Efectele secundare ale administrării PCT SARMs

Efectele secundare ale administrării PCT SARMs

Terapia post-ciclu (PCT) este un proces important prin care trec oamenii după ce finalizează un ciclu cu SARMs. Scopul este de a-și readuce corpul la starea sa normală, astfel încât să poată începe din nou să producă hormoni naturali. După ce ciclul cu SARMs se încheie, utilizatorul va începe terapia post-ciclu, care poate dura între 30 și 45 de zile.

Există efecte secundare ale administrării PCT SARMs?

Efectele secundare ale terapiei post-ciclu (PCT) pot fi un subiect important pentru oricine se implică în fitness sau ridicarea de greutăți, mai ales dacă sunt implicați steroizi. În acest articol, vom discuta despre unele dintre cele mai întâlnite efecte secundare ale PCT și modurile de a le gestiona.

PCT este un ciclu scurt de SARMs, care sunt administrate după încheierea ciclului de produse SARMs, cu scopul de a restabili nivelul normal de testosteron în corp. Acest lucru poate ajuta la prevenirea efectelor secundare asociate cu nivelurile scăzute de testosteron, cum ar fi deteriorarea mușchilor, depresia, pierderea erecției și altele. 

Ce se întâmplă dacă nu luați PCT?

În cel mai bun caz? Pierdeți câștigurile pentru care ați muncit atât de mult. Chiar mai rău? După încheierea ciclului, nivelurile hormonilor rămân tulburate timp de săptămâni. Acest lucru poate cauza ginecomastie, acnee, probleme cu penisul și chiar tensiune arterială ridicată.

După administrarea SARMs, PCT este foarte important.

În timpul administrării SARMs, receptorii androgeni împiedică testosteronul să se lege de receptorii androgeni. Deci, atunci când luați SARMs, corpul dvs. nu are nevoie de atât de mult testosteron, deoarece receptorii sunt deja plini. Acest lucru trimite semnalul către creier că există suficient testosteron în corp. Acest proces poate determina corpul să se "înșele" și să creadă că are suficient testosteron, deoarece nivelurile sale nu vor scădea și testosteronul nu se va lega de receptorii androgeni, dar corpul va crede că nu are nevoie de el.

De aceea, majoritatea oamenilor nu simt nimic și nu au efecte secundare atunci când sunt în ciclu cu SARMs. 

Dezechilibru hormonal

Atunci când hormonii nu funcționează, acest lucru poate cauza: Nivele ridicate de estrogen. Acestea pot duce la:

  • ginecomastie
  • hiperemoționalitate
  • acumulare de grăsime
  • pierdere de mușchi și retenție de apă

Nivele scăzute de testosteron pot duce la:

  • letargie
  • pierdere de masă musculară

De unde pot cumpăra PCT în România?

Creșteți-vă forța și pregătiți-vă să dezvoltați o masă musculară serioasă cu alternativele 100% legale la steroizi Imuscle. Recuperați-vă corpul și transformați-vă fizicul cu gama noastră specială de formule de volum, concepute pentru a vă ajuta să acumulați masa musculară rapid.

Rezumat

PCT All-in-One este conceput și dezvoltat pentru a ajuta corpul să se recupereze după un ciclu de suplimente steroide sau SARMs.


Terapia post-ciclu cu SARMs are ca scop ajutarea corpului să se recupereze mai rapid, creșterea nivelurilor de testosteron și reducerea riscului de efecte secundare.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.