ce este testolone

Ce este Testolone RAD140

Testolonul este cunoscut pentru că dă putere atunci când te antrenezi din greu. Da exact! Dacă vrei  să depășești toate așteptările în sală, SARM - ul RAD140 îți va oferi rezistența și energia necesare.

RAD 140 este capabil să câștige masa musculară în mod dramatic, chiar și în cele mai inflexibile corpuri. Ca și în cazul steroizilor anabolizanți, Testolone dezvoltă mușchii foarte rapid și ajută la recuperarea după exerciții fizice intense.

Diferența este însă în structura biologică și că efectele secundare sunt minimizate. În plus, RAD 140 se administrează pe cale orală, nu prin injecție. Testolon este potrivit în principal pentru bărbați, dar poate fi folosit și de femeile care se străduiesc să obțină un corp sănătos și definit.

Dacă trebuie să răspundem pe scurt la întrebarea ce este Testolonul - este un modulator selectiv al receptorilor de androgeni, care stimulează hormonul masculin din organism, și astfel stimulează creșterea musculară și se încarcă cu o energie excepțională.

Cine a descoperit Testolon (Testolone RAD 140)

Testolone RAD 140 aparține noilor membri ai familiei SARM. RAD 140 a fost descoperit în anul 2010 de către compania Radius Health. L-au numit și au făcut o serie de studii, ale căror rezultate ne oferă astăzi mai multe informații despre el.

După descoperirea și testarea sa inițială, Testolon aproape că a încetat să fie testat, motiv pentru care avem puține informații despre el în ultimul deceniu. În studiile cu șoareci și maimuțe, rezultatele bune sunt mai mult decât promițătoare.

Oameni de știința de la Radius Health au descoperit că, în ciuda naturii sale nesteroidiene, Testolone RAD140 este foarte asemănător cu acțiunea testosteronului din organism. Se leagă doar de receptorii țesutului muscular, este non-toxic și ajută la arderea grăsimilor. Aceste calități duc la utilizarea sa în domeniul fitness-ului, culturismului și sporturilor în care forța este necesară.

Pe lângă beneficiile sculptării corpului și creșterii rezistenței, s-a dovedit că Testolon contracarează mărirea prostatei. Oamenii de știință au observat o eficacitate bună la bărbații în vârstă atunci când nivelul hormonului testosteron scade.

RAD 140 intră pe lista de dopaj?

La fel ca și alți SARM, Testolon este în lista Agenției Mondiale Anti-Doping de câțiva ani. Acest lucru demonstrează că utilizarea sa aduce îmbunătățiri reale în performanța sportivilor și le oferă acestora șanse mult mai mari de câștig.

În anul 2017 Campionul de CrossFit Ricky Garard a fost surprins testând pentru Testolon RAD-140. El a spus că l-a ales ca alternativă la hormonul anabolic testosteron pentru a îmbunătăți viteza, masa musculară și pentru a reduce riscul de accidentare. Sportivii profesioniști recurg din ce în ce mai mult la SARMs și înlocuiesc steroizii.

Care sunt beneficiile de la Testolone RAD-140

Deoarece RAD140 are un efect selectiv, interacționează doar cu receptorii androgeni de pe oase și mușchi, fără a afecta alte sisteme din organism. Beneficiile Testolonului sunt multe și se suprapun cu cele ale steroidului anabolic Testosteron. Și iată câteva dintre motivele pentru care consumatorii aleg acest SARM:

 • Crește masa musculară de două ori într-o perioadă scurtă de timp
 • Oferă forță și este ideal pentru antrenamente de mare intensitate și arte marțiale
 • Crește nivelul oxigenului în sânge
 • Ajută la arderea caloriilor
 • Are proprietăți neuroprotectoare

Testolone RAD-140 a ajutat mii de oameni să câștige masa musculară în mai puțin de 2 săptămâni, precum și sportivii profesioniști care caută un supliment pentru mai multă energie și rezistență. Curățarea grăsimilor este, de asemenea, unul dintre beneficiile acestui SARM, dar este mai degrabă o caracteristică bonus decât ceva cu care să începi un ciclu.

RAD140 este eficient în primul rând deoarece stimulează creșterea musculară prin susținerea producției de testosteron natural. Potrivit experților în fitness, funcționează în doze mult mai mici decât Testosteronul injectat, iar rezultatele finale sunt mai impresionante.

În al doilea rând, este sigur, deoarece nu există efecte secundare, cum ar fi contracția testiculară, acneea și apariția caracteristicilor masculine la femei. Testolone RAD140 are un efect protector și un efect general bun asupra neuronilor, așa că în timpul consumului său, pe lângă faptul că nu se observă efecte secundare, Testolone are grijă și de sănătatea sistemului nervos.

Pentru cine este potrivit SARM -ul Testolone RAD-140?

SARM -ul Testolon este potrivit pentru practicanții de arte marțiale, CrossFit și toți pasionații de fitness. Vrei sa câștigi masă musculară slabă într-un timp scurt fără efectele negative ale steroizilor? Ai nevoie de mai multă forță în timpul antrenamentului intens? Testolon este alegerea ta pentru cel mai bun efect fără a-ți sacrifica sănătatea.

Nu este nevoie să ai multă experiență în lumea SARM-urilor pentru a utiliza Testolon. Funcționează la fel de bine pentru oricine care dorește să arate mai masiv, cu mușchii pronunțați și îi lipsesc entuziasm și energie suficiențe în timp ce fac mișcare. Vezi pentru cine este potrivit acest produs:

 • Pentru persoanele care doresc să câștige masă musculară fără utilizarea de steroizi
 • Ideal pentru sportivii care au nevoie de mai multa forța și viteză în timpul antrenamentului
 • Pentru cei care suferă de niveluri scăzute de testosteron în organism
 • Pentru toți cei care doresc să ardă grăsime în perioada de depunere a masei musculare slabe

Cum funcționează Testolone RAD-140

testolone ACȚIUNE

Testolonul acționează cu puterea steroidului anabolic Testosteron, dar nu are efectele sale secundare androgenice. De fapt, se leagă de hormonul masculin și lucrează cu el într-un mod care aduce numai beneficii. De exemplu, blochează efectul hormonului în prostată și previne mărirea prostatei, suprimând chiar contracția testiculelor.

Acțiunea sa este cu adevărat selectivă, ceea ce o face o adevărată armă de forță, care nu duce la efecte devastatoare asupra altor țesuturi din organism. Când iei Testolone, acesta are funcția de a interacționa cu receptorii de androgeni numai pe țesutul muscular și osos. Nu sunt activați alți receptori în organism.

Astfel, luarea lui funcționează pentru a promova creșterea numai a mușchilor și a oaselor. Sincer să fiu, nimeni nu vrea căderea părului, acneea, tenul gras și pericolul pentru sistemul reproducător. Dar când vine vorba de ușurare și un corp sănătos, suntem pregătiți pentru orice. Ei bine, nu mai trebuie să sacrificăm nimic!

Având în vedere acest lucru, RAD-140 va funcționa bine și la femei, deoarece nu va crea condițiile prealabile pentru apariția caracteristicilor masculine, cum ar fi creșterea părului în multe părți ale corpului și mărirea clitorisului.

Ce arată cercetările cu Testolone RAD-140

Istoria creării SARM – ului Testolone RAD-140 vorbește de la sine. Este conceput pentru a ajuta persoanele care suferă de boli legate de slăbiciunea musculară. Astfel de afecțiuni sunt osteoporoza și cancerul de sân. Mai târziu, cercetările pe șoareci au arătat proprietățile sale neuroprotectoare.

În anul 2011 s-a dovedit acțiunea este de a crește greutatea corporală și de a reduce grăsimea subcutanată. Potrivit cercetărilor, maimuțele care au primit doze mai mari din acesta au câștigat masă musculară slabă și aproape niciuna dintre ele nu a prezentat efecte secundare.

Aceasta înseamnă că acest SARM are o mare aplicație în cultura și medicină de fitness. Studiile cu testosteron la animale au arătat că substanța vindecă mărirea prostatei și contracția testiculară. Acest lucru îi aduce faimă bună în lumea medicinei.

Când se văd primele rezultate de la administrarea SARM -ului Testolone RAD-140

Primele rezultate ale SARM -ului Testolone RAD-140 sunt vizibile la 7 zile de la administrare. Aceasta este viteza revoluționară, care doar dovedește acțiunea sa eficientă. Această modificare afectează creșterea masei musculare și apoi începe să lucreze la curățarea simultană a grăsimii și a densității osoase.

Dacă trebuie să menționăm cifre mai specifice conform recenziilor utilizatorilor care au folosit deja Testolone RAD-140, vei fi mai mult decât mulțumit! Pentru un ciclu de 6 săptămâni cu Testolone, majoritatea oamenilor raportează o creștere în medie de 3-4 kg a masei musculare slabe.

Dacă decizi să încerci RAD-140 pentru durabilitate și rezistență, beneficiile vor veni în cel mult 2-3 zile de la prima utilizare. Nu recomandam un ciclu lung cu Testolone, tocmai pentru că acționează rapid și nu este nevoie să prelungești aportul.

Cum se face un ciclu cu RAD-140 Testolone

Deși că în unele locuri este recomandat un ciclu de 12 săptămâni, nu credem că trebuie să dureze mai mult de 6-8 săptămâni. Acesta este un moment în care vei obține rezultate satisfăcătoare și nu vei observa niciun efect secundar. Momentul perfect pentru a-l lua este cu jumătate de oră până la o oră înainte de antrenament.

Testolone RAD140 are un efect (timp de semi-viața) de 24 de ore, așa că este suficient să-l iei în fiecare zi sau la două zile. Ciclul cu Testolon va fi la fel de reușit dacă îl începi cu o doză minimă și o crești în următoarele câteva săptămâni. De exemplu, poți începe cu 10 mg în prima săptămână și poți crește apoi la 20 mg.

Desigur, administrarea SARM - ului RAD 140 depinde în totalitate de obiectivele tale. De exemplu, dacă dorești să îl utilizezi și datorită capacității sale de a arde grăsimile, trebuie să iei o doză mai mare. Și dacă dorești să-i crești eficiența de mai multe ori și să faci rezultatele și mai impresionante, poți alege întotdeauna Testolon într-un stack cu alte produse SARM.

La femei, doza trebuie redusă la jumătate, iar durata ciclului trebuie ajustată. Doza ar trebui să fie de aproximativ 5 mg până la 10 mg pe zi, iar ciclul nu trebuie să depășească 6 săptămâni. Acest lucru ar trebui să depindă de obiective, dar este bine să ținem cont și de faptul că aceste recomandări stau la baza opiniei generale și în urma acestora, consumatorii nu au primit niciun efect secundar.

Ciclu cu Testolon pentru masă musculară

Construirea masei musculare slabe este cel mai căutat efect al acestui produs. Ciclul cu Testolon pentru a obține acest rezultat poate dura ca de obicei 6-8 săptămâni și se poate obține un efect extrem de satisfăcător.

Cu ajutorul SARM -ului Testolone, vei arăta pompat, iar mușchii tăi vor fi pronunțați și masivi. Aceasta transformare o vei realiza fără probleme, cu 10-15 mg pe zi, cu o jumătate de ora înainte de antrenament, timp de 2-4 săptămâni, după care poți creste doza la 20 mg.

Acesta este maximul care s-a dovedit că nu provoacă disconfort și efecte secundare. Dacă ai ales SARMs pentru că sunt siguri, dar eficienți, nu depășește doza zilnică.

Vezi cum se administrează RAD 140 într-un ciclu cu alte SARM-uri pentru masa musculară.

Ciclu cu Testolone pentru a curăța grăsimea

testolone pentru a curăța grăsimea

Există multe alte produse SARM mai eficiente care funcționează impecabil și sunt mult mai focusate pe arderea grăsimilor subcutanate. Acest lucru este adevărat, dar un ciclu cu Testolon poate ajuta și în această direcție dacă doza este crescută cu cel puțin 5 mg.

Nu este eficient să alegi RAD-140 doar din cauza acestei proprietăți, dar nu este rău să obții acest efect suplimentar, împreună cu creșterea mușchilor. Ca urmare a câștigării masei musculare, atunci când iei Testolon, organismul începe să topească grăsimile prin arderea mai multor calorii.

Cu toții am trecut prin acel moment enervant în care trebuie să ne curățăm grăsimea subcutanată, dar știm, de asemenea, că vom pierde o parte din masă musculară odată cu ea. Ei bine, cu Testolon vei menține aceste rezultate la maximum și nu-ți vei sacrifica mușchii umflați în deficitului caloric.

Ciclul cu Testolon pentru rezultate bune în sport

Chiar și cei mai buni sportivi au nevoie de puțin ajutor pentru a obține rezultate mai bune. Datorita eficacității lor, produsele SARM sunt interzise de Agenția Mondiala Anti-Doping, însă mulți sportivi care nu mai sunt profesioniști si cei din domeniul culturismului aleg Testolon RAD-140 pentru a-si îmbunătăți performantele.

Aceasta este alegerea lor pentru că oferă forță și rezistență chiar și în cele mai dificile și intense sporturi. Majoritatea utilizatorilor care aleg un ciclu cu acest SARM sunt angajați în CrossFit și arte marțiale, unde sunt necesare viteză și vitalitate în mișcări. Aici doza este aceeași ca și în ciclul cu Testolone RAD-140 pentru a construi masa musculară pentru femei și bărbați. Cum să alegem care este cel mai bun ciclu cu SARM-uri pentru noi?

Terapie post-ciclu cu Testolon RAD 140

Nu există dovezi oficiale că Testolon RAD 140 suprimă producția naturală de testosteron după un ciclu. Terapia post-ciclu cu Testolon RAD 140 este opțională, dar se poate face profilactic.

Este bine ca după un ciclu să îi oferi corpului tău 4 săptămâni de odihna în care să iei vitamine. Acest lucru va contribui la bunăstarea organismului și va menține nivelul de energie ridicat. Iată câteva dintre sugestiile noastre pentru terapia post-ciclu cu Testolone RAD 140:

 • Vitamina D3
 • Zinc - 30 mg pe zi

Testolonul, ca un agent SARM tipic, nu afectează organele minore, inclusiv testiculele. Nu va afecta grav organele genitale masculine. După un ciclu cu acesta, recuperarea nivelurilor naturale de testosteron este rapidă și nu există nicio schimbare vizibilă a comportamentului și a caracteristicilor sexuale la femei și bărbați.

Cu toate acestea, dacă faci un ciclu excesiv de lung și iei o doză mare din acest SARM însă, este posibil să afecteze hormonul masculin din organism și să necesite o terapie suplimentară. Apoi, pe lângă vitamine, este bine că terapia post-ciclu cu Testolone RAD-140 să includă:

 • Nolva-10
 • Clomi-20

Ciclul de Testolone pentru femei

Deși nu există efecte secundare dovedite la femeile care au urmărit un ciclu de Testolone, acest SARM imită efectul testosteronului. Acest lucru duce la riscul ca la doze mai mari, femeile să observe creșterea anormală a părului corporal, voce răgușită, agresivitate în comportament și anomalii în ciclul menstrual.

Toate acestea pot fi evitate dacă ciclul cu Testolone este reglat și se ia doza de două ori mai mică decât cea recomandată pentru bărbați și se încheie cu o lună sau două mai devreme. Femeile ar trebui să ia RAD 140 de 5-10 mg pe zi timp de maximum 8 săptămâni.

Cele mai bune stack-uri cu Testolone RAD 140

Testolonul în sine dă rezultate satisfăcătoare. Dacă te întrebi cu ce să îl combini pentru un efect de neegalat, avem mai multe sugestii, în funcție de ceea ce dorești.

Stack-uri pentru creșterea rapidă a masei musculare

Testolonul în combinație cu YK-11 este un SARM stack puternic care va ajuta chiar și pe cineva care are o genă proastă și nu este predispus să acumuleze masa musculară. Vrei să afli mai multe despre:

Ostarine este cunoscut pentru multifuncționalitatea sa și capacitatea de a se combina cu aproape toate produsele SARM. Această combinație va crește puterea și masa, dar va proteja și oasele și mușchii de leziuni.

Stack pentru arderea grăsimilor Testolone și Cardarine

Acest SARMs stack este pentru oricine care vrea să facă tot posibilul și să depășească toate așteptările în sală. Cu el vei obține dezvoltarea musculară, precum și super rezistență. Cardarine este cunoscut și sub numele de Endurabol, care provine din engleza „endurance”. Acesta este cel mai faimos SARM pentru arderea grăsimilor, care plus beneficiile Testolonului va transforma organismul.

Cum se stabilește nivelul de calitate al SARM-ului Testolone RAD 140

testolone TEST DE CALITATE

Piața este plină de mărci care vând SARM-uri și în special Testolone. Sunt și mărci care pot dovedi calitatea și originalitatea produsului, dar sunt și alții care nu pot. Prin urmare, cea mai bună practică pentru a determina calitatea produsului este de a cere un certificat de calitate înainte de a-l cumpăra.

De obicei, companiile care vând SARM trebuie să aibă dovezi ale testelor de laborator pentru calitatea fiecărui lot înainte ca acesta să fie pus în vânzare și să ajungă pe piața noastră. Dacă dintr-un motiv oarecare nu poți solicita aceste teste poți citi oricând recenzii de la utilizatorii care au folosit deja produsul. Există SARM-uri de calitate în România?

Unde pot găsi un forum pentru opinii și recenzii despre Testolon RAD-140

Pe forumul nostru SARM vei găsi o mulțime de opinii și recenzii despre Testolon și alte produse SARM. Dacă utilizezi o astfel de platformă pentru a obține mai multe cunoștințe despre piață și despre produsul individual, vei fi mereu la curent cu ce mărci să alegeți. În plus, utilizatorii SARM experimentați își împărtășesc poveștile și oferă sfaturi începătorilor.

În zilele noastre, este greu să găsești un spațiu pe internet în care să nu fii copleșit de critici și negativitate, dar să primești sprijin și răspunsuri sincere la întrebările tale. De aceea am creat un forum unde aceste valori pot fi respectate - un loc pentru ajutor și motivație.

Deoarece Testolone RAD 140 este un SARM utilizat în mod obișnuit, datorită acțiunii sale uimitoare, vei găsi multe recenzii despre el pe forum. Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări despre Testolone, răspunsurile la care le găsești pe forum.

 • Care sunt beneficiile Testolonului și cât de repede sunt observate?
 • Cum funcționează RAD 140?
 • Există efecte secundare și care sunt acestea?
 • Trebuie să știm ceva despre ciclul cu Testolone?
 • Ar trebui să facem obligatoriu o terapie recuperatoare după Testolone?

Care sunt efectele secundare ale SARM – ului Testolone RAD – 140

RAD-140 Efecte secundare

Efectele secundare de la administrarea Testolonului sunt aproape inexistente. Se poate spune cu certitudine că nu poți face ginecomastie deoarece aromatizarea nu se observă la utilizarea acestui SARM. Dacă îl utilizați singur, nu are efecte secundare estrogenice.

Aceasta este o veste bună, dar ca și în cazul oricărui medicament, pot apărea reacții adverse.

Efecte secundare reale ale Testolonului

Deși nu au fost documentate efecte secundare ale SARM-ului Testolon, dacă nu bei suficientă apă în timp ce îl iei, este posibil să ai migrene și gură uscată.

La doze foarte mari, pot apărea și cădere a părului, agresivitatea și creșterea excesivă a părului corporal la femei și suprimarea producției de testosteron la bărbați. Cu toate acestea, atunci când sunt luate corect, aceste efecte secundare nu apar!

Mituri și afirmații nerealiste despre efectele secundare ale SARM -ului Testolone

Orice altceva decât efectele secundare reale menționate mai sus este un mit și o afirmație nerealistă. Când este luat în dozele indicate, Testolone:

 • NU provoacă virilizare sau ginecomastie
 • Nu este toxic

Rezumat

Administrarea Testolonului este o modalitate excelentă de a crește masa musculară și puterea. RAD 140 este alternativa SARM la testosteron (după cum sugerează și numele).

Este potrivit pentru arte maritale și CrossFit, deoarece nu întărește mușchii ca la steroizi și la rândul său ajuta în timpul unui antrenament mai intens pentru un timp mai îndelungat. RAD 140 crește oxigenul în sânge și are o funcție neuroprotectoare.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.