Cel mai bun SARM stack

Cel mai bun SARM stack

Vrei să faci o transformaţie zdrobitor de eficientă în sala de fitness?

Poţi acumula masă musculară chiar şi în grupele slabe de muşchi, şi poţi obţine şi sub 10% grăsimi

Răspunsul pentru tine este SARMs, considerate a fi unele dintre cele mai bune produse folosite în fitness (bodybuilding) şi în sporturile de performanţă. 

Dacă îţi trebuie ceva pentru masa musculară, creşterea forţei şi rezistenţei, arderea grăsimilor, întărirea oaselor şi articulaţiilor, dar totuşi eşti precaut şi nu vrei să te confrunţi cu efectele secundare des întâlnire la setorizi, alegerea ta logică este...

Aceste produse funcţionează dar ca în general, şi în cazul lor există anumite particularităţi şi trucuri care ţi-ar oferi într-adevăr un efect remarcabil şi atât de rapid încât vei rămâne uimit.

Unele dintre aceste produse se pot combina şi completa extrem de bine şi dacă vrei să ai nişte rezultate cu 200% mai bune, foloseşte cea mai bună metodă combinându-le într-un SARM stack.

Combinând două sau mai multe suplimente SARM într-un stack. Totuşi, fiecare produs acţionează destul de bine şi de unul singur.

DAR...

Când faci un SARMs stack tu îţi asiguri, literalmente cel mai bun efect de la aceste produse, după fiecare ciclu. Se întâmplă aşa deoarece ele se completează şi efectul de la 1 SARM este amplificat de rezultatele celorlalţi, spre exemplu:

  • Ibutamoren sporeşte nivelurile hormonului creşterii şi contribuie la procesele de recuperare, accelerând şi metabolismul, ceea ce pe de altă parte vine în ajutorul produselor SARM precum Ligandrol să acţioneze şi mai bine deoarece corpul absoarbe mai mulţi nutrienţi şi se recuperează complet.

Mai adaugă şi un regim alimentar bun, un program adecvat de antrenamente şi vei obţine nişte rezultate uimitoare, care chiar vor provoca dubii în sală că faci ciclu cu steroizi...

Continuă mai jos pentru a vedea şi cele mai bune SARM stack-uri pentru masă musculară, pentru arderea grăsimilor, de asemenea cel mai bun SARM stack pentru începători şi pentru femei.

SARM stack pentru masă musculară

Vom începe cu cele mai bune SARM stack combinaţii pentru masă musculară şi forţă. În sectorul acesta există cele mai multe opinii şi feedback despre succesşi vânzări.

Este bine să ştii că procesul de acumulare a masei musculare este unul lung şi încet, dar acum îl vei putea scurta semnificativ, aşa că citeşte cu atenţie în continuare...

Procesul selectiv prin care funcţionează SARMs, le permite să interacţioneze în mod direct cu receptorii tăi androgenici. Procesul acesta, pe de altă parte, face ca corpul tău să "perceapă" ca o prioritate construcţia fibrelor musculare noi.

Aspectele pozitive nu se termină aici, SARMs optimizează şi modul în care corpul tău construieşte substanţa osoasă nouă şi îndepărtează masa osoasă veche, degradată. În scurt spus - oase şi articulaţii sănătoase înseamnă o şansă mică pentru contuzii. Mai multe despre Modulatorii selectivi ai receptorilor androgenici, citeşte aici.

Combinaţii specifice pentru stack

Ligandrol LGD-4033 este unul dintre SARMs-urile de bază folosite pentru acumularea masei musculare curate şi pentru forţă. Ligandrol este un produs extraordinar care te poate ajuta să acumulezi masă musculară repede, bineînţeles dacă este combinat cu un regim alimentar bun.

Un alt SARM bine cunoscut datorită faptului că permite acumulare rapidă de forţă şi masă musculară, este RAD-140, cunoscut şi sub denumirea de Testolone. RAD-140 este aproape atât de puternic cât este şi testosteronul, dar fără efectele laterale androgenice, ceea ce-l face ideal pentru stack-uire.

Un alt SARM care este important de menţionat, este YK-11, deseori calificat ca fiind unul dintre cei mai puternici SARM. YK-11 este cunoscut prin faptul că cu acesta poţi obţine rezultate incredibile, chiar dacă ai factorii ereditari genetici precari. Adăugând YK-11 într-un SARM stack, vei putea aştepta rezultate sigure.

Ostarine MK-2866 pe de altă parte stimulează receptorii androgenici în felul în care-i stimulează şi testosteronul, dar nu pe cale hormonală şi respectiv nu cauzează efectele secundare nedorite ale testosteronului. Nu te poţi aştepta să obţii aceleiaşi rezultate pe care le-ai obţine şi cu ajutorul testosteronului, dar te va ajuta să acumulezi forţă şi masă, va consolida structura oaselor, va întări articulaţiile şi va preveni acumularea de grăsimi.

O completare ideală la fiecare SARM stack pentru masă musculară şi forţă este MK-677, cunoscut şi sub denumirea de Ibutamoren. Capacitatea MK-677 să stimuleze producţia în corpul tău de hormonul creşterii îţi va îmbunătăţi calitatea somnului, tenul şi recuperarea ta şi va ajuta şi la acumularea masei musculare.

După ce am clarificat care suplimente SARM se folosesc pentru acumularea masei musculare, citeşte mai departe cu atenţie deoarece acum îţi voi arăta cum să le combini pentru a obţine rezultate uluitoare!

SARM stack cu Ostarine, Ibutamoren şi Ligandrol

Această combinaţie îţi va atrage atenţia dacă ai mizat pe acumularea de masă musculară lină şi pe forţă.

Aici vorbim despre nişte rezultate uluitoare, feedback-ul pe care-l primim indică o creştere a masei musculare de 4-6 kg în mai puţin de 6 săptămâni!

La prima vedere acest lucru pare imposibil dacă nu foloseşti steroizi, dar poate omiţi un fapt foarte important...

SARM emit acelaşi semnal spre receptorii androgenici pe care-l emit şi steroizii, diferenţa fiind că, cu steroizii tu practic introduci în corpul tău un hormon străin care provoacă dezechilibru. Iar dezechilibrul acesta, din partea sa, vine cu diferite efecte secundare.

Reţeta pentru succesul 100% se ascunde în conţinut:

  • Ibutamoren stimulează eliberarea naturală de hormon al creşterii până la 300%
  • Ligandrol şi Ostarine consolidează structura osoasă şi accelerează sinteza de proteine

Lucrul acesta rezultă în recuperarea mai rapidă, şansa mică de contuzii, creşterea forţei şi bineînţeles crearea unui mediu constant anabolic în care lipsa creşterii musculare este imposibilă!

Poţi citi mai multe despre acest SARM stack sau poţi pune alte întrebări pe forumul nostru.

Durata administrării:

  • 4 săptămâni /scurt/ - se recomandă pentru cei care nu au făcut ciclu cu SARM stack până acum.
  • 6 săptămâni /optim/ - se recomandă pentru cei avansaţi şi pentru cei la nivel mediu cu sau fără experienţă anterioară cu SARM.

8 săptămâni /lung/ - se recomandă pentru cei avansaţi  cu experienţă anterioară cu SARM stack.

 

Administrarea Ligandrol se face o dată pe zi, câte 1-2 capsule.

Administrarea Ibutamoren se face o dată pe zi, câte 2 capsule seara, înainte de culcare.

Administrarea Ostarine se face o dată pe zi, câte 2 capsule.

Mai multe informaţii despre acest SARM stack puteţi citi aici - Ostarine, Ibutamoren şi Ligandrol

SARM stack cu Testolon, Ibutamoren şi YK11

-“Nu se face, pur şi simplu n-am rezultate, mă antrenez de zor, respect regimul alimentar...Pur şi simplu nu am genetica bună.”

Dacă te-ai gândit cândva că nu eşti capabil să acumulezi cantitatea dorită de masă musculară, acest SARM stack va schimba opinia ta.

O combinaţie extrem de puternică cu ajutorul căreia vei reuşi să-ţi depăşeşti potenţialul genetic chiar din primul ciclu.

Motivul principal pentru succesul tău se ascunde în inhibitorul de miostatină YK11. Miostatina este o proteină care, în cuvinte simple, este un regulator al limitei de sus şi de jos a masei musculare din corpul tău.

YK11 va permite depăşirea cu uşurinţă a acestei limite, în schimb Ibutamoren şi Testolone vor avea grijă să-ţi asigure mediul ideal pentru creşterea şi dezvoltarea fibrelor musculare.

Durata administrării:

  • 4 săptămâni /scurt/ - se recomandă pentru cei care nu au făcut ciclu cu SARM stack până acum.
  • 6 săptămâni /optim/ - se recomandă pentru cei avansaţi şi pentru cei la nivel mediu cu sau fără experienţă anterioară cu SARM.

8 săptămâni /lung/ - se recomandă pentru cei avansaţi  cu experienţă anterioară cu SARM stack.

Administrarea Testolone se face dimineaţa şi seara câte o capsulă.

Administrarea Ibutamoren se face o dată pe zi, câte 2 capsule seara, înainte de culcare.

Dacă administrarea YK11 se face o dată pe zi, trebuie să fie înainte de antrenament, iar dacă administrezi câte două capsule - dimineaţa şi seara. Se recomandă ca perioada de administrare a YK11 să nu depăşească 4 săptămâni.

Mai multe informaţii despre acest SARM stack puteţi citi aici - Testolone, Ibutamoren şi YK11

SARM stack pentru arderea grăsimilor (curăţare)

Dacă eşti în căutarea celei mai bune soluţii pentru a-ţi arde grăsimile redundante fără să renunţi la masa musculară, ceea ce vei citi în continuare va fi soluţia tuturor problemelor tale!

Cele mai bune stack-uri SARM pentru "curăţare".

În momentul în care eşti într-o perioadă în care arzi grăsimi, tu cu siguranţă vei dori să-ţi menţii pe cât posibil masa musculară.

Prin sporirea sintezei de proteine şi prin menţinerea mediului anabolic în corp, SARMs pur şi simplu nu permit corpului tău să piardă din masa musculară chiar dacă există un deficit de calorii.

Când foloseşti câteva suplimente SARM împreună, vei descoperi că este posibil chiar să acumulezi muşchi în timpul deficitului caloric... Nu este asta ce ne dorim cu toţii?

Un SARMs stack extrem de eficace se poate alcătui prin combinarea câtorva dintre următoarele produse - Andarine S4, Ostarine MK-2866, Cardarine GW-501516, Ibutamoren MK-677 şi Slimobolan.

Este imposibil ca un SARM stack pentru arderea grăsimilor să nu conţină Cardarineun produs cunoscut cu potenţialul său uluitor de a spori rezistenţa fizică iar tu vei avea nevoie tocmai de asta în timpul deficitului caloric sever.

De asemenea, administrarea de Cardarine GW501516 va activa genele responsabile pentru arderea grăsimilor. În două cuvinte, predispune corpul la folosirea grăsimilor ca o sursă principală de energie.

Caracteristica principală Ostarine este menţinerea masei musculare deoarece destinaţia originală a acestui produs a fost combaterea bolilor grave precum Osteoporoza. Asta înseamnă că produsul acesta protejează muşchii şi oasele împotriva degradării, un lucru care se poate întâmpla în situaţiile cu deficit caloric.

Următorul component pe care-l poţi adăuga în SARM stack-ul tău este Andarine S4un produs excelent pentru a fi folosit în timpul "curăţării". Trăsătura caracteristică a acestui produs este că blochează capacitatea corpului de a depozita grăsimile.

De asemenea S4 va creşte în plus şi forţa ta, un lucru necesar în timpul deficienţei calorice şi te poate ajuta şi la acumularea masei musculare. De asemenea, trebuie menţionat că Andarine sporeşte semnificativ relieful venelor şi relieful muşchilor.

Adăugarea de Ibutamoren MK-677 la SARM stack-ul tău va contribui la "curăţare" şi va spori nivelurile de hormon al creşterii din organism, aducându-ţi numeroase beneficii. Te vei recupera mai bine, metabolismul tău se va accelera, vei acumula muşchi, vei arde grăsimi şi în general vei îmbunătăţi starea ta fizică generală.

SARM stack cu Cardarine, Slimobolan şi Andarine

Aceasta combinaţie poate aduce rezultate vizibile chiar dacă nu intri în deficit caloric.

Este puţin spus cea mai bună combinaţie pentru arderea grăsimilor iar feedback-ul pe care l-am primit pentru acest stack a fost unul foarte promiţător.

Clienţii noştri ne-au relatat despre pierderi de 3-4 kg la sfârşitul ciclului. Iar cea mai bună veste este că după administrare kilogramele nu se mai întorc înapoi!

Poţi citi mai multe despre acest SARM stack sau poţi pune alte întrebări pe forumul nostru.

Durata administrării:

  • 4 săptămâni /scurt/ - se recomandă pentru cei care nu au făcut ciclu cu SARM stack până acum.
  • 6 săptămâni /optim/ - se recomandă pentru cei avansaţi şi pentru cei la nivel mediu cu sau fără experienţă anterioară cu SARM.

8 săptămâni /lung/ - se recomandă pentru cei avansaţi  cu experienţă anterioară cu SARM stack.

Andarine S4 se administrează de trei ori zilnic, câte o capsulă, 5 zile din săptămână cu 2 zile de repaus.

Cardarine se administrează câte două capsule cu 1 oră înainte de antrenament iar în zilele de repaus fără antrenamentdoar câte 1 capsulă.

Administrarea Slimobolan se face o dată pe zi, câte 2 capsule.

SARM stack cu Cardarine, Ibutamoren şi Andarine

Cu acest SARM stack nu numai că veţi arde grăsimile excesive ci şi veţi acumula masă musculară. Datorită combinaţiei acestor produse extraordinare veţi obţine o re-compoziţie incredibilă.

Durata administrării:

  • 4 săptămâni /scurt/ - se recomandă pentru cei care nu au făcut ciclu cu SARM stack până acum.
  • 6 săptămâni /optim/ - se recomandă pentru cei avansaţi şi pentru cei la nivel mediu cu sau fără experienţă anterioară cu SARM.

8 săptămâni /lung/ - se recomandă pentru cei avansaţi  cu experienţă anterioară cu SARM stack.

Andarine S4 se administrează de trei ori zilnic, câte o capsulă, 5 zile din săptămână cu 2 zile de repaus.

Cardarine se administrează câte două capsule cu 1 oră înainte de antrenament iar în zilele de repaus fără antrenament doar câte 1 capsulă.

Administrarea Ibutamoren se face o dată pe zi, câte 2 capsule seara, înainte de culcare.

Mai multe informaţii despre acest SARM stack puteţi citi aici Cardarine, Andarine şi Ibutamoren

SARM stack pentru începători

Dacă eşti începător, îţi recomandăm să începi cu administrarea a 15 mg pe zi de Ostarine şi 8mg pe zi de Ligandrol şi într-o săptămână să-ţi reevaluezi toleranţa la produse. După prima săptămână vei putea dubla cantitatea administrărilor zilnice.

Durata unui ciclu este de cel puţin 4 săptămâni şi până la un maxim de 6 săptămâni, cu repaus ulterior de cel puţin 4 săptămâni înainte de a repeta din nou.

Acesta este un stack minunat pentru începători deoarece are în componenţă doi SARMs puternici şi cu acţiune dovedită clinic, despre care există date ce garantează eficacitatea.

SARM stack Ostarine şi Ligandrolîţi va garanta o masă musculară decentă şi te vor ajuta s-o menţii în perioada de "curăţare".

SARM stack pentru femei

Practic, SARMs s-ar putea dovedi a fi o soluţie mai potrivită pentru femei decât pentru bărbaţi deoarece ele nu au probleme cu nivelurile de testosteron iar producţia de estrogen nu este o problemă pentru majoritatea femeilor, cu excepţia celor care au o problemă de sănătate precum endometrioza care provoacă niveluri ridicate de estrogen.

Femeile în general nu-şi doresc creşterea masei musculare, majoritatea se antrenează pentru tonifiere, redarea formei corpului şi arderea grăsimilor. Prin urmare cele mai bune produse SARM pentru femei sunt cele care nu provoacă acumularea masei musculare excesive, ci ajută la arderea grăsimilor şi la ridicarea nivelului de rezistenţă. Asemenea produse sunt:

  • Cardarine
  • Slimobolan
  • Ostarine
  • Ibutamoren
  • Andarine

iMuscle Bulgaria a elaborat două produse speciale pentru nevoile doamnelor, produse ce vin cu o formulă unică permiţând creşterea nivelului de absorbţie a ingredientului activ, ceea ce permite doamnelor să ia doze mai mici şi să obţină acelaşi efect.

Durata ciclului cu SARM stack

Durata unui ciclu cu SARM stack este de regulă 4-6 săptămâni în care vei obţine rezultate maxime cu risc minim de apariţie a oricărui efect secundar.

O perioadă de administrare de 8 săptămâni este perioada maximă cu care poţi experimenta, deoarece administrarea mai îndelungată poate reduce sensibilitatea receptorilor tăi androgenici. Acest lucru, însă, depinde de mulţi factori precum experienţa anterioară cu SARM, potenţialul genetic etc. Mulţi dintre utilizatori împărtăşesc în forumul nostru special forum SARM că nu au absolut nici un fel de probleme chiar şi după un ciclu de 8 săptămâni, dar totuşi te sfătuim să nu depăşeşti durata ciclului de 4-6 săptămâni cu SARM stack.

Terapie post ciclu cu SARM stack (PCT)

Se recomandă efectuarea terapiei post ciclu cu SARM stack. Cu toate că nu după fiecare SARM veţi avea nevoie de terapie, mai ales dacă dozele sunt mici sau dacă folosiţi produse care practic nu sunt modulatori selectivi ai receptorilor androgenici precum este spre exemplu Cardarine.

Motivul pentru care ar trebui să faci o terapie post ciclu este că ea te va ajuta să-ţi accelerezi recuperarea.

Produsele SARM mai puternice precum este YK11 au calităţi de suprimare. Acest lucru înseamnă că ele vor reduce temporar producţia naturală de testosteron în corpul tău.

Nu trebuie să mă înţelegi greşit - corpul se recuperează singur. Dar cu cât mai devreme se recuperează, cu atât mai bine. Deoarece cu ajutorul unei terapii bune post ciclu vei putea menţine şi realizările pe care le-ai obţinut în timpul ciclului. În plus, cu cât mai repede te recuperezi complet, cu atât mai devreme vei putea începe să te pregăteşti pentru următorul ciclu.

Când termini un ciclu cu SARM stack, terapia post-ciclu constă în administrarea unui supliment PCT până când nivelurile de testosteron din corpul tău nu-şi revin la normal. Este greu să spunem exact cât de lung trebuie să dureze terapia post ciclu. Dar în general se consideră că prin administrarea suplimentelor de terapie, vă veţi întoarce la nivelurile de testosteron normale pentru majoritatea bărbaţilor în 2-4 săptămâni.

Suplimentele PCT ajută de asemenea la refacerea nivelurilor de testosteron dar partea interesantă este că ele n-au fost concepute pentru scopul acesta.

Cele două suplimente cele mai populare Tamoxifen şi Clomifene sunt practic SERM - Modulatori selectivi ai receptorilor estrogenici, produse pentru femei care se confruntă cu probleme de fertilitate.

Din cauza modului în care acţionează, conectându-se la receptori care ulterior stimulează producţia de LH (hormon luteinizant) care stimulează producţia de testosteron în corpul bărbaţilor, ele sunt ideale pentru o terapie post ciclu cu SARM stack.

Deseori este absolut suficient pentru recuperare să administrezi vitamine şi minerale, şi produse pentru creşterea nivelurilor de testosteron precum tribulus terestris şi altele.

Cumpără un SARM stack

iMuscle este primul magazin oficial SARM din Romania. Dacă cauţi:

  • Calitatea dovedită a produselor SARMs cu analize de laborator ale tuturor loturilor înainte de vânzare
  • Atitudine bună şi ajutor din partea echipei noastre, la alegerea produselor în elaborarea ciclului
  • Şi bineînţeles preţuri bune cu promoţii interne semnificative de peste 50%

Avem depozite şi magazin în:

Noi nu suntem singurul Magazin pentru suplimente SARM din Romania sau Europa, dar ne încumetăm să afirmăm că oferim şi ţinem să oferim cea mai bună calitate a produselor şi serviciilor.

O să ne bucurăm să iei legătura cu noi dacă nu eşti sigur ce  suplimente SARMs că alegi sau dacă ai întrebări legate de acestea, ia legătura cu noi.

Concluzie

SARM sunt o modalitate sigură să aveţi majoritatea avantajelor steroizilor anabolici dar fără să vă expuneţi riscurilor care prezintă.

Aceste produse aţintesc doar receptorii androgenici din masa musculară şi adipoasă din corp.

SARM modulează mesajele trimise spre masa ta musculară "spunându-i" să crească mai repede decât i-ar fi posibil natural, de asemenea pot "spune" corpului să ardă grăsimi mai repede decât este pasul obişnuit.

SARMs fac toate acestea fără sau cu efecte secundare minime, efectul principal secundar cu care te vei confrunta eventual fiind scăderea nivelurilor de testosteron.

Însă, acest lucru va fi doar temporar şi cu ajutorul unei terapii adecvate post ciclu (PCT) îţi vei recăpăta repede nivelurile normale de testosteron.

Combinând câteva produse într-un SARM stack vei putea extrage mai multe beneficii cu care te-am familiarizat deja, re-compoziţia corpului tău va fi una semnificativă şi cel mai important - de lungă durată.

Articolul „Acțiunea lui Ostarine MK2866

Surse:

https://en.wikipedia.org/wiki/Selective_androgen_receptor_modulator

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2907129/

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.