Ce sunt SARMs?

Ce sunt SARMs?

Modifică-ţi corpul într-o modalitate isteaţă şi rapidă, 90% din suplimentele alimentare nu funcţionează, steroizii prezintă riscuri...Alege SARMs!

Nu vei depinde de factorul genetic, tu vei controla când corpul tău va acumula masă musculară şi va arde grăsimile!

Cu ajutorul SARMsvei avea comoditateasă deţii controlul asupra proceselor din propriul tău corp. Plăcereade a observa modificările din corpul tău zi cu zi, îţi va aparţine. Şi libertateaca singur să stabileşti cum şi când se va întâmpla acest lucru.

 

SARMs

 

Probabil deja îţi pui întrebarea: - Ce sunt SARMs?

 

Modulatorii selectivi ai receptorilor androgenici (SARM) sunt o clasă de compuşi terapeutici care au proprietăţi similarecu agenţii anabolici(steroizi şi pro-hormoni) care la administrare manifestă proprietăţi androgenice reduse.

Acest lucru oferă SARMSavantajul acţiunii selective. Cu alte cuvinte ele afectează doar ţesuturile care trebuie şi în felul acesta evită o mare parte din efectele laterale legate de steroizi. Efectul final SARMsasupra creşterii şi acumulării masei musculare şi reducerii grăsimilor viscerale se aseamănă foarte mult, după forţă, cu efectul steroizilor anabolici.

Iată câteva dintre efectele secundare ale administrării steroizilor anabolici, efecte secundare pe care SARMsnu le au:

  • Deteriorarea ficatului.
  • Acnee.
  • Dezvoltarea ţesutului la sân şi micşorarea testiculelor, la bărbaţi.
  • Adâncirea vocii, creşterea excesivă a părului facial, pe abdomen, în partea superioară a spatelui, cicluri menstruale neobişnuite la femei.

 

SARMs au proprietatea de a face diferenţă între acţiunea anabolică(legate de efectele pozitive precum creşterea şi acumularea masei musculare) şi cea androgenă(legată de efectele secundare).

Acest lucru oferă potenţial pentru administrarea produselor SARM în scopuri terapeutice, la diferite stări medicale, inclusiv pentru combaterea stărilor ce provoacă pierderea de ţesut muscular,combaterea osteoporozei, cancerului şi hipogonadismului.

Datorită proprietăţilor lor uniceSARMsde asemenea găsesc aplicaţie în diferite discipline sportive şi bineînţeles, în sălile de fitnes.

Continuă să citeşti dacă vrei să aflicum exact acţionează SARMsşi, bineînţeles când se manifestă efectul lor vizibil.

Acţiune dovedită ştiinţific şi rezultat 100%

Modulatori selectivi ai receptorilor androgenici (SARM). Chiar numele produsului indică foarte clar procesul special de acţiune. Ceea ce le face să acţioneze atât de repede şi să fie atât de eficace la reglarea proceselor din corpul tău - precum acumularea de masă musculară şi de forţă, sau arderea grăsimilor şi rezistenţă este...

În primul rând Selectivitatea lor

SARMau fost dezvoltaţi ca nişte înlocuitori ai steroizilor anabolici, în terapia hormonală.

Ceea ce face ca ciclul cu SARM să fie atât de diferit, şi în multe privinţe mult mai bun decât cel cu steroizi, este trăsătura lor cheie - selectivitatea.

Imuscle caps

Altfel spus, aceste suplimente pot distinge efectele bune de cele rele, în receptorii androgenici. Prin activitatea lor SARMspot izola doar efectul pe care-l cauţi.

  • Ei activează receptorii fibrelor musculare şi provoacă creştere spontană.
  • Ajută corpul în distrugerea sau în folosirea rezervelor adipoase, pentru a obţine energie.
  • Consolidează ţesutul muscular, articulaţiile şi oasele prevenind contuziile şi traumele.
  • Sporesc forţa şi capacitatea de rezistenţă a fibrelor musculare tip 1 şi 2.

Ce-i drept, SARMsnu sunt nici ele perfecte, dar cu siguranţă sunt un pas înaintespre îmbunătăţirea terapiei hormonale. În dezvoltarea lor au fost investite milioane şi până în momentul de faţă au fost obţinute rezultate promiţătoare în testele clinice şi în primele încercări clinice.

Încă se mai fac analize ale administrărilor pe termen lung a SARMs(6-12 luni) şi a siguranţei produsului, toleranţa şi eficacitatea la pacienţi.

Citeşte mai departe şi vei afla cu ce interacţionează SARM  pentru a ne "programa" corpul la obţinerea rezultatului dorit.

Cum se face Modelarea Receptorilor Androgenici

Practic, Receptorii Androgenici sunt amplasaţi într-o structură compusă din multe celule şi ţesuturi. Androgenii sunt de importanţă esenţială pentru dezvoltarea bărbaţilor şi pentru menţinerea caracteristicilor bărbăteşti precum masa osoasă, masa musculară, "compoziţia" corporală şi spermatogeneza.

Steroizii şi SARMsinteracţionează cu androgenii, dar această interacţionare are loc într-un mod complet altfel.

Prin urmare, aceste produse vin cu rezultatele lor diferite pozitive şi negative.

Dezavantajul steroizilor este că afectează nu numai targetul lor principal (receptorii androgenici), dar afectează şi organe şi ţesuturi secundare, în schimb SARMsunt selectivi şi au 1 singur target. Haideţi să analizăm cum acţionează asupra receptorilor aflaţi în:

Receptorii Androgenici din Oase.

În fapt, osul este un organ dinamic. Masa osoasă normală şi sănătatea osului sunt menţinute de nişte procese neîntrerupte de remodelare osoasă. Vechiul os este dizolvat de osteoclaste şi schimbat cu osteoblaste.

Receptorii SARMs

 

Prin urmare, echilibrul dintre cele două este important pentru o structură osoasă normală. Androgenii au capacitatea de a concentra echilibrul ciclului înspre formarea oaselor. De asemenea întăresc oasele şi le protejează împotriva fracturilor şi degradării.

Ciclulcu SARMs funcţionează selectiv spre îmbunătăţirea acestui proces, în schimb steroizii având efecte negative, accelerând procesul de dizolvare osoasă şi provocând dezechilibru.

Receptorii androgenici din fibrele musculare

Androgenii încurajează sinteza de proteine musculare, altfel spus "provoacă" creşterea fibrelor musculare. Procesul acesta este stimulat şi de steroizi, şi de SARMsdar din nou există diferenţe în procesele de acţiune.

 

Receptorii androgenici din fibrele musculare

Steroizii aromatizează, se emană estradiol (cunoscut şi sub denumirea de estrogen). Acesta poate provoca apariţia cancerului la prostată, formarea tumorilor benigne şi a ţesutului adipos sub mamelon (ginecomastie), de asemenea pot avea şi efecte negative asupra libidoului.

La administrarea SARMpe de altă parte, nu se observă aromatizarea şi aceste produse nu pot provoca efectele respective adverse.

Este clar că SARMsau un viitor promiţător. Cel mai probabil deja ai început să-ţi pui întrebarea...

Când se simte efectul real la ciclul cu SARM?

Care este acţiunea SARM, când vei începe să vezi primele rezultate în oglindă? Este interesant că foarte mulţi "guru" şi tot atât de mulţi comercianţi sfătuiesc ca administrarea SARMssă fie una mai îndelungată, pentru un efect mai bun, exprimându-se în acumularea de masă musculară sau în arderea grăsimilor…

Opinia despre SARMbazată pe feedback-ul clienţilor, arată altceva

Rezultatele de laSARMsse pot observa încă din primele 7 zile… După cum ştii bine, SARM acţionează selectiv, ei îşi găsesc ţinta şi acţionează rapid. De asemenea, ei au un efect anabolic de 3 ori mai puternic decât steroizii.

Opinia noastră despre durata 1 ciclu este:

  • Scurt dar cu efect - 4 săptămâni

Rezultate satisfăcătoare şi permanente de la SARMs. Ciclul acesta este ideal pentru începătorii care administrează prima dată SARM.După ciclul acesta ar trebui făcută o pauză de cel puţin 2 săptămâni. Odihna se face în principal pentru "desfundarea receptorilor".

  • Optim - 6 săptămâni

Aici te concentrezi pe efectul maxim cu efecte secundare minime de la SARM. Aici este mediul de aur! Potrivit pentru începători şi pentru avansaţi care doresc să mai obţină rezultate în plus. Odihna după ciclul acesta este de cel puţin 3 săptămâni. După acest ciclu poate fi făcută şi o terapie de recuperare cu suplimente alimentare. Acest lucru depinde şi de produsele pe care le-ai ales, de aceea după administrarea celor mai puternice SARMprecum YK11, terapia este obligatorie.

  • Lung - 8 săptămâni

Ciclul acesta este pentru tine dacă ai sensibilitate ridicată la SARMs. Cu alte cuvinte, dacă corpul tău are mai mulţi receptori androgenici, vei putea administra produse precum SARMpe o perioadă mai lungă, cu rezultate satisfăcătoare. Dacă nu ai această sensibilitate, nu este sens să continui cu ciclul mai mult de 6 săptămâni. După această administrare lungă, nu este necesară terapie pentru recuperare. Acest lucru depinde şi de produsele pe care le-ai ales, de aceea după administrarea celor mai puternice SARMprecum YK11, terapia post ciclu este obligatorie.

Terapie post ciclu cu SARM

Ai 2 opţiuni. În majoritatea cazurilor singurul lucru de care ai nevoie, este repausul, perioadă în care receptorii tăi se vor elibera, "desfunda", şi vor fi din nou gata să intre în acţiune. Însă, în perioadele mai lungi de administrare SARMeste mai bine să nu rişti şi să te asiguri cu o terapie post-ciclu:

Terapie post ciclu - Varianta 1

SERM - Modulatori selectivi ai receptorilor estrogenici.Aceste produse controlează receptorii de estrogen şi prin urmare pot stimula producţia de testosteron propriu.

De asemenea, ei blochează estrogenul care se formează prin producţia crescută de testosteron nou.

SERMs populare:

  • Clomifene- 25mg până la 50mg zilnic, timp de 3-4 săptămâni post ciclu
  • Tamoxifen- 20mg până la 30mg zilnic 3-4 săptămâni post ciclu

Terapie post ciclu - Varianta 2

Vitamine şi minerale care sporesc producţia de testosteron şi de hormon luteinizant (hormonul responsabil pentru producţia de lichid seminal).

Combinaţie potrivită:

  • Zinc- 25mg până la 30mg zilnic, 4 săptămâni post ciclu
  • Vitamina D - 2000iu până la 5000iu zilnic, 4 săptămâni post ciclu cu SARM
  • Selenium- 100mcg-200mcg zilnic 4 săptămâni post ciclu cu SARMs

Până aici bine, dar care sunt cei mai buni şi cei mai puternici SARM, care produse îţi vor oferi efectul maxim pentru acumularea de masă musculară şi arderea grăsimilor...

Cele mai bune combinaţii de SARMîntr-un STACK, pentru efect maxim

Îţi doreşti să acumulezi 3-5 kg masă musculară lunar sau să dai jos un minim de 3 kg grăsimi corporale fără să ai efectul invers şi vrei să menţii rezultatele pe care le-ai obţinut cu ajutorul SARMs? Cea mai bună şi rapidă opţiune este să combiniSARMîntr-un STACK.

Pentru ca să-ţi fie ţie mai uşor, vom împărţi produsele în 2 categorii principale - pentru masă musculară şi pentru arderea grăsimilor.

Cele mai bune SARMstack-uri pentru masă musculară

SARMs stack compus din Ostarine MK2866, Ibutamoren MK677 şi Ligandrol LGD4033 este fără dar şi poate cel mai popular stack de-al nostru pentru masă musculară şi estepreferat predominant de către începători.

Acesta îţi poate asigura creşterea masei musculare cu 3 - 5 kilograme, ceea ce poate părea ireal la prima vedere, în mai puţin de 6 săptămâni.

Cel mai bun lucru din toate astea este că dezvoltarea fibrelor musculare este una permanentă iar glicogenul acumulat sau cum se spune în săli "retenţia de apă", va fi de maxim 2 kilograme.

Acest lucru înseamnă că vei putea reţine cel puţin 77.3%procente din realizări.

Bineînţeles, asta nu este totul, pentru a vedea avantajele fiecărui produs în parte, click aici:

O altă alegere populară este stack-ul compus din Testolone RAD140, YK11, Ibutamoren MK677, acesta fiind elaborat special pentru cei avansaţi.

Combinaţia din acest SARMstack interacţionează şi inhibă miostatina(proteina care este responsabilă pentru cantitatea de masă musculară care se poate acumula în mod natural în corpul tău).

De asemenea, creşte nivelurile proprii de hormon al creşterii cu până la 300% şi menţine corpul în regim anabolic.

Pe scurt spus, nu este altă opinie decât cea favorabilă despre eficacitatea acestui stack, condiţiile pe care combinaţia între aceşti suplimenţi SARMsle creează fiind reţeta succesului garantat 100%.

Vizual vei putea observa diferenţă în doar 7 zile după administrare.Vei simţi creşterea imediată a forţei, a volumului muscular şi a dorinţei tale de antrenament.

Aici vorbim despre modificarea completă a structurii tale genetice,chiar dacă nu ai absolut nici un potenţial genetic şi predispoziţie pentru acumularea de masă musculară, aceasta combinaţie deSARMsîţi va garanta succesul.

Dacă vrei să te documentezi despre fiecare produs în parte din acest stack, click aici:

Bineînţeles, toată această masă musculară arată cel mai bine când conţinutul de grăsimi din corpul tău este sub 10%!

Cele mai bune SARMstack-uri pentru arderea grăsimilor

Haideţi să începem cu asta. NU EXISTĂ o comprimată magică pentru slăbit, nu ai cum să nu faci nimic şi să obţii rezultate satisfăcătoare, dar există SARMscare vor accelera procesul de ardere a grăsimilor cu cel puţin 70%...

Şi aici nu vorbim despre diuretice care doar vor îndepărta apa din organism şi nu au nimic de a face cu arderea grăsimilor.

SARMfuncţionează în felul următor:

  • Accelerează procesele metabolice, făcând ca corpul tău să prelucreze caloriile pe care le administrezi, cu eficacitate maximă. În felul acesta şansa ca să iei în greutate, să acumulezi kilograme inutile, este aproape de zero.
  • Ele blochează funcţia corpului tău de a acumula calorii excesive sub forma de grăsimi. Asta înseamnă că vei avea multă energie pe care o vei putea folosi pentru cardio şi pentru a-ţi tripla rezultatele.

Suplimentele SARMîţi întreţin corpul în regimul ideal pentru arderea grăsimilor de la 2 şi până la 5 kg pe parcursul unui ciclu de 6 săptămâni de administrare, nişte rezultate reale şi făcubile.

Cea mai bună combinaţie într-un stackpentru arderea grăsimiloreste Cardarine GW501516, Andarine S4 şi Slimobolan.

Acest SARM stackeste foarte interesant deoarece cele 3 produse au activitate asemănătoare, dar au simultan şi numeroase sarcini specifice care le disting unul de celălalt:

  • Cardarine GW501516 are sarcina să îmbunătăţească felul în care corpul tău foloseşte propriile rezerve adipoase şi simultan să crească rezistenţa fibrelor musculare de tip 1 şi explozivitatea fibrelor musculare de tip 2. Lucrul acesta înseamnă că tu vei putea alerga mai repede, te vei antrena mai intens fără a obosi, iar energia pe care o vei avea la dispoziţie pentru a menţine intensitatea aceasta, va veni direct de la propriile tale rezerve adipoase.
  • Andarine S4 îmbunătăţeşte sinteza de proteine, creşte masa lină şi forţa. Acest SARM are şi o altă funcţie, anume blochează capacitatea corpului nostru de a forma grăsimi din caloriile excesive şi în schimb le direcţionează spre fibrele musculare. În două cuvinte, Andarine blochează acumularea grăsimilor şi ajută la acumularea masei musculare.

Superb, faptele sunt de partea SARMs-urilor. Vei putea face o transformare a corpului tău în mai puţin de 6 săptămâni cu doar 1 ciclu, dar mai lipseşte ceva...

Lipseşte opinia utilizatorilor reali şi tocmai despre asta vom vorbi în celălalt punct.

Intră în primul forum real despre SARM din Romania

Problema generală a forumurilor este că informaţiile şi comentariile de acolo sunt deseori manipulate de către proprietari. Se întâmplă ca administratorii forumurilor să scrie opinii şi feedback sub forma de comentarii şi să şteargă opiniile negative pentru ca să-şi prezinte produsul pozitiv...Aici vei găsi ceva mult mai diferit.

sarms forum

Când am creat forumul nostru pe temaSARM am avut 2 lucruri în vedere:

 

Am vrută să auzim direct vocea clienţilor, care sunt opiniile lor despre suplimentele SARM , feedback-ul despre diferitele metode de administrare, despre calitatea SARMs-urilor noastre şi despre cum se pot folosi pentru un efect mai bun într-un ciclu mai lung sau mai scurt.

Am dorit să ştim care este ADEVĂRATA părere a utilizatorilor pentru ca să putem îmbunătăţi produsul şi baza noastră de cunoştinţe. Aşa tu te vei bucura de calitate optimă şi de schema perfectă de administrare bazate pe experienţă îndelungată şi pe feedback-ul clienţilor.

Crearea şi mentenanţa forumului nostru despre SARMa adus la teste permanente de calitate, fiecărui lot, deoarece feedback-ul clienţilor noştri a dovedit că puterea loturilor din trecut a fost diferită.

Acum vei putea fi sigur că vei obţine rezultatul maxim! Şi în situaţia în care totuşi nu eşti sigur, mereu vei putea accesa forumul şi îi vei putea întreba pe ceilalţi utilizatori despre opinia lor. Se face în câteva secunde, iată aici vei vedea şi alte opinii.

Bineînţeles, fiecare produs vine cu părţile sale pozitive şi negative. În cazul SARMs, negativele sunt reprezentate de efectele secundare.

Adevărul despre efectele secundare SARMs

Ce efecte secundare provoacă produsele SARM, sunt ele serioase, este loc de îngrijorare?

Trebuie să fim sinceri - fiecare produs are efecte secundare, iată şi un exemplu de care a auzit fiecare dintre noi şi fiecare a administrat - Aspirina.

Efectele secundare de la administrarea unei doze mari de Aspirină:

  • sunet în urechi, confuzie, halucinaţii, respiraţie accelerată, convulsii;
  • greaţă severă, vomă sau durere în abdomen
  • scaune sângeroase sau brune, tuse de sânge sau vomă
  • febră mare care durează mai mult de 3 zile
  • umflare sau durere care durează mai mult de 10 zile.

 

Efecte secundare frecvente de la administrarea unei doze normale de Aspirină:

  • stomac deranjat, arsuri
  • somnolenţă
  • dureri uşoare de cap

Noi am decis să grupăm în trei grupe efectele secundare generale ale SARMs despre care se vorbeşte des.

 

Efecte secundare generale ale SARMsdes întâlnite

  • Foame - este un efect secundar care se manifestă cel mai des în cazul SARMs care accelerează procesele metabolice.Spre exemplu Ibutamoren МK677 care creşte brusc nivelurile hormonului creşterii, cu cca. 300% şi simultan creşte şi senzaţia de foame. Este un lucru normal totuşi, dacă ne uităm spre exemplu la un bebeluş care are nivelurile de la hormonul creşterii foarte mari. Totuşi bebeluşul creşte iar cel mai simplu spus, pentru a creşte are nevoie de somn şi de mâncare.
  • Oboseală - Acest efect se poate manifesta din 2 motive. Unul dintre motive este insuficienţa de somn, cu SARMsai multă energie şi mulţi utilizatori sunt de părere că asta le este suficient. Ei nu au un ciclu regulat al somnului şi asta ar putea provoca oboseala cronică. Alt motiv este emiterea dintr-o dată în corp de cantităţi mari de la hormonul creşterii, proces ce are loc de obicei când dormim. De aceea, dacă iei MK677, ia-l 2 ore înainte de culcare.
  • Hiperactivitate, după cum am menţionat, administrarea de SARMoferă multă energie, avem opinii şi din partea unor persoane cu sensibilitate mai mare la produse, ei simt hiperactivitate.

Efecte secundare rar întâlnite

Reglarea vederii de la lumină spre întuneric. În cazul ciclurilor cu administrare sporită (75 mg) de la SARMspecific - Andarine С4 se observă apariţia unor probleme cu setarea ochilor de la lumină spre întuneric. Practic, ochilor le este necesar mai mult timp pentru a se obişnui cu diferitele niveluri de lumină. Acest efect lateral nu este unul permanent, dispare imediat după întreruperea administrării.

Reducerea nivelurilor testosteronului liber.SARMsprecum Ligandrol, YK11, Testolone sunt foarte puternice şi ocupă funcţia testosteronului din receptori. Organismul tău poate reduce producţia de testosteron liber deoarece nu mai are atâta nevoie cu prezenţa în organism a SARMs-urilor, mai ales pe o perioadă mai îndelungată de timp. Acest efect lateral este corectat imediat după eliberarea receptorilor androgenici de SARM cam 2 săptămâni după întreruperea ciclului.

Efecte secundare absurde

Cancerşi mai concret cancer provocat de Cardarine GW501516Practic, Cardarine a fost conceput pentru combaterea celulelor canceroase, dar în cadrul unei analize de laborator au fost administrate doze imense unor şoareci de încercare, şi pe o perioadă lungă de timp. Aceste condiţii au rezultat în apariţia cancerului în celulele lor. Asta înseamnă că dacă administrezi o doză zilnică de 100 de ori mai mare decât cea descrisă, timp de un an de zile, este posibil să provoci efectul acesta secundar şi în organismul tău. În schimb dacă respecţi indicaţiile de administrare vei fi protejat.

Acum, după ce ştii mai multe despre SARMs, modalitatea lor de administrare şi efectele laterale, este bine să ştii de unde le poţi achiziţiona.

Magazinul tău de încredere pentruSARM în Romania

imuscle shop

iMuscle este primul magazin oficial SARMdin Romania. Dacă cauţi:

  • Calitatea dovedită a produselor SARMscu analize de laborator ale tuturor loturilor înainte de vânzare
  • Atitudine bună şi ajutor din partea echipei noastre, la alegerea produselor în elaborarea ciclului
  • Şi bineînţeles preţuri bune cu promoţii interne semnificative de peste 50%

Poţi vedea şi poţi achiziţiona produsele noastre de aici www.imuscle.ro.

Avem depozite şi în:

Din aceste locaţii, şi bineînţeles din Romania, putem expedia suplimentele noastre SARMspre toată Europa.

Noi nu suntem singurul Magazin pentru suplimenteSARMdin Romania sau Europa, dar ne încumetăm să afirmăm că oferim şi ţinem să oferim cea mai bună calitate a produselor şi serviciilor.

O să ne bucurăm să iei legătura cu noi dacă nu eşti sigur ce  suplimente SARMssă alegi sau dacă ai întrebări legate de acestea, ia legătura cu noi direct prin numărul.

Surse de informaţii:

Zhang X, Sui Z. Descifrarea efectelor şi acţiunii Modulatorilor androgenici. Expert Opin Drug Discov.2013;8(2):191-218. 

Chen J, Kim J, Dalton J. Descoperiri despre beneficiile terapeutice şi aplicaţiile Modulatorilor androgenici selectivi - Mol Interv. 2005;5(3):173-188. 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4742606/ 

Knoop A, Krug O, Voncenti M, Schanzer W, Thevis M. analiza (SARM) LG121071 şi implementarea sa în controlul anti-dopaj pe persoane. Eur J Mass Spectrom2015;21(1):27-36. 

Analiza medicală a efectelor secundare ale Aspirinei

https://www.drugs.com/sfx/aspirin-side-effects.html

Cercetări care dovedesc imposibilitatea provocării apariţiei cancerului de către Cardarine.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30204243/?from_term=GW+501516+cancer&from_pos=2

Ham SA, Kim E, Yoo T, Lee WJ, Youn JH, Choi MJ, Han SG, Lee CH, Paek KS, Hwang JS, Seo HG.

2018

 

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.