ce este yk-11

Ce este YK-11

YK-11 face parte din SARMs (modulatorii selectivi ai receptorilor de androgeni), dar acțiunea sa diferă radical de cea a altor suplimente din grup. Mecanismul prin care YK-11 acționează diferă de alte SARM-uri prin faptul că blochează hormonul miostatina.

Efectul SARM-ului YK-11 nu a fost studiat suficient pe oameni, astfel încât utilizarea sa trebuie controlată. Rezultatele bune trezesc adesea dorința pentru un ciclu mai lung, dar nu trebuie exagerat. Am pregătit răspunsuri la cele mai frecvente întrebări pentru a te ajuta să înțelegi dacă YK-11 este pentru tine!

Studii clinice pe YK-11

Atrofia musculară este una dintre primele condiții în care a fost testat acest SARM. Datele arată că crește masa mușchiului sau a grupului muscular rănit după imobilizare sau ca urmare a unei boli severe.

Studiile pe șoareci au arătat că YK-11 are un efect benefic în prezența sepsisului (o infecție purulentă a corpului). Mortalitatea șoarecilor bolnavi a scăzut dramatic, iar cercetătorii au descoperit că acest SARM are potențial ca remediu pentru slăbiciunea musculară cauzată de sepsisul bacterian și alte afecțiuni.

YK-11 Myostin intră pe lista de dopaj?

Myostin se află la granița între SARM și un steroid. Acțiunea sa puternică oferă un avantaj excepțional în sporturile de putere și în general în cercurile sportive profesioniste. Datorită funcției sale anabolice, utilizarea sa a fost interzisă de Agenția Mondială Anti-Doping pe 12 decembrie anul 2012. SARMs sunt viitorul steroizilor?

Care sunt beneficiile de la Myostin YK-11

Te-ai săturat să dai 101% din tine în sală, dar rezultatele sunt cu jumătate mai mici decât cele ale oamenilor din jurul tău care se antrenează? Cu toții ne naștem unici și avem structură și mușchi diferiți. Această structură este influențată în primul rând de potențialul genetic pe care îl moștenim de la părinții noștri.

Myostin YK-11 are multe beneficii, dar cea mai semnificativă este capacitatea sa de a crește masa musculară la niveluri care depășesc potențialul genetic. Adică, chiar dacă nu ești genetic mare și musculos, YK11 poate ajuta la transformarea corpului tău pentru totdeauna. Culturiștii folosesc adesea acest SARM fix pentru asta.

Este potrivit pentru persoanele cu o genă proastă, care, oricât s-ar antrena, nu văd o diferență uriașă. Ceea ce este remarcabil la acest SARM este că depășește limita creșterii musculare. Steroizii funcționează, dar sunt afectați și de limita hormonului Mistotatină din organism. Cu toate acestea, YK 11 are proprietatea unică de a o suprima și de a crește peptida Folistatin. Citește mai multe recenzii și beneficii de la SARMs

 Dacă ai moștenit de la părinți tăi un fizic slab, greu câștigi masa musculară, sau ești de vârstă mijlocie și corpul tău intra în formă foarte încet, YK11 este exact pentru tine! Iată cele mai des întâlnite beneficii de la el:

  • Myostin YK11 dublează masa musculară
  • Stimulează rezistența și forța
  • Dezvoltă caracteristicile masculine și protejează împotriva acțiunii hormonului feminin estrogen.
  • Sprijină densitatea musculară
  • Crește tonusul muscular

YK 11 Myostin pentru creșterea masei musculare

Persoanele care au încercat Myostin spun că observă o creștere a masei musculare după prima săptămână de administrare. Unii susțin că efectul vizibil vine la sfârșitul celei de-a doua săptămâni. În ambele cazuri, depinde de cât de mult te antrenezi și-ți încarci mușchii, precum și de starea generală a corpului.

Cu toate acestea, nu există două opinii despre eficacitatea lui Myostin! YK 11 a arătat rezultate remarcabile în studiile pe animale și în utilizarea experimentală de către culturiști, sportivi și profesioniști de fitness. Beneficiul acestuia de a crește masa musculară este de neegalat, deoarece, în ciuda acțiunii sale puternice, atunci când este luat în mod corespunzător, efectele sale secundare sunt minime.

YK-11 Myostin pentru durabilitate și rezistență

УК-11 acțiune

Ești într-o formă bună, ți-ai perfecționat cel mai bun antrenament, ești mulțumit de aspectul tău și se pare că ai atins apogeul abilităților. Acum ce? Nu renunța! Cu Myostin vei câștiga niveluri complet noi de rezistență și forță pe care nu știai că le ai.

Acest SARM este perfect pentru momentele în care stai pe aceleași kilograme si grad de dificultate în antrenament, pentru ca nu le poți îmbunătăți. Acest lucru este complet normal pentru organism, tocmai din cauza hormonului Miostatină, pe care îl poți suprima luând YK-11.

Desigur, o astfel de forță și rezistență poate fi obținută cu un ciclu de steroizi, dar câți oameni ar dori să-și facă griji cu privire la efectele secundare, cum ar fi căderea părului, hirsutismul la femei, acneea și multe altele.

YK 11 protejează împotriva acțiunii estrogenului

Structura miostinei este foarte asemănătoare cu cea a dihidrotestosteronului (DHT). El, la rândul său, este responsabil pentru creșterea părului, fermitatea musculară, puterea explozivă și creșterea libidoului.

Această proprietate a DHT protejează împotriva acțiunii estrogenului, care, la rândul său, duce la caracteristici masculine din ce în ce mai vizibile. YK-11 va scădea hormonul feminin din organism, așa că nu este recomandat femeilor, deoarece pot exista riscuri pentru sănătate.

YK 11 Myostin ajută la densitatea musculară

Androgenii sunt regulatori cheie care joacă un rol important în sistemul reproducător masculin. Au un efect anabolic asupra densității osoase și a masei musculare scheletice. Dacă ești în căutarea unui supliment pentru întărirea mușchilor, Myostin poate fi de ajutor.

Există un studiu conform căruia fermitatea și densitatea mușchiului se bazează exclusiv pe predispoziția genetică. Da, dar YK 11 respinge această afirmație!

Într-un studiu cu șoareci din anul 2018, a devenit clar că acest SARM are un efect benefic asupra densității musculare. Puteți citi rezultatele acestui experiment pe site-ul Bibliotecii Naționale de Medicină.

Cum funcționează Myostin YK 11

  • Prezintă activitate anabolică
  • Construiește mușchi și oferă o forță similară cu DHT
  • Crește peptidă Follistatin

Miostatină (factor de creștere diferențial) este un hormon fără de care aspectul unei persoane ar fi mult diferit. Rolul său în corpul nostru este de a sintetiza o proteină care blochează creșterea țesutului muscular.

Myostin YK-11 este un SARM care suprimă hormonul respectiv, ducând la o creștere a peptidei Follistatin. La rândul său, acesta provoacă creșterea musculară dincolo de capacitățile corpului.

Se crede că manifestarea activității anabolice la YK 11 este mult mai mare decât la testosteron. Și consumatorii sunt mulțumiți de efectul asupra dezvoltării musculare. Potrivit celor care l-au luat, este mai puternic decât dihidrotestosteronul (DHT).

Cel mai remarcabil lucru este că în timpul studiilor pe animale s-a luat în considerare creșterea în greutate fără a acumula aproape nicio grăsime. Într-o publicație a revistei PNAS în anul 2007 este clar că șoarecii care nu au o genă de suprimare a miostatinei au exact de două ori mai multă forță fizică decât alții.

Lipsa miostatinei (pe care YK 11 o inhibă) promovează creșterea masei musculare scheletice, demonstrând un mecanism puternic prin care dimensiunea musculară poate fi controlată la șoarecii normali. Potrivit cercetărilor, la administrarea acestui SARM, mușchii atrofiați au fost, de asemenea, stimulați să crească și să-și recapete puterea.

Când sunt văzute primele rezultate de la YK 11

YK-11 este super eficient în construirea masei musculare, indiferent de potențialul genetic. Desigur, aportul său însoțit de antrenament de forță va arăta cele mai bune rezultate la care este capabil acest SARM. Din moment ce a fost puțin studiat pe oameni, singura modalitate de a înțelege cât de repede funcționează este cercetarea pe animale și opinia consumatorilor.

Dacă frecventezi des sala cu acest supliment, vei reuși să câștigi masa musculară slabă atât de repede încât prietenii tăi vor dori să știe care este secretul tău. Unii sportivi care iau SARM spun că Myostin funcționează aproape instantaneu, iar cu ajutorul unui antrenament intens, rezultatele sunt ca o baghetă magică.

Dar când sunt vizibile primele rezultate de la YK11? Departamentul de Medicină Internă de la Universitatea Yale a descoperit că tratarea șoarecilor cu acest supresor de miostatina a arătat o creștere drastică a rezistenței pe parcursul a 4 săptămâni. Poți citi toate informațiile și beneficiile acestui studiu aici.

Deși cu siguranță este nevoie de mai multe cercetări, conform datelor inițiale și recenziile de la oameni care au experimentat deja efectul său, este clar că Myostin acționează foarte rapid, mai rapid chiar de cele mai puternici steroizi anabolizanți.

Myostin YK-11 afectează producția de testosteron?

Myostin YK11 are un efect suprimant asupra producției naturale de testosteron a organismului. Mulți utilizatori spun că simt că nivelul lor scade la fel ca steroizii anabolizanți abia după 4 săptămâni de utilizare. Terapia post-ciclu cu acest SARN este obligatorie!

În caz de abuz și de un ciclu prea lung cu YK 11, se observă captarea totală a receptorilor androgeni, ceea ce interferează cu legătura lor cu hormonul masculin. Acest lucru se datorează faptului că Myostin este foarte anabolic și se leagă mai întâi de receptori. Apoi se poate observa o suprimare de peste 60% a producției proprii de hormoni în corp.

Modulatorii selectivi ai receptorilor de androgeni nu au atât de multe efecte secundare ca steroizii, iar după ce ai luat unii dintre ei, nici măcar nu trebuie să faci terapie de recuperare. Cu toate acestea, YK11 se află la granița dintre SARM și un steroid anabolic, așa că trebuie să fii mai atent cu el.

Cum să faci un ciclu cu YK11 Myostin

Durata și doza ciclului cu Myostin pot depinde de mulți factori. Nu iți recomandam să începi să îl iei imprudent dacă nu ai experiența în culturism, precum și în a lua astfel de suplimente.

Pentru început, poți alege un ciclu mai scurt, dar eficient, care include 5 mg. pe zi timp de maximum 6 săptămâni. Acesta este un moment în care poți să-i vezi singur puterea și să obții rezultate uimitoare. Întrucât puterea și rezistența ta va fi foarte mărite, te sfătuim să dai maxim în sală pentru a obține un efect „wow”.

Daca ești avansat, poți lua 15-20 mg. pe zi, fără a depăși durata ciclului de opt săptămâni. Acestea sunt date culese din experiența personală și impresiile oamenilor din domeniul culturismului.

  • Începători - 5-10 mg/zi
  • Avansați - 15-20 mg/zi

Ciclul pentru masă musculară

YK-11 pentru Masa musculară

YK11 într-un ciclu de masă musculară este cea mai frecventă utilizare din cauza efectelor bune pe care le dă chiar și după o săptămână. Doza depinde de experiența și ambițiile tale. Este întotdeauna mai sigur să începi cu o doză mică, care să fie mărită treptat.

Deoarece YK 11 este încă un medicament experimental și nu este conceput special pentru domeniu de culturism și fitness, doza poate fi ajustată în funcție de nevoile fiecărui utilizator. Adică, poți începe primul ciclu cu acest SARM cu 5 mg. pe zi, crescând doza după câteva săptămâni. Cu toate acestea, terapia post-ciclu este obligatorie!

Dacă ai deja experiență și știi să faci corect un ciclu SARM cu YK-11, plus că ai cunoștințe de terapie de recuperare după aceasta, poți începe cu 10 mg. și să crești treptat doza. Recenziile arată că nu are sens să depășești 20 mg. pe zi, deoarece nu există beneficii suplimentare, iar riscul de reacții adverse grave crește.

Ciclu pentru putere și rezistență

YK 11 este, fără îndoială, un ajutor foarte bun pentru a îmbunătăți forța dacă faci culturism sau vrei să-ți depășești abilitățile în sală. În aproximativ două săptămâni, vei simți acest efect indiferent de doza pe care o iei.

Și aici, administrarea depinde în întregime de tine și de starea ta. Cea mai mică doză potrivită pentru începători este de 10 mg, iar limita superioară este de 15 mg. pe zi. Începi cu o doză mică, deoarece YK 11 îți va crește puterea destul de repede și nu trebuie să-ți riști sănătatea pentru a vedea rezultate bune.

Ciclul de curățare a grăsimilor

Myostin are capacitatea naturală de a curăța grăsimea și de a preveni acumularea acesteia atunci când este luat într-un ciclu pentru masă musculară sau forță. Cu toate acestea, YK11 nu este de obicei luat singur într-un ciclu de curățare a grăsimilor, deoarece efectul său principal este diferit.

YK11 Myostin într-un ciclu pentru discipline sportive

Myostin nu este potrivit pentru persoanele implicate în artele marțiale din cauza efectului rapid și puternic pe care îl are asupra creșterii masei musculare. Acest efect va încetini mișcările sportivilor și în loc să beneficieze, va fi un obstacol în calea succesului.

Cu toate acestea, culturiștii sunt cei care se bucură de influența pozitivă a SARM -ului Myostin. Forța lui Superman și creșterea extrem de rapidă a fibrelor musculare sunt printre cele mai căutate rezultate. De aceea, acest sport este principalul în care YK11 își găsește aplicația.

Ciclu cu YK11 pentru femei

Dacă nu se ocupă cu culturism profesionist, nu le recomandăm femeilor să ia Myostin, deoarece acest SARM este prea puternic. Există și alte suplimente SARM, precum Stenabolic, Andarine și Cardarine, care sunt ideale pentru femei și nu au niciun efect asupra hormonilor.

Cele mai bune SARM stack-uri cu YK 11

YK-11 Myostin, ca unul dintre cele mai puternice SARM, ar trebui să fie combinat cu grijă cu alte SARM de acest tip. Majoritatea oamenilor sunt de acord că YK11 funcționează mai mult decât eficient singur pentru pompare. SARMs stack-uri pentru masă musculară. Iei SARMs stack pentru un efect cu 300% mai puternic!

YK11 poate fi combinat cu Ligandrol și RAD-140 pentru bulking sau cu Ostarine și Cardarine pentru arderea extremă a grăsimilor în timp ce câștigi masa musculară în timp negativ. Cine nu și-ar dori asta?

Un alt stack popular este YK11 + Ibutamoren, deoarece Ibutamoren este cunoscut că acționează ca un hormon de creștere, crescând nivelul de HGH din organism. Combinând aceste două produse SARM, poți face progrese semnificative în ceea ce privește mărimea și rezistența.

Pentru a-ți oferi cele mai utile și corecte informații, am cercetat care sunt cele mai bune stack-uri pentru sportivii cu Myostin conform opiniei generale.

Stack Myostin + Testolon + Ibutamoren

Acest SARM stack este pentru oricine dorește să facă mai multe progrese în antrenamentul de forță, dar nu o poate face doar cu propriile înzestrări genetice. Myostin din această combinație într-adevăr va scoate potențialul maxim din corpul tău, iar rezultatele pot fi o creștere de la 5 la 6 kg a masei musculare slabe în mai puțin de 6 săptămâni. Citește mai multe despre acest SARM stack.

Formula pentru succesul acestui trio este reglarea Miostatinei, creșterea producției de hormon de creștere, precum și stimularea sintezei proteinelor, care accelerează metabolismul și crește dramatic puterea.

Stack Myostin + Ligandrol + RAD-140 + Testolon

Cu aceste patru produse nu vei simți cât de repede îți vei transforma corpul! Acesta este un stack cu cele mai puternice SARM produse, care poate fi de folos chiar și pentru cei mai leneși din cercurile de fitness. Adică, cu un efort minim poți obține rezultate care îi vor face pe oameni să te admire. Citește mai multe despre acest SARMs stack.

Dacă vrei să-ți crești masa musculară cât mai repede posibil și să câștigi o forță excepțională, acesta este stack-ul tău! Este cel mai popular și preferat printre culturiștii de succes și pasionații de fitness. Afla care este cel mai bun SARMs stack pentru scopul tău?

Cum se stabilește nivelul de calitate al lui YK11

YK-11 TEST DE CALITATE

SARM-urile nu sunt reglementate pe piața, așa ca poate fi foarte greu să găsești un produs original la un preț accesibil. Nivelul de calitate al YK 11 poate fi determinat doar într-un laborator înregistrat Există SARMs de calitate în România?

Din păcate, o mare parte din Myostinul vândut pe teritoriul României are un procent foarte mic de modulatori selectivi ai receptorilor de androgeni, pe seamă celorlalte ingrediente conținute, care sunt adesea medicamente neaprobate. SARMs de calitate deja și în România.

Firma de la care intenționezi să cumperi YK11 trebuie să-ți poată oferi un test pentru calitatea produsului. Nu trebuie să ai încredere în trucul de marketing „MADE IN”. Fabricat în SUA/UK/Germania nu înseamnă altceva decât că produsul este ambalat în acea țară. Citește mai mult despre suplimentele SARMs de calitate.

Unde pot găsi un forum cu opinii și recenzii despre YK11

Internetul este un ocean de informații, unde poți găsi tot felul de opinii și recenzii despre ceea ce te interesează. Pe forumul nostru vei găsi sfaturi extrem de utile pentru un ciclu cu YK 11, sugestii despre cum să-l combini cel mai eficient cu alte SARMs, precum și răspunsuri la întrebările frecvente.

Acolo poți să întrebi tot ce nu-ți este clar și să dai peste oameni, care să te motiveze și inspire pentru rezultate excelente în fitness sau în sportul care îți place. Iată câteva dintre lucrurile pe care le poți afla despre Myostin YK-11 în forumul nostru:

  • Recenzii despre rezultatele de la YK 11
  • Opinii despre acțiunea lui YK 11
  • Recenzii despre cele mai bune stack-uri cu YK 11
  • Recenzii despre administrarea corectă lui YK 11
  • Recenzii despre efectele secundare de la administrarea lui Myostin

Care sunt efectele secundare de la YK-11

YK-11 Efecte secundare

SARMs sunt, fără îndoială, o alternativă mai bună la steroizi când vine vorba de efectele secundare. Cu toate acestea, unele SARMs sunt mai sigure decât altele, deoarece fiecare supliment funcționează într-un mod diferit.

Efectele secundare pe care le cunoaștem astăzi despre YK-11 sunt în mare măsură formate din experiența oamenilor în domeniul culturismului și fitness-ului. Myostin este un modulator selectiv al receptorilor de androgeni și un steroid în același timp. Acest lucru ridică întrebarea cât de sigur este de utilizat și poate oricine să-l ia?

Efecte secundare reale

Există câteva efecte secundare bine cunoscute de la Myostin YK 11 și acestea sunt:

  • apariția părului corporal în exces
  • suprimarea nivelului de testosteron după 4 săptămâni de administrare.

Unii utilizatori care suferă în general de hipertensiune arterială remarcă o creștere a tensiunii arteriale. Puterea enormă a YK 11 provoacă adesea și schimbare a dispoziției, constând în principal de o agresivitate crescută.

Mituri și afirmații nerealiste despre efectele secundare de la Myostin

Este bine de știut că fiecare organism poate reacționa diferit la Myostin. YK-11 este un SARM puternic și poate afecta negativ organismul în diferite moduri. Cu toate acestea, acțiunea sa selectivă îl face mai inofensiv decât steroizii anabolizanți și multe dintre efectele secundare ale SARM-ului Myostin scrise pe Internet sunt mituri și afirmații nerealiste!

Niciunul dintre studiile efectuate pe YK 11 NU arată că acest SARM:

  • Crește riscul de atac de cord
  • Oprește propria producție de testosteron
  • Afectează negativ ficatul

Aceste afirmații despre efecte secundare sunt mai degrabă mituri decât fapte fundamentate statistic. Este important, desigur, să iei YK-11 responsabil și în dozele recomandate!

Cum se face terapia post-ciclu cu YK11 Myostin

SARM este bine cunoscut cu faptul că terapia post-ciclu nu este obligatorie în majoritatea cazurilor. Cu toate acestea, atunci când iei YK 11 îți recomandăm să accelerezi procesul de recuperare cu vitamine sau cu alte medicamente. Părerile despre YK 11 sunt că reduce cu adevărat producția naturală de testosteron (dar nu o oprește), așa că este important să faci cel puțin patru săptămâni de terapie post-ciclu. Citește mai multe despre terapia post-ciclu.

  • Opțiune pentru terapie cu vitamine

Dacă preferi să iei vitamine, poți lua Vitamina D3 de la 2500 la 5000 ui pe zi și Zinc câte 30 pentru o terapie optimă cu vitamine.

  • Opțiune pentru terapie cu modulatori selectivi ai receptorilor de estrogen (SERM)

Clomi-20 câte 20-40 mg și Nolva-10 câte 10-20 mg pe zi sunt suficiente pentru a întări procesele din organism responsabile de producția de testosteron și material seminal.

Concluzie

Myostin YK 11 este unul dintre cele mai bune SARM pentru sculptarea corpului zeului grec. Nu glumim! Un ciclu de o lună este suficient pentru a-ți transforma corpul și a arăta mai bine ca niciodată. Lucrul care distinge YK 11 de alte produse similare este că ajută la depășirea genei proaste și la depășirea capacităților tale.

Myostin YK 11 blochează miostatina, care se găsește în mod natural în organism și oprește creșterea mușchilor. Acest lucru îl face perfect pentru momentele de stagnare când ți-ai atins capacitatea. Terapia post-ciclu cu YK-11 este necesară deoarece acest SARM suprimă foarte mult propria producție de testosteron.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.