au folosit produse SARM și experți în antrenament de fitness:

  • Opinii despre beneficiile Ligandrolului pe termen scurt și lung
  • Recenzii despre efectul de la LGD4033
  • Opinii și recenzii despre efectele sale secundare
  • Opinii și recenzii pentru cel mai bun ciclu cu Ligandrol?
  • Păreri dacă terapia recuperatoare este obligatorie după un ciclu cu Ligandrol?

Care sunt efectele secundare ale Ligandrolului

ligandrol LGD-4033 Efecte secundare

Ligandrolul nu are multe efecte secundare, dar deoarece este unul dintre cele mai puternice SARM, nu ar trebui considerat complet sigur. Fiecare substanță în doze mari poate provoca reacții adverse, iar fiecare organism este diferit și poate să nu fie tolerant la anumite suplimente.

Se știe că SARM se leagă direct de receptorii de androgeni din țesutul muscular și întregul sistem osos, fără a afecta negativ ficatul. Din păcate, nu există studii care la 100% să demonstreze acest lucru, deoarece este un produs complet nou pe piață și este încă în dezvoltare clinică.

Efecte secundare reale ale Ligandrolului

Forumul nostru te poate ajuta să afli despre efectele secundare ale Ligandrolului împărtășite de oameni reali. Cele mai frecvente sunt următoarele:

  • Suprimarea hormonilor și în special a producției de testosteron.
  • Migrenă
  • Gură uscată

Mituri și afirmații nerealiste despre efectele secundare ale LGD 4033

Vei citi și auzi multe afirmații nerealiste că acest produs SARM este la fel de toxic ca steroizii anabolizanți. Totuși, acestea sunt mituri cauzate de efectul său benefic dovedit asupra creșterii masei și forței musculare.

Iată câteva dintre afirmațiile despre efectul Ligandrolului care sunt GREȘITE:

  • Ligandrolul este la fel de toxic și dăunător pentru ficat ca și steroizii
  • Face utilizatorul letargic
  • Blochează producția naturală de testosteron pentru o perioadă lungă de timp
  • Are aceleași efecte secundare ca și Testosteronul

Când ceva nu poate fi dovedit, devine un mit. Noi vă sfătuim să nu credeți în mituri, ci să vă verificați întotdeauna sursele și să urmăriți opiniile și recenziile actuale.

Adevărul este că hormonii după administrarea produsului Ligandrol revin la normal foarte repede, iar acest lucru a fost dovedit de o serie de studii. Ligandrolul nu este convertit în dihidrotestosteron sau în estrogen (ca și în cazul Testosteronului) și nu este necesar să utilizezi aromasină sau altele în timpul utilizării acestuia.

Cum se face terapia după un ciclu PCT cu Ligandrol

Se recomandă să faceți terapie după un ciclu cu Ligandrol, fie ea doar cu utilizarea de ierburi și vitamine. Noi recomandăm ca ambele să meargă mână în mână pentru o recuperare și mai rapidă.

Dacă ciclul cu acest SARM a fost ușor și scurt, PCT poate fi omis, dar este întotdeauna o idee mai bună să ajute procesul de recuperare. Dacă ai utilizat Ligandrol în doze normale timp de 8 săptămâni, poți începe 4 săptămâni de terapie cu Clomiphene și/sau Nolvadex.

Rezumat

Ligandrol este unul dintre cele mai puternice suplimente SARM utilizate de către culturiști și persoanele care țintesc o mai mare definire și un aspect umflat. Datorită efectului său puternic asupra organismului, este interzis de Agenția Mondială Anti-Doping.

Poate fi folosit individual, dar și în stack cu alte suplimente SARM, pentru rezultate mai rapide. LGD 4033 are, de asemenea, un efect benefic asupra sistemului osos, prevenind leziunile. Aceasta este o proprietate foarte valoroasă, deoarece oferă multă forță și rezistență în sală, ceea ce poate predispune la astfel de incidente.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.