ce este Ostarine MK2866

Ce este Ostarine MK2866

Ostarina, cunoscut și sub numele de Enobosarm și MK 2866 este un modulator selectiv al receptorilor de androgeni, prescurtare de la SARM, dezvoltat de GTx, Inc. Scopul principal al lui Ostarine a fost tratarea diferitelor boli legate de degradarea masei musculare, precum:

  • Osteoporoza (o boală care face ca oasele sa se rupă cu ușurință deoarece afectează masa osoasă)
  • Polimiozită (o boală a mușchilor care provoacă inflamarea fibrelor musculare)
  • Cancer

Peste 35 de milioane de dolari au fost investite în dezvoltarea SARM- ului Ostarina, ceea ce este dovada a cât este de valoros produsul la propriu. Efectul uimitor al MK2866 devine rapid un subiect major nu numai în lumea medicală, ci și în lumea sportului.

Astăzi, datorită funcționalității sale în întărirea masei musculare și dezvoltarea fibrelor musculare, Ostarine MK2866 este folosit într-o serie de sporturi.

Eficacitatea Enobosarm și creșterea rapidă a mușchilor la care duce administrarea produsului, sunt principalele motive pentru care acest SARM este calificat ca doping. În principiu, Ostarine MK2866 este foarte asemănător cu efectul testosteronului.

Care sunt beneficiile de la Ostarina MK 2866

Ostarine MK2866 este potrivit pentru diverse scopuri. Da, scopul lui principal este de a crește puterea fibrelor musculare, dar un alt motiv major pentru care MK-2866 este atât de popular este faptul că accelerează metabolismul și predispune organismul să ardă grăsimi.

Acțiunea selectivă a SARM-ului Ostarina MK 2866 îl face o alegere ideală pentru sportivii profesioniști implicați în diverse discipline. De-a lungul anilor, acest SARM a fost un ajutor fidel pentru oamenii care practică MMA, box, atletism și chiar culturism.

Prin legarea de receptorii de androgeni din organism, Ostarine MK2866 are multe beneficii:

  • Crește puterea fibrelor musculare cu până la 70% în decurs de 2 până la 3 luni;
  • Predispune organismul să își construiască masa musculară și să ardă grăsimi în același timp, deoarece manipulează receptorii și îmbunătățește sinteza proteinelor;
  • Ajută la arderea grăsimilor prin accelerarea metabolismului. Într-o perioadă de 2 până la 3 luni este posibil să slăbești cu 2 kilograme fără antrenamente intense;
  • Previne și protejează de leziuni și traumatisme prin întărirea permanentă a structurii osoase;
  • Îmbunătățește procesul de antrenament și ajută la antrenamente mai eficiente și mai lungi, deoarece crește nivelul de energie și reduce semnificativ riscul de accidentare;
  • Este potrivit pentru terapie după un ciclu de steroizi, deoarece nu este convertit în estrogen sau dihidotestosteron (DHT).

Cum funcționează Ostarine MK-2866

OSTARINE acțiune

Ostarina MK2866 face parte dintr-un grup de suplimente numite SARM, care se leagă de receptorii de androgeni, îmbunătățesc sinteza proteinelor și conduc la o serie de beneficii. Enobosarm MK2866 funcționează prin legarea de receptorii de androgeni din mușchi și oase, „spunând” astfel organismului să crească.

Spre deosebire de alte substanțe chimice care la fel se leagă de receptorii de androgeni, cum ar fi steroizii, Ostarina nu afectează alte organe minore din organism și nu provoacă efecte secundare cauzate de steroizi.

Modul în care funcționează Ostarina îi permite să crească sinteza proteinelor în organism și să-l ajute pe beneficiar să fie mai rezistent și mai puternic. De asemenea, este important de menționat că modul în care funcționează Enobosarm nu duce la aromatizare, prin urmare nivelurile de estrogen și dihidrotestosteron (DHT) nu cresc.

Cu alte cuvinte, administrarea de MK-2866:

  • NU afectează libidoul și activitatea sexuală
  • NU provoacă probleme de prostată
  • NU suprima hormonii atunci când sunt administrați în doze moderate

Pentru ce este potrivit Ostarine?

Acum că știți care sunt principalele beneficii SARM-ului Ostarina, să vedem pentru cine este potrivit:

  • Ostarina este ideal pentru persoanele care doresc să slăbească fără a pierde masa musculară
  • Ostarina este un supliment potrivit pentru oricine care suferă de un sistem muscular sau osos slab
  • Sportivii și culturiștii pot lua Enobosarm MK2866 pentru a menține masa musculară și pentru a-și curăța corpul
  • Persoanele care suferă de boli legate de pierderea masei musculare pot lua Ostarine și își pot recăpăta o parte din greutatea musculară.

Ostarina MK 2866 pentru construirea masei musculare

Ostarine este un supliment SARM care nu numai că mărește puterea și îmbunătățește rezistența, dar provoacă și creșterea musculară. După doar câteva săptămâni de sport, rezultatele sunt deja vizibile - o creștere a masei musculare cu până la 3 kilograme!

Enobosarm îmbunătățește sinteza proteinelor în organism și este considerat o alternativă sigură la propionat de testosteron - un steroid conceput pentru a crește puterea și a construi masa musculară într-un timp foarte scurt. Totuși, diferența semnificativă este că Ostarina MK-2866 nu provoacă reacții adverse grave.

Creșterea masei musculare nu este întotdeauna doar un obiectiv pe care ni-l propunem să arătăm și să ne simțim bine. Creșterea masei musculare este o necesitate în multe sporturi și de aceea mulți atleți și sportivi aleg să ia Ostarine MK2866:

  • Augusto Mendes - luptător de MMA
  • Nicco Montano -  luptător de MMA
  • Matteo Spreafico - ciclist profesionist
  • Lucian Bute - boxer profesionist
  • Frankie Montas - Jucător de baseball în Major League Baseball

Enobosarm pentru arderea grăsimilor

Ostarine PENTRU ARDEREA GRASIMILOR

SARM-urile originale sunt concepute pentru a face față bolilor asociate cu pierderea musculară. Înseamnă că nu numai că au trebuit să mențină masa musculară, ci și să fie suficient de puternice pentru a face acest lucru cu un deficit de calorii, deoarece persoanele bolnave de multe ori nu pot mânca mult.

Pe lângă obținerea masei musculare slabe, Enobosarm poate fi folosit și pentru a arde grăsimile, deoarece menține corpul în modul anabolic pe tot parcursul ciclului. Acest SARM determină organismul să ardă grăsimi înainte de a arde masa musculară.

În situații de înfometare, organismul începe să ardă mai întâi masa musculară, deoarece grăsimea poate fi stocată mai ușor pentru utilizare pe termen lung în caz de deficiență de calorii. În plus, grăsimile mențin căldura corpului, astfel încât organismul are mai multă nevoie de ele. Enobosarm inversează acest proces natural.

MK 2866 pentru prevenirea contuziilor

Ostarine pentru leziuni

Ostarine MK2866 nu ajută destinatarul doar ca să își dezvolte masa musculară în timp ce scapă de excesul de grăsime. Conform unui studiu efectuat timp de 4 luni care a implicat mai mult de 150 de pacienți, acest SARM crește eficient, de asemenea, masa osoasă, îmbunătățește starea articulațiilor și crește forța și rezistența.

Datorită efectelor anabolice ale Ostarina MK2866 asupra țesutului conjunctiv și mușchilor scheletici, crește densitatea osoasă, prevenind astfel rănile și traumatismele. La doar câteva săptămâni după începerea ciclului cu MK 2866, există o creștere a masei musculare cu 2 până la 5 kilograme și o întărire permanentă a structurii osoase.

Când se văd primele rezultate de la administrarea SARM - ului Ostarine MK-2866

Spre deosebire de alte SARM, care nu necesită utilizare pe termen lung pentru a observa primele rezultate, Ostarine acționează cumulativ. Aceasta înseamnă că durează aproximativ 2 săptămâni înainte de a observa primele rezultate.

Cu un program de antrenament și dieta potrivită, după a treia săptămână rezultatele vor fi mai mult decât evidente nu numai pentru tine, ci pentru toți cei din jurul tău. Datorită faptului că acționează cumulativ, Ostarine se ia într-un ciclu de minim 4 săptămâni.

Cel mai bun lucru la acest produs, însă, este că 95% din rezultatele obținute pot fi păstrate după ciclu! Așa că aveți răbdare, urmați ciclul cu precizie și primele rezultate ale administrării Ostarina vor fi vizibile în curând!

Ostarine afectează producția de testosteron?

Ostarine este unul dintre cele mai căutate SARMs, deoarece este potrivit atât pentru începători, cât și pentru avansați. Cu toate acestea, cea mai bună calitate este că nu afectează producția de testosteron atunci când este luat în dozele prescrise și în mod corect.

La doze mai mari decât cele recomandate sau la cicluri mai lungi decât cel recomandat, Ostarina poate reduce producția de testosteron cu până la 50%. Acest lucru se datorează faptului că receptorii de androgeni nu se vor putea lega de testosteronul natural al organismului, deoarece acum vor fi legați de Ostarine, care este mai anabolic și mai rapid.

Este important de menționat, totuși, că Enobosarm nu oprește producerea propriului testosteron, spre deosebire de steroizi și prohormoni! Dacă suplimentul este luat în cantitățile recomandate, nu se observă probleme cu producția de testosteron.

Cum se face un ciclu cu Ostarine MK2866

Ciclul cu Ostarina poate avea o durată diferită, în funcție de rezultatele pe care doriți să le obțineți:

  • Pentru creșterea masei musculare - de la 6 la 8 săptămâni (maxim 10 săptămâni)
  • Pentru a curăța grăsimea - de la 4 la 6 săptămâni
  • Pentru recuperare după un ciclu de steroizi - de la 6 la 8 săptămâni

Dacă luați Ostarine MK 2866 ca parte a terapiei post-ciclu, va face recuperarea mult mai rapidă și rezultatele cât mai satisfăcătoare posibile. Ostarine funcționează foarte bine și când vine vorba de curățarea grăsimilor.

Dozele de administrare ale acestui SARMs variază, de asemenea, în funcție de obiectivele pe care le urmăriți. În plus, Ostarina este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați, dar există o diferență de doze între cele două sexe.

Ciclul pentru masă musculară

Ostarine are un timp de semi-viață lung (24 de ore), ceea ce înseamnă că nu este nevoie să împărțiți doza în mai multe doze în timpul zilei. 1 aport pe zi pe stomacul gol pentru o mai bună absorbție este cea mai eficientă soluție.

  • Creșterea masei musculare BĂRBAȚI - între 30 și 50 mg pe zi
  • Creșterea masei musculare FEMEI – între 15 și 20 mg pe zi

Culturiștii iau adesea Ostarina în doze mai mari, împărțind administrarea în timpul zilei. Nu uitați însă, că sunt profesioniști care au o vastă experiență cu suplimentele sportive, știu exact ce să mănânce și se antrenează de mai multe ori pe zi!

Durata cea mai optimă a unui ciclu pentru masa musculară cu MK 2866 este de 6 săptămâni, deci nu există riscul de suprasaturare a receptorilor. Este important să faceți o pauză de câteva luni după terminarea ciclului pentru masa musculară, care poate fi combinat cu aport de diverse vitamine, despre care vă vom oferi puțin mai jos informații.

Ciclul pentru ardere a grăsimilor

Ostarina este unul dintre cele mai utilizate SARMs pentru curățarea grăsimilor. Cel mai puternic avantaj al său este că ajută la menținerea masei musculare, chiar și cu o dietă săracă în calorii. Dacă acesta este obiectivul dvs., iată cum ar trebui să luați acest SARMs:

  • Curățarea grăsimilor - între 15 și 30 mg pe zi, pe stomacul gol sau cu o oră înainte de masă.

Pentru o terapie post-ciclu (recuperare)

Ostarine este unul dintre cele mai inofensive SARM, deoarece nu suprasatură receptorii, nu duce la aromatizare și nu afectează alte organe decât cele către care este îndreptată acțiunea sa.

Din acest motiv, mulți sportivi aleg să ia MK2866 după un ciclu de steroizi. Acest SARM poate servi drept un „pod” între cicluri, menținând corpul în modul anabolic și ajutând la menținerea masei musculare acumulate.

Dacă luați Ostarine MK 2866 ca parte a terapiei post-ciclu, combinarea acestuia cu Clomid și Tamoxifen este o idee bună. Astfel, terapia va fi mult mai eficientă, iar rezultatele păstrate vor fi foarte satisfăcătoare. Iată care sunt dozele optime pe care le recomandăm:

  1. Clomi-20 - 20-40 mg
  2. Nolva-10 - 10-20 mg
  3. Ostarine - 15 până la 30 mg

Ostarina poate fi luat ca terapie după un ciclu de steroizi și în combinație cu diverse vitamine, atunci când ciclul nu a fost atât de lung și scopul este pur și simplu prevenirea. În acest caz, cea mai bună combinație este Ostarine, Vitamina D3 și Zinc, dozele sunt:

  1. Ostarine - 15 până la 30 mg
  2. Vitamina D3 - 2500 până la 5000 UI pe zi
  3. Zinc 30 mg pe zi

Ciclu cu Ostarina pentru femei

Ostarine MK2866 este unul dintre cele mai bune suplimente pentru femei, deoarece nu duce la dezechilibru hormonal. Toți steroizii de pe piață pot fi periculoși pentru femei, mai ales din cauza efectelor secundare pe care le provoacă, cum ar fi:

  • Virilizarea
  • Tulburări menstruale
  • Disfonie
  • Excesul de păr corporal (hirsutism)

Administrarea adecvată de Ostarine MK2866 nu provoacă niciuna dintre aceste reacții adverse. De aceea sute de femei aleg să facă ciclul cu Ostarine! Cu toate acestea, depășirea dozei zilnice, precum și un ciclu prea lung pot duce la complicații și la reducerea sensibilității receptorilor, atât la bărbați, cât și la femei!

Cu ce ​​se combina Ostarina (stack-uri).

Ostarine este unul dintre cele mai bune SARMs pentru întărirea mușchilor și întărirea sistemului osos. Cu toate acestea, MK 2866 are o serie de efecte pozitive și multifuncționalitatea sa care îl face alegerea ideală pentru SARMs stack.

Deoarece Ostarine nu suprasatură receptorii de androgeni și nu afectează organele secundare, poate fi ușor combinat cu aproape orice alt SARMs, cum ar fi Cardarine, Andarine, Stenabolic, Ligandrol și altele. Iată cele mai populare stack-uri de cu Ostarina MK-2866:

SARMs stack Ostarina, Cardarine

Acest SARMs stack este ideal pentru oricine care își antrenează în mod regulat articulațiile și mușchii. Efectul său se face simțit în primele zile de administrare, deoarece utilizatorii observă o îmbunătățire instantanee a nivelului de forță și rezistență în timpul exercițiilor fizice.

Ostarine fortifică și întărește fibrele musculare, în timp ce Cardarine crește fluxul de oxigen și sânge către fibrele musculare. Astfel, procesele metabolice sunt îmbunătățite, iar organismul sintetizează proteinele mult mai rapid.

SARM stack-ul Ostarine și Cardarine este alegerea unui număr mare de sportivi care sunt implicați atât în ​​artele marțiale, cât și în sporturile olimpice, cum ar fi aruncarea discului. Durata optimă a unui ciclu cu SARM stack-ul Ostarina și Cardarine este de 6 săptămâni, iar dozele sunt următoarele:

  • MK2866 - 30 mg dimineața cu 15 minute înainte de masă sau la o oră după masă.
  • Cardarine GW-501516 - 20 mg, cu aproximativ o oră înainte de antrenament.

Combinație de Ostarine, Cardarine, Andarine

Adăugarea a 45 mg de Andarine pe zi la combinația Ostarine + Cardarine este o alegere perfectă, deoarece Andarine menține mușchii strânși și fermi prin limitarea depunerii de grăsime, chiar și într-o dietă bogată în calorii. Andarine trebuie luat de 3 ori pe zi, 5 zile la rând, cu 2 zile pauza.

Combinația de Ostarina, Cardarine, Andarine permite sportivilor să nu se înfometeze pentru a menține greutatea necesară categoriei. Acest SARM stack mărește explozivitatea, menține condiția corpului și îmbunătățește puterea. Top Stack Cardarine, Ostarine și Andarine.

Stack cu MK 2866, Endurabol și Ligandrol

SARMs stack Ostarine MK-2866, Cardarine (Endurabol) și Ligandrol este combinația perfectă pentru oricine care dorește să observe rezultate vizuale după prima săptămână de administrare.

Cardarine și Ligandrol funcționează excelent împreună pentru mușchii mai proeminenți și mai modelați, în timp ce Ostarine MK2866 întărește articulațiile și oasele și protejează împotriva contuziilor. Durata ciclului optim cu stack MK 2866, Endurabol și Ligandrol este de 6 săptămâni, iar dozele recomandate sunt:

  • Ligandrol LGD-4033 - 16 mg dimineața cu 15 minute înainte de masă sau la o oră după masă
  • Cardarine GW-501516 - 20 mg cu aproximativ o oră înainte de antrenament
  • Enobosarm MK-2866 - 30 mg dimineața cu 15 minute înainte de masă sau la o oră după masă

Combinația Ostarina și Ligandrol

Combinația de Ostarine și Ligandrol duce la o creștere rapidă a masei musculare în mai puțin de 2 săptămâni. Ligandrol, ca și Ostarine MK2866, se leagă direct de receptorii de androgeni, ajutând la creșterea forței și a masei musculare ridicate.

Ligandrol, numit și LGD-4033, este adesea asemănat cu bine cunoscutul steroid Dianabol, cu diferența semnificativă că nu duce la retenția de apă și la dezechilibru hormonal. Dozele recomandate pentru combinarea SARM-urilor Ostarina și Ligandrol sunt:

  • MK 2866 - 30 mg dimineața cu 15 minute înainte sau la o oră după mese
  • Ligandrol LGD-4033 - 16 mg dimineața, cu 15 minute înainte sau o oră după masă

Stack cu MK-2866, Ligandrol LGD-4033, Ibutamoren MK677

Ibutamoren MK677 are capacitatea de a stimula hormonul de creștere cu 300%, ceea ce înseamnă că nu numai că îți vei putea transforma fizicul în timp negativ, ci și vei îmbunătăți metabolismul corpului și procesul de recuperare.

SARMs stack MK 2866, Ligandrol LGD-4033, Ibutamoren MK677 îmbunătățește calitatea somnului, accelerează sinteza proteinelor, ajută la curățarea grăsimilor și menține corpul în modul anabolic pentru a construi mușchi slabi. Stack-ul perfect pentru masa musculară Ostarine, Ligandrol și Ibutamoren.

În mai puțin de 30 de zile poți câștiga 3 kilograme de masă musculară slabă, iar pe tot ciclul de la 6 săptămâni până la 6 kilograme! Iată care sunt dozele pe care trebuie să le luați pentru a obține aceste rezultate:

  • MK2866 - 30 mg dimineața cu 15 minute înainte sau la o oră după mese
  • LGD-4033 - 8 mg pe zi, pe stomacul gol sau la o oră după masă
  • Ibutamoren MK677 - 20 mg pe zi, cu 2 ore înainte de culcare

Stack MK 2866, RAD-140

Testolon RAD-140 este unul dintre cele mai eficiente SARMs pentru creșterea masei musculare găsite până acum. Acest SARMs nu numai că ajută la construirea masei musculare slabe fără reținere de apă, dar prezintă și proprietăți neuroprotective mari.

Testolon RAD-140 are un puternic efect anti-catabolic, ceea ce îl face ideal pentru culturiștii care nu doresc să piardă masa musculară în timp ce își curăță corpul.

Combinația dintre Ostarine MK-2866 și RAD-140 duce la o forță enormă, împreună cu mușchii denși și fermi. Dacă decideți că SARM stack-ul MK2866, RAD-140 este alegerea dvs., iată dozele recomandate:

  • Ostarina - 30 mg dimineața cu 15 minute înainte sau la o oră după masă
  • Testolon - de 2 ori pe zi x 10 mg, dimineața și seara, pe stomacul gol

SARM stack - Ostarine, Stenabolic, Testolon

SARM stack Ostarine mk 2866, Stenabolic SR-9009 Testolon RAD-140. Efectul SARM - ului Testolon este foarte asemănător cu cel al hormonului anabolic testosteron și din acest motiv acest SARM poate crește masa musculară cu până la 50%. În combinație cu Stenabolic SR-9009, care accelerează procesele metabolice, crește consumul de oxigen în mușchi, îmbunătățește absorbția de glucoză, Testolon funcționează și el de două ori.

Cu toate acestea, cireașa de pe tort în acest stack este Ostarina MK-2866. Creșterea treptată a forței și întărirea oaselor și articulațiilor, face că acest SARM să funcționeze excelent în combinație cu Stenabolic și Testolon și este un element indispensabil în construirea rapidă a masei musculare.

  • Ostarine - 30 mg dimineața cu 15 minute înainte sau la o oră după masă
  • Stenabolic SR-9009 - 10-30 mg, de 2 ori pe zi
  • Testolon - 20 mg, împărțit de 2 ori pe zi x 10 mg., dimineața și seara pe stomacul gol pentru o absorbție mai bună

Cum se determină nivelul de calitate al MK-2866

Ostarine TEST DE CALITATE

În zilele noastre, SARM-urile sunt probabil cele mai răspândite suplimente sportive de pe piață. Totuși, pentru că nu sunt produse controlate, de foarte multe ori companiile sau comercianții cu amănuntul care le vând abuzează de încrederea clienților lor și diluează materiile prime.

Astfel, SARMs care sunt promovate ca „de calitate” și „originale” pot conține diverse substanțe nocive care interferează cu acțiunea produsului și pun în pericol sănătatea clientului.

Cea mai sigură modalitate de a determina nivelul de calitate al Ostarinei și al tuturor celorlalte SARM-uri este să ceri producătorului sau magazinului pentru SARMs teste de calitate. Mărcile în Româna care oferă cu adevărat produse de calitate și eficiente oferă astfel de teste și cercetează fiecare lot de produse pe care îl primesc.

Unde să găsesc un forum pentru opinii și recenzii pentru Ostarina

O altă modalitate de a vă asigura de calitatea și eficacitatea Ostarinei și a altor suplimente SARMs este să vă uitați la diferite recenzii ale clienților. În forumul nostru SARM puteți contacta personal persoane care au încercat deja SARM-uri și le puteți adresa diverse întrebări care vă interesează, cum ar fi:

  • Care sunt beneficiile SARM-urilor, în special Ostarina MK2866
  • Cum funcționează Enobosarm
  • Care sunt efectele secundare ale Ostarinei
  • Cum să iau SARM Ostarine
  • Terapie post-ciclu cu Enobosarm

Care sunt efectele secundare ale MK 2866

Ostarine МК2866 Efecte secundare

Indiferent cât de sigur este un produs, utilizarea greșită a acestuia poate fi întotdeauna periculoasă pentru sănătate. Această maximă se aplică în întregime și pentru suplimentele SARM. Ca parte a grupului SARM, Ostarina se leagă direct de receptorii de androgeni din sistemele osos și muscular, fără a afecta ficatul sau alte organe minore.

MK-2866 este unul dintre cele mai populare SARM-uri de pe piață, nu numai datorită efectului său mare, ci și datorită efectelor secundare minime la care aportul său le duce. Când este luat corect, adică în 95% din cazuri, Ostarine nu provoacă efecte secundare periculoase și nu dăunează sănătății.

Efectele secundare ale MK2866 sunt extrem de puține și probabilitatea de a întâlni oricare dintre ele este minimă. De ce? Ostarine nu afectează organele secundare din organism, nu aromatizează și nu duce la reținerea apei.

Efecte secundare reale de la administrarea Ostarina

Ostarine este un SARM asupra căruia s-au efectuat multe cercetări și toate arată un lucru - este atât de eficient, cât și inofensiv, atâta timp cât este luat corect. Internetul este inundat de informații despre efectele secundare ale SARM și în special ale Ostarinei. Cu toate acestea, foarte puține dintre ele sunt efecte secundare reale pe care le puteți întâlni.

Dozele care sunt mai mari decât cele recomandate pot afecta cu adevărat testosteronul liber! Ostarina MK 2866 are proprietăți destul de asemănătoare cu testosteronul, așa că are sens să-i ia locul în receptorii de androgeni. Totuși, efectul Ostarinei NU oprește producerea de testosteron liber!

Alte efecte secundare reale ale Ostarinei pe care le puteți experimenta sunt amețeli ușoare și dureri de cap. Acest lucru se întâmplă mai ales la persoanele care încearcă SARM pentru prima dată și efectul va dispărea după primele zile de aport, când organismul se obișnuiește cu suplimentul.

Mituri și afirmații eronate despre efectele secundare ale MK-2866

Datorită popularității sale mari și efectului incontestabil, MK2866 a devenit rapid liderul pieței suplimentelor pentru sportivi. Acesta este, desigur, un fapt care nu-i place tuturor, iar pe internet se scriu tot mai multe articole care urmăresc să distorsioneze efectele SARMs și să le descrie ca dăunătoare și ineficiente.

90% din informațiile despre efectele secundare ale SARM, inclusiv Ostarina, care sunt disponibile pe Internet, sunt incorecte. Multe dintre „efectele secundare” ale MK 2866 sunt doar mituri și afirmații nerealiste. Administrarea lui Ostarine MK-2866:

  • NU provoacă ginecomastie
  • NU provoacă acnee
  • NU vă împiedică organismul să-și producă propriul testosteron
  • NU provoacă probleme de prostată
  • NU crește agresivitatea
  • NU este toxic pentru ficat
  • NU provoacă contracție testiculară
  • NU provoacă virilizare

Cum se face terapia post-ciclu PCT pentru Ostarine

Una dintre cele mai bune calități ale Ostarina MK2866 este că după un ciclu, nivelurile de testosteron liber revin rapid la normal și nu este necesară terapia post-ciclu. Dacă tot vrei să faci o terapie profilactică, atunci vitaminele precum Vitamina D3 și Zincul sunt cea mai bună alegere.

În plus, MK 2866 poate fi luat împreuna cu PCT pentru un ciclu post-steroid. In acest caz, combinația de Ostarine, Clomid si Tamoxifen este alegerea ideala pentru o recuperare rapidă și pentru a menține cele mai bune rezultate.

Concluzie

Datorită capacității sale de a întări și de a proteja mușchii și articulațiile de leziuni, Ostarine este alegerea numărul unu pentru mulți sportivi. Mai mult decât atât, Enobosarm este o parte indispensabilă a tuturor stack-urilor pentru construirea musculară rapidă, dar eficientă!

Acest SARM este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați și nu provoacă efectele secundare periculoase care caracterizează steroizii și prohormonii populari. Una dintre cele mai puternice caracteristici ale Ostarine MK-2866 este că accelerează metabolismul și chiar ajută la arderea grăsimilor.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.