Efecte secundare Andarine s4

Efectele secundare ale Andarine

Pe scurt despre Andarine S4

Andarine este un SARMs (modulator selectiv al receptorului androgenic), care este denumit și S4. A fost creat pentru tratarea osteoporozei și pierderii de masa musculara.

SARMs sunt medicamente care se leagă de receptorul androgenic (AR), unde testosteronul acționează cel mai mult.

Se consideră că Andarine este un SARMs perfect, deoarece este ușor de administrat oral și ajută la construirea musculaturii și oaselor.

Care sunt efectele secundare ale Andarine S4?

Andarine S4 este un medicament care nu este aprobat și a cărui acțiune asupra organismului este încă cercetată.

Se consideră că steroizii anabolizanți au mai multe efecte secundare decât SARMs.

Oamenii cred că SARMs precum Andarine S4 sunt mai sigure decât sunt în realitate, deoarece nu înțeleg știința fundamentală din spatele a ceea ce citesc în blogurile de culturism. Efectele secundare sunt mai puține, dar "teoria selectivității SARMs" continuă să fie cercetată și astăzi. Sunt efectuate studii clinice asupra fiecărui produs, dar se demonstrează că steroizii sunt mai dăunători decât SARMs.

Foarte rar, oamenii raportează efecte secundare ale utilizării Andarine S-4. Dacă luați acest supliment conform instrucțiunilor și nu depășiți doza zilnică, riscul de reacții nedorite este scăzut.

Luând dozele prescrise, sunteți sigur că Andarine S4 este sigur și va reduce probabilitatea de efecte secundare. Unele efecte secundare ale Andarine S4 includ vedere nocturnă redusă, amețeli și dureri de cap ușoare. Acestea sunt efecte secundare foarte rare, dar este important să se menționeze că au fost întâlnite la un număr foarte mic de oameni care utilizează Andarine S-4. Dar acesta este doar un efect secundar dacă luați prea mult medicament pentru o perioadă lungă de timp. După încetarea utilizării, problemele dispar.

LH (hormonul luteinizant) și FSH (hormonul stimulator al foliculilor) ajută bărbații și femeile să producă hormoni reproducători și oprirea lor poate determina nivelurile de estrogen și testosteron să fie normale. Andarine S4 oprește creșterea LH și FSH, ceea ce determină creșterea acestor hormoni.

În general, acest produs nu ar împiedica oamenii să producă testosteron sau estrogen.

Efectele secundare pot apărea atunci când luați o doză mai mare decât cea recomandată. Unii utilizatori raportează și iritabilitate și o ușoară oboseală. Aceasta este o reacție normală în stadiul inițial al administrării S4, în timp ce corpul se adaptează.

Utilizarea unui produs SARMs PCT este o modalitate simplă de a face față suprimării testosteronului de către S4. 

Administrarea de Andarine S4 SARMs

Unul dintre suplimentele SARMs, Andarine S4, are o jumătate de viață scurtă în sânge de aproximativ 5-6 ore. Aceasta înseamnă că doza zilnică trebuie împărțită în mai multe doze mai mici, astfel încât să acționeze pe tot parcursul zilei.

În fiecare săptămână, trebuie să luați Andarine S4 timp de 5 zile consecutive și să opriți timp de 2 zile consecutive. Aceasta se face pentru a reduce probabilitatea de apariție a efectelor secundare.

Ca exemplu de program săptămânal, puteți lua Andarine S4 de luni până vineri și să faceți o pauză sâmbăta și duminica.

Cum pot cumpăra Andarine S4?

Puteți achiziționa Andarine S4 de la Imuscle. Suntem o companie certificată și toate produsele noastre au certificatul de bune practici de producție (GMP), care garantează siguranța și eficacitatea ingredientelor noastre.

La noi puteți obține Andarine la cel mai mic preț posibil, fără a face compromisuri cu calitatea.

Concluzie

S4 oprește, de asemenea, corpul să producă propriul său testosteron, ceea ce este un alt efect secundar. Acest lucru se întâmplă adesea cu substanțe care se leagă de receptorul androgenic și opresc corpul să producă propriul test.

Utilizarea unui produs SARMs PCT este o modalitate simplă de a face față acestui lucru.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.