ce este S-23

Ce este S23

S23 aparține unei noi clase de suplimente numite Modulatori selectivi ai receptorilor de androgeni sau, pe scurt, SARM. SARMs imită testosteronul prin legarea de receptorii din anumite părți ale corpului.

S23 este un SARM relativ nou, cu o structură moleculară îmbunătățită. Acesta vizează țesutul muscular și osos, stimulând creșterea și îmbunătățind starea acestora. S23 este un SARM inovator dezvoltat și studiat de compania farmaceutică GTX.

Acest SARM are o biodisponibilitate uriașă și o afinitate extrem de mare pentru legarea de receptorii androgeni. O serie de studii asupra acesteia arată că reduce și dimensiunea prostatei. Acesta, desigur, este doar unul dintre beneficiile administrării lui S23!

Care sunt beneficiile de la S23

Structura moleculară îmbunătățită a S23 îl face unul dintre cele mai puternice SARM. Cu toate acestea, ca atare, aportul său nu este complet sigur. Eficiența puternică a lui S23 duce la o serie de aspecte pozitive, dar și negative - despre ele vă vom povesti puțin mai târziu în articol!

Beneficiile de la S23 sunt foarte multe și, în primul rând, bineînțeles, trebuie să punem ajutorul pe care îl oferă pentru a câștiga rapid masa musculară slabă. Cu toate acestea, S23:

  • Crește puterea și rezistența
  • Poate ajuta la pierderea de grăsime
  • Nu provoacă retenție de apă și umflare
  • Oferă un aspect ferm mușchilor datorită asemănării sale cu steroizii precum Anavar
  • Ajută la o definire de lungă durată
  • Crește energia și capacitatea de muncă
  • Îmbunătățește densitatea osoasă

Pentru cine este potrivit S23

Pe baza principalelor beneficii ale S23, putem trage concluzia că acest SARM este potrivit pentru:

  • Culturiștii care doresc să construiască o cantitate imensă de masă musculară în timp negativ
  • Sportivi care se antrenează din greu, dar încă nu pot obține rezultatele dorite
  • Consumatorii care doresc să-și modeleze mușchii
  • Sportivi care se află într-o perioadă de curățare
  • Atleți al căror scop este să-și întărească oasele și articulațiile

S23 și utilizarea sa în lumea sportului

S23 a devenit un supliment sportiv de bază pentru diverși sportivi, în special culturiști, care se concentrează pe construirea unei cantități stabile de masă musculară. Cu toate acestea, acest SARM este folosit și în alte sporturi și este căutat în special de pasionații de fitness.

Una dintre principalele sale caracteristici pozitive este capacitatea sa de a reduce procentul de grăsime subcutanată în timp ce crește masă musculară, provocând efecte secundare minime. O altă calitate pozitivă a S23 este creșterea densității osoase, la care aportul său duce, ceea ce este un alt motiv pentru utilizarea sa pe scară largă în lumea sportului.

Totuși, nu trebuie să ratăm să menționăm faptul că S23 face parte din lista interzisă a WADA, care îl include în grupa de substanțe considerate dopante (destul de logic, având în vedere efectul său excepțional). Aceasta înseamnă că, dacă ești un atlet profesionist și ești pe cale să faci un test antidoping, s-ar putea să nu fie o idee bună să iei S23.

Cum funcționează S23

S-23 acțiune

S23 acționează prin legarea selectivă de receptorii de androgeni din mușchi și oase, având cu efect minim sau zero asupra prostatei și asupra organelor și țesuturilor secundare. Desigur, fiecare SARM are un grad diferit de selectivitate (în funcție de structura sa chimică).

Studiile asupra acțiunii S23 arată că acest SARM formează o legătură extrem de puternică cu receptorii de androgeni - fapt care face din S23 unul dintre cele mai puternice SARMs de pe piață.

Efectul pe care S23 îl are asupra mușchilor și oaselor este complex. Explicat pe scurt, acest SARM crește activitatea genelor responsabile de construirea moleculelor de proteine. Receptorii activați, la rândul lor, trimit semnale către celulele responsabile de formarea oaselor, întărindu-le astfel.

Când se văd primele rezultate de la S23

Știind cât de eficient este acest SARM, nu poți să nu te întrebi: „Când vezi primele rezultate de la S23?” Majoritatea utilizatorilor se pot aștepta la rezultate vizibile după aproximativ 2 săptămâni de administrare, dar efectul „wow” pe care îl veți observa în oglindă va fi atins după aproximativ o lună de administrare.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale S23 față de toate celelalte suplimente este eficacitatea sa pe termen lung. Acest SARM nu duce la retenția de apă și după finalizarea unui ciclu cu S23 te poți aștepta să păstrezi până la 95% din rezultate!

Mai mult decât asta, atunci când vorbim despre rezultate, nu trebuie să le menționăm doar pe cele vizibile. Un ciclu cu S23 crește semnificativ forța și rezistența, așa că și după primele zile de administrare vei observa mult mai multă rezistență fizică în sală!

S23 afectează producția de testosteron?

Datorită efectului său puternic, S23 acționează asupra producției de testosteron. Spre deosebire de steroizi, S23 NU oprește propria producție de testosteron, dar într-adevăr o reduce.

Din acest motiv, terapia post-ciclu cu S23 este obligatorie. Acest lucru este foarte important pentru culturiștii, care de obicei iau doze mai mari decât cele recomandate. Unii utilizatori aleg, de asemenea, să facă Terapia de înlocuire a testosteronului (TRT).

Efectul pe care S23 îl are asupra testosteronului este, de asemenea, principalul efect secundar al acestui SARM. Cu toate acestea, cu un aport adecvat și o terapie obligatorie după un ciclu, propriile niveluri de testosteron intră repede în nivelurile normale, așa că nu ai de ce să-ți faci griji!

Cum se face un ciclu cu S23

Pentru a-ți proteja corpul de orice posibilitate de apariție a efectelor secundare, este extrem de important să știi cum să faci un ciclu cu S23. Acest SARM are un timp de semi-viața scurt (12 ore), ceea ce înseamnă că aportul său trebuie împărțit în două ori pe zi.

Doza zilnică totală cu care ți se recomandă să începi este de 30 mg, iar în timp poate fi crescută la 50 mg pe zi, dar nu mai mult! Pentru persoanele care iau un supliment atât de puternic pentru prima dată, se recomandă să ia 15 mg de două ori pe zi, pe tot parcursul ciclului cu S23. La nivel mondial, sportivii fac un ciclu cu SARMs în pregătirea sa.

Datorită efectelor secundare reale pe care le poate provoca aportul de S23, durata ciclului nu trebuie să depășească mai mult de 6 săptămâni. De fapt, un ciclu de 4 săptămâni cu acest SARM este cea mai bună alegere pentru începători. Nu uita că S23 afectează nivelul de testosteron din corpul tău, așa că terapia post-ciclu este obligatorie!

Ciclul pentru masă musculară

S-23 pentru masa musculara

Multe dintre studiile privind efectul S23 confirmă că ajută la formarea masei musculare slabe. Acest lucru face ca S23 să fie unul dintre cele mai bune SARMs pentru un ciclu de masă musculară luat în mod individual.

Acest SARM nu duce la retenție de apă (sau dacă există, chiar este minimă). Acest lucru înseamnă, la rândul său, că S23 raportează o păstrare semnificativă mai bună (95%) a performanței obținute post-ciclu decât orice alt SARM.

Un alt plus pe care consumatorii îl remarcă este fermitatea pe care S 23 o oferă fibrelor musculare în timpul unui ciclu de masă musculară. Aspectul pronunțat al mușchilor este adesea un efect căutat și din acest motiv S23 este luat ca o alternativă la steroizi în perioada de curățare.

Ciclul pentru ardere a grăsimilor

S23 nu este cel mai popular SARM pentru arderea grăsimilor. Acest lucru se datorează faptului că scopul său principal este de a te ajuta să-ți îmbunătățești mușchii prin obținerea unei cantități semnificativă de masă musculară.

Totuși, diverse studii, precum și multe recenzii de la utilizatori confirmă că S23 ajută la oxidarea grăsimilor și respectiv la pierderea acestora. Acest SARM puternic crește rezistența și energia, iar acest lucru se reflectă în antrenamente mai intense și mai lungi - ceva care este un factor cheie pentru rezultate bune.

Ciclu cu S 23 pentru femei

Un ciclu cu S23 poate fi făcut și de femei, deși există și alte SARM, precum Cardarine și Ostarine, care sunt mai favorabile fizicului feminin și nu dăunează în niciun fel organismului femeilor.

Un studiu interesant efectuat pe femeile care iau S23 arată că acest SARM le crește apetitul sexual. S23 NU provoacă mărirea uterului și a mucoasei uterului, spre deosebire de alte substanțe steroidiene.

Cu ce se combină S 23 (stack-uri)

S 23 poate fi combinat cu alte SARMs, dar tipurile de stack-uri la care participă sunt extrem de puternice. Din acest motiv, stack-urile cu S 23 sunt recomandate doar profesioniștilor!

Dacă decizi să combini S-23 cu un alt SARM, este o idee bună să iei și produse care măresc nivelul testosteronului în timpul ciclului. Terapia post-ciclu, pe de altă parte, este obligatorie! Să vedem cu ce se combină S-23. Care este SARMs stack-ul tău pentru sport?

Combinația S23 + YK-11 + Testolon

Acesta este cel mai puternic SARM stack pentru a câștiga masa musculară! De ce? Pentru că combină cele mai puternice două produse – S23 și YK-11. Testolon, la rândul său, la fel stimulează și celulele să construiască mai multe fibre musculare, așa că îți poți imagina ce se va întâmpla când vei lua combinația S23 + YK-11 + Testolon.

Ți-am spus deja despre efectul S 23, așa că hai să vedem ce poate face exact YK-11 pentru tine. Principala caracteristică a acestui SARM este capacitatea sa de a regla miostatina, ceea ce înseamnă că chiar și persoanele fără o genă care să crească masa musculară se pot bucura în sfârșit de rezultate reale în oglindă.

Nici cel de-al treilea element din această combinație nu trebuie subestimat! Testolonul este de multe ori mai anabolic decât vărul său - hormonul testosteron, care îi permite să crească sinteza proteinelor, puterea și rezistența articulațiilor și a oaselor.

SARM stack-ul S23 + YK-11 + MK677

Acest SARM stack este foarte potrivit pentru culturiștii care se află în perioada de curățare datorită capacității lui Nutrobal MK677 de a accelera metabolismul și de a ajuta la arderea grăsimilor. Știi deja cât de puternică este o combinație S-23 și YK-11, dar nu trebuie să uiți că MK677 stimulează hormonul de creștere cu până la 300%!

SARM stack-ul S23 + YK-11 + MK677 construiește mediul anabolic perfect pentru dezvoltarea și recuperarea mușchilor. Ibutamoren stimulează glanda pituitară și determină organismul să elibereze mult mai mult hormon de creștere. YK-11 controlează miostatina oferind tuturor, indiferent de predispoziția sa genetică, șansa de a acumula o cantitate imensă de masă musculară.

Stack cu S-23 + LGD + MK677

Dacă scopul tău nu este doar să acumulezi masă musculară slabă, dar vrei și să-ți îmbunătățești rezistența și forța, adăugarea lui Ligandrol LGD la combinația cu  S-23 și MK677 este o alegere excelentă. Ligandrol are capacitatea de a-ți crește puterea cu 75%, întărind în același timp structura musculară și osoasă.

Sute de utilizatori au observat îmbunătățiri semnificative în antrenament și până la 3 kg de masă musculară în doar 6 săptămâni administrând numai Ligandrol, așa că îți poți imagina ce se va întâmpla când S 23 va fi inclus în aport. Află care este cel mai bun SARM stack pentru tine.

Citește mai multe despre SARMs stack:

  • Stack pentru arderea grăsimilor.
  • Stack pentru masa musculara.
  • Stack pentru femei.
  • Stack pentru un efect cu 300% mai puternic.

Cum se stabilește nivelul de calitate al S23

S23 test de calitate

Datorită faptului că SARMs sunt ceva total diferit de toate suplimentele cunoscute până acum, acestea nu sunt încă reglementate. Cu alte cuvinte, nu se poate spune că sunt steroizi, prohormoni sau medicamente.

Această nereglementare deschide multe oportunități pentru mărcile și comercianții cu amănuntul care oferă SARM. Multe dintre suplimentele pe care le găsiți pe piață conțin substanțe interzise, deoarece comercianții cu amănuntul doresc să-și crească oferta (cu toate acestea, cererea este într-adevăr foarte mare).

Există mai multe moduri prin care se stabilește nivelul de calitate al S-23. În primul rând, trebuie să te asiguri că produsul pe care urmează să-l cumperi conține cel puțin 97% materie primă. Această cantitate minimă de materie primă este cea care determină calitatea S23.

Pentru a verifica procentul de materie primă folosit la crearea S23, precum și pentru a te asigura că suplimentul nu conține alte substanțe nocive, obligatoriu trebuie să verifici dacă compania producător oferă un test de calitate realizat într-un laborator independent!

La ce altceva ar trebui să fiu atent când stabilesc calitatea SARM

Pe lângă testul de calitate și procentul minim de materie primă, iată câteva alte lucruri de care trebuie să ții cont atunci când stabilești nivelul de calitate al S23:

  • Preț - putem fi cu toții de acord că un produs cu adevărat „de calitate” nu poate fi de două ori mai ieftin decât alte produse de pe piață!
  • Asistența - mărcile cărora le pasă cu adevărat de calitatea produselor lor le pasă la fel de mult de calitatea asistenței pe care o oferă!
  • Opinii și recenzii despre brand - Atenție! Nu toate opiniile și recenziile pe care le citești pe Internet sunt scrise de utilizatori reali!

Unde pot găsi un forum pentru opinii și recenzii de la S23

Când un produs sau un serviciu are doar recenzii pozitive pline de superlative, ceva este cu siguranță greșit. La urma urmei, toți suntem oameni diferiți și indiferent cât de bun este un produs, întotdeauna va exista cel puțin o persoană care nu este complet mulțumită de el.

Nu vi se pare dubios atunci că în aproape fiecare magazin SARM, recenziile de produse sunt „WOW”?! Nu vă faceți griji, există un loc în care utilizatorii reali își pot împărtăși părerea reală despre S23 și alte SARMs - forumul nostru SARM.

Pe forumul SARM nu numai că poți găsi păreri și recenzii reale despre S23, ci și să cunoști mulți oameni noi care, ca și tine, sunt interesați de sport! Ce aștepți? Intră pe forumul SARM și află tot ce te interesează despre:

  • Acțiunea lui S-23
  • Efectele secundare de la S23
  • Cum se face un ciclu cu S23
  • La ce rezultate reale să te aștepți de la S23
  • Beneficii suplimentare de la acest SARM
  • Terapie post-ciclu pentru S-23
  • Care SARMs banduri sunt cele mai bune și multe alte subiecte

SARM „Original” - ce este asta?

Când vine vorba de calitate, consumatorii se concentrează mai ales pe conținutul unui supliment. Cu toate acestea, când vine vorba de originalitate însă, ceea ce consumatorii văd în primul rând este țara de origine scrisă pe etichetă.

De fapt, aceste două lucruri sunt legate. Un fapt interesant este că materia primă folosită pentru crearea SARMs provine dintr-un singur loc - Asia! Asia are o capacitate mare de producție, așa că are sens!

Dar ce înseamnă acest lucru și de ce este atât de important? Dacă toate materiile prime folosite pentru SARMs provin din Asia, asta înseamnă că practic toate SARMs de pe piață sunt de fapt originale. Nu contează dacă pe etichetă scrie „Made in UK” sau „Made in Germany”!

Numele acestor țări sunt folosite într-un singur scop - pentru a câștiga încrederea consumatorilor. Cu toții preferăm un produs care provine de la un „gigant economic”, nu? Cu toate acestea, adevărul este că dacă un SARM este original și de înaltă calitate depinde doar de comercianți și de brandurile înșiși, așa că trebuie să fii atent la lucrurile pe care le-am menționat mai sus despre cum să stabilești nivelul de calitate al S 23.

Care sunt efectele secundare de la S-23

S23 Efecte secundare

S-23 are multe avantaje față de toate celelalte suplimente sportive disponibile pe piață. Cu toate acestea, datorită efectului său puternic, șansa ca S 23 să provoace unele efecte secundare este mai mare decât alte SARMs. Din fericire, aceste efecte secundare ale S23 dispar foarte repede după administrarea lui, dar este totuși important să le cunoști.

Efecte secundare reale S 23

Primul efect secundar real la care vă puteți aștepta de la administrarea S-23 este scăderea testosteronului. Fii atent, totuși,  NU este vorba de o OPRIRE a propriei producție de testosteron, așa cum se întâmplă cu steroizii! Acest efect secundar dispare rapid și nu este de lungă durată!

Un alt efect secundar pe care îl poți întâmpina în timp ce iei S 23 este schimbarea dispoziției. Vorbim de o ușoară creștere a agresivității, legată de nivelurile de energie pe care le vei avea. Acest lucru nu este întotdeauna un lucru rău, mai ales când ești în sală și ai nevoie de motivație pentru un antrenament greu.

Cu un aport semnificativ mai lung de S 23 în doze mari, se poate observa și contracția testiculară. Acesta este un efect secundar întâlnit, mai ales în rândul culturiștilor, care iau întotdeauna doze mai mari decât cele indicate.

Dacă urmezi durata recomandată a unui ciclu cu S-23 și iei doze normale, șansa de a întâlni unele dintre aceste reacții adverse este minimă! Așa că mai bine nu experimenta, ia suplimentul corect și bucură-te de rezultate grozave fără a-ți pune sănătatea în pericol!

Mituri și afirmații eronate despre efectele secundare de la S-23

Toate lucrurile pe care le-am spus în paragraful anterior sunt într-adevăr efecte secundare reale de la administrarea S-23. Pe de altă parte, lucrurile pe care le vei vedea în următoarea listă sunt MITURI și declarații ERONATE despre efectele secundare ale S-23:

  • S-23 provoacă ginecomastie - NU, luat în doze recomandate, S-23 nu provoacă ginecomastie!
  • S-23 îți oprește propria producție de testosteron - NU, S 23 poate reduce, dar nu poate opri producția de testosteron natural în organism!
  • S 23 duce la probleme cu prostată - niciunul dintre studiile asupra S-23 nu a raportat un asemenea efect secundar!
  • S 23 este toxic pentru ficat - administrarea de S 23 nu afectează ficatul!
  • S-23 provoacă virilizare - un astfel de efect secundar al luării S-23 nu a fost raportat de nicio femeie care l-a luat!

Cum se face terapia post-ciclu PCT pentru S 23

Deoarece S-23 este unul dintre cele mai puternice SARMs pe care îl poți lua, terapia post-ciclu este obligatorie. Mai mult, este o idee bună să începi terapia post-ciclu chiar și cu o săptămână înainte de sfârșitul ciclului.

Cea mai bună modalitate de a face terapia PCT post-ciclu pentru S 23 este să combini Clomi-20, Nolva-10 și Ci-10. Fiecare dintre aceste produse te va ajuta să-ți revii mai repede și să menții rezultatele maxime.

Clomi-20 crește nivelul de testosteron și are un efect pozitiv asupra spermatogenezei, iar Ci-10 are un efect pozitiv asupra libidoului deoarece stimulează substanțele chimice din creier care sunt responsabile de acest lucru. Nolva-10 accelerează procesele metabolice, ceea ce îl face un plus ideal pentru celelalte două SERM-uri.

Concluzie

S-23 este un SARM care este potrivit pentru cei care doresc să aibă o cantitate de invidiat de masă musculară, însoțită de un aspect ferm și pronunțat. Din acest motiv, S 23 este adesea luat de către culturiști care caută o alternativă sigură la steroizi, care este la fel de eficientă.

S-23 are o biodisponibilitate ridicată (până la 96%) și raportează una dintre cele mai ridicate afinități de legare la receptor dintre toate celelalte SARMs comparabile cu cea a LGD-4033. Acest SARM afectează și structura osoasă a corpului, întărind atât oasele, cât și articulațiile.

S 23 nu duce la retenție de apă sau umflare - ceva obișnuit după administrarea de steroizi. Rezultatele obținute sunt mai mult decât impresionante și mai ales de lungă durată! Amintiți-vă, totuși, că terapia post-ciclu după administrarea S-23 este obligatorie!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.