Efecte secundare stenabolic

Ce este Stenabolic SR-9009

Stenabolic este un agonist inovator Rev-ErbA dezvoltat de către prof. Thomas Burris de la Institutul de Cercetare Scripps. SR-9009 crește capacitatea de efort prin creșterea numărului de mitocondrii în mușchii scheletici.

Stenabolic este clasificat ca SARM (Modulatori selectivi ai receptorilor de androgeni) și sunt suplimente care au capacitatea de a se lega selectiv de receptorii de androgeni, mimând efectul steroizilor, dar fără a duce la efectele secundare ale acestora.

Majoritatea SARMs, inclusiv Stenabolic SR-9009, nu provoacă dezechilibre hormonale și nu necesită terapie post-ciclu, deoarece sunt sigure pentru sănătate. Din acest motiv, SR-9009 este utilizat pe scară largă de culturiști, halterofili și atleți care doresc să-și crească rezistența și să se bucure de pierderea accelerată a grăsimilor.

Stenabolic afectează genele care reglează sănătatea fizică și are efect asupra ritmului circadian, despre care îți vom povesti în scurt timp. Explicat pe scurt, Stenabolic este un SARM care crește procesele metabolice din organism într-o asemenea măsură încât corpul tău va simți ca și cum tocmai ai terminat un antrenament super greu (fără a fi real în sală).

Care sunt beneficiile de la Stenabolic SR-9009

Datorită efectului pe care Stenabolic îl are asupra ritmului circadian al organismului, beneficiile administrării lui SR-9009 sunt multiple! Acest lucru se datorează capacității lui Stenabolic de a crește biodisponibilitatea nutrienților din organism prin creșterea activității receptorilor hormonali REV-ERB.

Înainte de a-ți explica în detaliu cum funcționează acest SARM, să ne uităm la principalele beneficii ale Stenabolic:

  • Crește mitocondrii și fluxul de oxigen către mușchi
  • Previne formarea de noi celule adipoase în ficat
  • Îmbunătățește metabolismul lipidelor și absorbția glucozei, ceea ce favorizează pierderea grăsimilor
  • Reduce nivelul trigliceridelor din sânge
  • Crește explozivitatea și îmbunătățește starea de spirit
  • Îmbunătățește semnificativ procesele de recuperare și reduce inflamația
  • Reduce descompunerea colesterolului în ficat

Pentru cine este potrivit SR-9009?

Datorită numeroaselor efecte pozitive de care te poți bucura atunci când iei Stenabolic, SR-9009 este potrivit pentru persoanele cu diferite scopuri:

  • Sportivi care doresc să-și crească masa musculară slabă
  • Persoane care se antrenează din greu și doresc să-și îmbunătățească procesul de recuperare
  • Sportivii care doresc să-și crească nivelurile de explozivitate și să se simtă mai energici
  • Persoane care doresc să ardă excesul de grăsime fără a pierde masa musculară

Stenabolic SR-9009 și utilizarea lui în lumea sportului

Stenabolic și grupul de suplimente SARM în general sunt principalele alegeri ale multor sportivi. În special SR9009 este acceptat de mulți halterofili și sportivi angajați în box, MMA și atletism, datorită capacității sale de a crește energia și puterea.

Culturiștii aleg, de asemenea, să facă un ciclu cu Stenabolic, deoarece acesta ajută la obținerea masei musculare slabe. Cu toate acestea, dacă scopul tău este să construiești mușchi uriași, există și alte SARM care sunt mai potrivite pentru acest scop.

Stenabolic este utilizat pe scară largă în lumea sportului, dar este important să clarificăm că el și alții SARMs sunt interzise de către Agenția Mondială Anti-Doping (WADA)! Aceasta înseamnă că SARMs nu ar trebui administrate de către sportivii din ligile profesioniste și amatoare, deoarece vor fi găsite într-un eventual test de dopaj.

Cum funcționează Stenabolic SR-9009

Cum funcționează Stenabolic SR-9009

SR-9009 este un ligand care acționează asupra unei proteine ​​numite REV-ERB, controlând și chiar îmbunătățind ritmurile circadiene. Când se leagă de receptor, Stenabolic activează REV-ERB și crește activitatea proteinelor.

Acțiunea lui Stenabolic îi permite să îmbunătățească starea fizică a oamenilor care îl administrează, în special culturiști și halterofili, care chiar îl numesc „antrenament într-o sticlă”. Activarea REV-ERB crește dramatic capacitatea de antrenament și ajută la accelerarea arderii grăsimilor.

Stenabolic SR-9009 crește oxigenul în celule, reduce grăsimea și generarea de noi celule adipoase în ficat, crește numărul de mitocondrii în mușchi și îmbunătățește utilizarea acizilor grași și a glucozei în țesutul muscular.

După cum am menționat, Stenabolic SR-9009 influențează ritmul circadian al corpului tău - un sistem prin care treci în fiecare zi care îți controlează somnul, trezirea, nivelul de energie în timpul zilei și foamea pe care o simți.

Când se văd primele rezultate de la Stenabolic SR-9099

Primele rezultate de la Stenabolic pot fi observate după primele două săptămâni de utilizare. Consumatorii au observat o schimbare vizibilă a fizicului asociată cu topirea grăsimilor. La sfârșitul ciclului cu Stenabolic SR-9009, aceștia raportează o pierdere în greutate de până la 2-3 kg pe ciclu.

Cea mai grozavă caracteristică a Stenabolicului este că dă rezultate, chiar și fără să schimbi dieta. Cu alte cuvinte, te veți bucura de o greutate mai mică și de cantități reduse de acizi grași liberi, fără a fi nevoie să reduci aportul caloric.

Primele rezultate de la administrarea  lui Stenabolic legate de nivelul de energie și forță sunt vizibile după câteva zile de administrare. Consumatorii spun că viteza lor de alergare este semnificativ de îmbunătățită, iar antrenamentul este mai eficient și mai intens.

 SR-9009 afectează producția de testosteron?

Stenabolic este complet sigur și nu afectează nivelul propriu de testosteron al organismului!

SR-9009 este non-toxic pentru ficat, nu provoacă dezechilibre hormonale, nu provoacă probleme cu nivelul de estrogen și nu afectează propria producție de testosteron! Ce îți poți dori mai mult de la un supliment sportiv!

Cum se face un ciclu cu Stenabolic SR-9009

După cum ți-am explicat deja, Stenabolic nu are niciun efect asupra receptorilor de testosteron, ceea ce înseamnă că acest SARM este complet inofensiv, chiar și în cazul utilizării prelungite.

Spre deosebire de alte SARMs, ciclul cu Stenabolic SR-9009 poate dura până la 12 săptămâni fără efectele secundare teribile ale steroizilor și prohormonilor. Cu toate acestea, durata optimă a ciclului ar fi de aproximativ 8 săptămâni.

Un ciclu de 8 săptămâni este cea mai bună alegere, deoarece va atinge momentul de vârf al acțiunii și se vor obține toate rezultatele dorite. Un ciclu mai lung ar fi inutil, deoarece există riscul supraîncărcării receptorilor, ceea ce înseamnă că nu va exista o creștere și o îmbunătățire a rezultatelor după săptămâna a 8-a. Afla care este cel mai bun ciclu cu SARMs pentru tine.

În ce doze se administrează Stenabolic SR-9009 în timpul unui ciclu

Datorită timpului său scurt de semi-viață, de aproximativ 6 ore, Stenabolic trebuie luat de mai multe ori pe zi. Doza zilnică recomandată este între 20 și 30 mg pe zi, iar pentru persoanele care nu au luat suplimente până acum sau abia încep să meargă la sala, se recomandă o doză mai mică.

Deoarece Stenabolic începe să funcționeze imediat după ce îl iei, cel mai bine este să îl iei cu aproximativ 1 oră înainte de antrenament. Doza trebuie împărțită:

  • de 2 ori câte 10 mg
  • de 3 ori câte 10 mg

Ferestrele de aproximativ 4 ore între administrări sunt obligatorii pentru ca acest SARM să fie eficient. Este o idee bună să începi un ciclu cu Stenabolic cu o doză mai mică și după aproximativ 2 săptămâni să treci la o doză mare.

Ciclul pentru masă musculară

SR-9009 crește dramatic energia, permițându-ți astfel să faci antrenamente mult mai complete. Deoarece Stenabolic este un agonist care îmbunătățește acțiunea proteinelor REV-ERB, care la rândul lor controlează creșterea și metabolismul, acesta ajută la construirea mușchilor de lungă durată. Acest lucru îl face ideal pentru un ciclu de masă musculară.

Mitocondriile nou construite, care sunt considerate „fabricile de energie” ale corpului, măresc energia și, ca urmare, se observă o rezistență îmbunătățită și mai multă forță. Apariția unor noi mitocondrii elimină, de asemenea, oboseala și „încarcă” organismul pentru următorul antrenament greu.

Stenabolic are un efect pozitiv atât asupra stresului mental, cât și asupra stresului fizic. SR-9009 reduce celulele TNF alfa din organism, care sunt cheie pentru inflamația sistematică și, astfel, promovează o recuperare mai rapidă. Acest lucru, la rândul său, previne pierderea masei musculare și îți garantează mușchii umflați și definiți. Citește mai multe despre cele mai bune SARMs pentru masa musculară.

Ciclul de ardere a grăsimilor

Stenabolic SR-9009 pentru arderea grăsimilor

De asemenea, Stenabolic s-a dovedit a fi potrivit pentru un ciclu de ardere a grăsimilor, deoarece accelerează metabolismul și ajută organismul să proceseze grăsimea stocată. Aceasta înseamnă că Stenabolic este eficient chiar și fără prea multe schimbări în dietă.

Datorită capacității sale de a exclude genele care echilibrează producția de glucoză în ficat, Stenabolic este o alegere majoră pentru mulți consumatori care doresc să facă un ciclul de ardere a grăsimilor. Acționează în principal asupra depozitelor de grăsime deja acumulate, care nu se topesc ușor, deoarece fără efectul Stenabolic, organismul primește constant glucoză.

Sub efectul Stenabolic, proteina Rev-Erb folosește eficient glucoza și lipidele și astfel stimulează arderea grăsimilor. Antrenamentele tale vor fi mai lungi și vor viza depozitele de grăsime. Dacă le combini cu o dietă cu un deficit de calorii și îți calculezi macronutrienți, rezultatele vor fi șocante.

Ciclu cu Stenabolic SR-9009 pentru femei

Nu toate SARMs sunt potrivite pentru femei, dar Stenabolic funcționează impecabil pentru ambele sexe. Ciclul cu Stenabolic este complet sigur pentru femei și nu au fost raportate efecte secundare până acum.

Cele mai bune stack-uri cu Stenabolic SR-9009

Deși Stenabolic SR-9009 este unul dintre cele mai eficiente SARMs în sine, acțiunea sa se combină extrem de bine cu unele SARMs. Hai să vedem care sunt cele mai bune stack-uri, care includ Stenabolic. Citește mai mult despre care sunt stack-urile pentru arderea grăsimilor. Când luați SARMs în stack, efectul este cu 300% mai puternic.

SARMs stack Cardarine GW501516 și Stenabolic SR-9009

Când spunem că combinația Cardarine GW501516 și Stenabolic SR9009 are o acțiune extrem de rapidă, nu exagerăm nicio secundă - până la 30 de minute după administrare vei simți un val de energie și abia aștepți să mergi la sală.

SARM stack Stenabolic și Cardarine este ideal pentru oricine care dorește să mențină un procent scăzut de grăsime subcutanata și în același timp să câștige masă musculară slabă. Cardarine ajută la arderea ambelor tipuri de grăsime, albă și maro, crescând în același timp fluxul de oxigen și sânge către fibrele musculare.

GW501516 și SR-9009 îmbunătățesc sinteza proteinelor în organism și îmbunătățesc procesele metabolice. Cea mai bună parte a acestui SARMs stack este că atât Stenabolic, cât și Cardarine au efecte hormonale zero și nu provoacă efecte secundare.

SARMs stack Stenabolic, Cardarine și Testolon

SARM stack Stenabolic și Cardarine este mai potrivit pentru persoanele care doresc să-și curețe corpul de orice exces de grăsime subcutanată. Cu toate acestea, dacă adăugi Testolon la o combinație, obții o adevărată armă de fitness!

SARM Stack Stenabolic, Cardarine și Testolon este un stack de masă musculară extrem de eficient care te va ajuta să-ți dublezi mușchii în timp negativ! Testolon are un efect similar cu steroidul anabolic Testosteron, dar nu provoacă efecte secundare.

Combinația dintre Stenabolic, Cardarine și Testolon este super reușită, deoarece aceste trei SARM se completează reciproc în funcționalitate. SR-9009 îmbunătățește metabolismul și energia, Cardarine îi suplimentează puterea de a arde grăsimile, iar Testolon îi îmbunătățește efectul asupra creșterii masei musculare.

SARMs stack cu Cardarine GW-501516, Stenabolic și Andarine

Andarine este unul dintre cele mai căutate SARM pentru construirea și creșterea mușchilor definiți. Acest SARM crește dramatic sinteza proteinelor și blochează capacitatea organismului de a acumula grăsimi.

Stenabolic și Cardarine au și ele un efect similar, dar atunci când sunt combinate cu Andarine, rezultatele pe care le vei obține la sfârșitul ciclului vor fi mult mai mult decât te-ai așteptat! Capacitatea lui Cardarine de a îmbunătăți rezistența este perfect combinată cu efectul de la Andarine și Cardarine.

SARM stack Stenabolic SR-9009, Testolon RAD-140 și Ibutamoren MK677

După cum a devenit deja clar, luarea Testolon RAD-140 crește efectiv masa musculară, deoarece acest SARM susține producția naturală a hormonului testosteron. Testolon se combină perfect cu toate beneficiile Stenabolic, dar când adăugi și Ibutamoren MK677 la această combinație, kilogramele de masă musculară se vor acumula cu fiecare săptămână care trece.

Ibutamoren stimulează secreția de hormon de creștere (GH) și mărește factorul de creștere asemănător insulinei I (IGF-1). Acest SARM are capacitatea unică de a se lega de receptorii de grelină din creier și de a crește astfel eliberarea hormonului de creștere.

Pe lângă creșterea masei musculare, SARM Stack Stenabolic SR-9009, Testolon RAD-140 și Ibutamoren MK677 ajută și la întărirea oaselor și a articulațiilor, deoarece Ibutamoren afectează densitatea osoasă. Afla care SARMs stack este pentru scopul tău.

Aflați cele mai bune opțiuni pentru SARMs stack-uri pentru femei.

Cum se stabilește nivelul de calitate al Stenabolic

Stenabolic SR-9009 TEST DE CALITATE

Cel mai important lucru în determinarea calității Stenabolic, și a oricărui alt SARM, este procentul de materie primă conținut în supliment. Pentru ca un SARM să fie cu adevărat de înaltă calitate și eficient, trebuie să conțină cel puțin 97% de materie primă.

Cu toate acestea, materia primă este destul de scumpă, iar cererea de SARM crește din ce în ce mai mult! Acest lucru determină mulți comercianți să dilueze materia primă pentru a obține o cantitate mai mare de produs finit.

Astfel, 70% dintre produsele cu care piața este literalmente „inundată” sunt de proastă calitate! Cum se determină atunci nivelul de calitate al Stenabolic? Singura modalitate de a afla dacă un SARM are procentul minim de materie primă este testarea lui într-un laborator independent.

Desigur, un astfel de test necesită atât timp, cât și bani. În acest caz, cea mai bună soluție la problemă este găsirea unui brand care testează fiecare lot de produse și oferă utilizatorilor săi acces la un certificat de calitate online. Afla mai multe despre SARMs de calitate (de unde, cum și de ce să le cumperi?)

Pentru ce altceva ar trebui să fiu atent atunci când determin calitatea lui Stenabolic SR-9009

Pe lângă testul de calitate pentru a verifica dacă procentul minim de materie primă este îndeplinit, există câteva alte lucruri de care trebuie să ții cont atunci când determini calitatea lui Stenabolic.

  • Preț - atunci când un produs este cu adevărat de înaltă calitate, este destul de logic ca prețul său să nu submineze toate celelalte prețuri de pe piață!
  • Asistența - calitatea Stenabolic este strâns legată de calitatea brandului care îl oferă. Când asistența unui magazin este la un nivel înalt, este perfect normal să te aștepți la produse cu adevărat eficiente.
  • Păreri și recenzii despre produs - Când te întrebi dacă produsul la care te uiți este de calitate, este o idee bună să arunci o privire la recenziile pe care le-ai primit de la alți utilizatori. Nu uita, totuși, că multe dintre comentariile online sunt false și sunt scrise chiar de brandurile pentru a atrage clienți!

Forumul SARM - un loc cu opinii și recenzii ADEVĂRATE despre SR-9009

Nu are cum să nu pară dubios când un produs are doar recenzii și opinii pozitive. Cu toate acestea, suntem cu toții oameni diferiți și nu există nicio modalitate ca absolut tuturor să le placă un singur lucru!

Forumul SARM este singurul loc online unde poți găsi recenzii reale de la utilizatorii care au încercat Stenabolic (indiferent de marcă). Pe forumul SARM poți citi atât opinii pozitive, cât și negative și poți decide singur ce ar funcționa pentru tine.

În plus, îți poți face noi prieteni în forumul SARM, fiind un loc care reunește oameni cu interese similare. Nu mai pierde timpul, vizitează forumul și găsește opinii și recenzii despre:

  • Opinii despre efectul lui Stenabolic
  • SR-9009 recenzii despre efectele secundare
  • Opinii despre ciclul corect cu Stenabolic
  • Opinii despre dozele optime de Stenabolic
  • Recenzii despre rezultatele de la SR-9009
  • Opinii despre necesitatea terapiei post-ciclu cu Stenabolic
  • Care SARMs branduri sunt cele mai bune și multe alte subiecte

Stenabolic  "Original" - ce înseamnă asta?

Multe SARM de pe piață sunt promovate ca fiind „originale”, dar ce înseamnă asta cu adevărat? După cum am menționat deja, pentru ca un SARM să fie de bună calitate, acesta trebuie să conțină cel puțin 97% materie primă. Ce nu știi, însă, este că toate materiile prime pentru SARM provin din același loc - Asia.

Care este, atunci, scopul etichetelor pe care scrie „made in Germany” sau „made in Great Britain”? Unul și singurul - câștigarea încrederii clienților! De fapt, toate SARMs provin din același loc - Asia. Cu alte cuvinte, toate SARM sunt „originale”.

Țările de pe etichete arată locul ambalării și încapsulării și nu înseamnă absolut nimic când vine vorba de originalitate. Cât de „original” și „de calitate” este Stenabolic depinde numai de magazinul care îl oferă!

Care sunt efectele secundare de la administrarea lui Stenabolic SR-9009

Stenabolic SR-9009 Efecte secundare

SR-9009 este un supliment SARM non-hormonal și, ca atare, Stenabolic nu prezintă un risc de apariție a problemelor cu estrogeni și de suprimare/excludere a funcției HPTA. În plus, Stenabolic nu este toxic pentru ficat și nu dăunează în niciun fel ficatului.

Care sunt, atunci, efectele secundare ale luării SARM Stenabolic și există astfel de efecte? 90% din lucrurile care se spun pe internet sunt scrise de oameni incompetenți și sunt afirmații nerealiste!

Efecte secundare reale ale Stenabolic SR-9009

Tot ceea ce s-a spus până acum este dovada modului de acțiune sigur și a absenței efectelor secundare atunci când iei Stenabolic. Acesta este motivul pentru marele succes al acestui SARM. Efecte secundare reale ale Stenabolic SR-9009 NU au fost înregistrate de niciun utilizator!

Pe de altă parte, Stenabolic SR9009 duce la o serie de pozitive REALE. Să rezumam câteva dintre ele:

  • Reduce greutatea
  • Accelerează recuperarea organismului după exerciții fizice
  • Arde grăsimile rapid și selectiv
  • Crește mitocondriile în celulele musculare
  • Îmbunătățește metabolismul lipidelor
  • Reglează nivelul zahărului din sânge

Mituri și afirmații nerealiste despre efectele secundare ale Stenabolic

Acum că știi că Stenabolic NU provoacă efecte secundare, să ne uităm la unele dintre cele mai comune mituri și afirmații nerealiste despre efectele secundare Stenabolic care circulă pe internet:

Stenabolic NU:

  • Oprește producția testosteronului propriu
  • Duce la ginecomastie și contracție testiculară
  • Provoacă virilizare
  • Dăunează ficatul
  • Duce la dezechilibru hormonal
  • Provoacă virilizare
  • Afectează negativ prostata
  • Afectează organele secundare

Cum se face terapia post-ciclu (PCT) pentru Stenabolic sr9009

Stenabolic ocupă doar receptorii de androgeni vizați. Aceasta înseamnă că acest SARM nu afectează nivelul propriu de testosteron al corpului tău și NU este necesară terapia post-ciclu (PCT)!

Este important să repetăm ​​că ciclul cu Stenabolic nu trebuie să depășească 12 săptămâni! După terminarea unui ciclu, este obligatoriu să faci o pauză de aproximativ 6 săptămâni! Dacă ai luat Stenabolic într-un stack cu alte SARM, poate fi necesar să faci PCT.

Terapia post-ciclu accelerează revenirea la nivelurile normale de testosteron din organism și îmbunătățește libidoul. Cu toate acestea, se face doar când iei un SARM, care s-a dovedit că suprimă propria producție de testosteron (dar nu o opresc niciodată), cum ar fi YK-11 și S-23.

Concluzie

Stenabolic este o inovație în farmacologie. Acest supliment nu numai că duce la o serie de beneficii, cum ar fi absorbția îmbunătățită a nutrienților, numărul crescut de mitocondrii în mușchii scheletici și ritmul circadian îmbunătățit, dar îl face FĂRĂ să conducă la efecte secundare!

SR-9009 este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei, care urmăresc obiective diferite. Din acest motiv, acest SARM poate fi luat atât în ​​ciclul masei musculare, cât și în ciclul de ardere a grăsimilor.

Stenabolicul afectează sistemul imunitar, energia și regimul de somn, eliminând în același timp genele care stochează grăsimea în corpul tău. Cu acest SARM poți realiza tot ce îți dorești și multe altele!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.