Efecte secundare lgd4033

Efectele secundare ale Ligandrol LGD4033

Fapte despre Ligandrol LGD4033?

Ligandrol LGD4033 este cu siguranță mai sigur și mai curat decât multe alte produse neaprobate pentru îmbunătățirea performanțelor.

De fapt, ideea din spatele SARMs precum Ligandrol LGD4033 este că acestea oferă o gamă largă de beneficii cu puține sau deloc efecte negative. Dar deoarece acesta este unul dintre cele mai puternice SARMs, trebuie utilizat cu atenție.

Care sunt efectele secundare ale Ligandrol LGD4033?

Studiile actuale în faza 1 arată că 22 mg pe zi sunt siguri și bine tolerați de organism.

Acest lucru este de două ori mai mare decât doza recomandată, deci este probabil ca Ligandrol să nu aibă efecte secundare mari sau chiar observabile. Unele persoane raportează că se simt amețite în primele zile și au ușoare probleme digestive.

Cel mai mare risc al luării sale este că scade testosteronul. Deoarece SARMs Ligandrol funcționează prin activarea receptorilor androgeni, organismul nu trebuie să producă atât de mult testosteron natural atunci când luați acest SARMs.

Majoritatea oamenilor care iau Ligandrol LGD 4033 SARMs au în cele din urmă o scădere a nivelurilor de testosteron, ceea ce este o problemă mai ales pentru bărbați. După administrarea Ligandrol LGD-4033 timp de mai mult de 3 luni, unele persoane se plâng de dureri de cap și uscăciune în gură.

Administrarea sigură a LGD4033

Urmăriți instrucțiunile și contraindicațiile de mai jos atunci când luați acest supliment, pentru siguranța sănătății dvs.

  • Bărbații nu ar trebui să ia mai mult de 8 săptămâni sau aproximativ 2 luni, iar femeile și începătorii nu ar trebui să ia mai mult de 4-6 săptămâni sau o lună și jumătate.
  • Urmăriți ce este scris pe etichetă cu privire la cât să luați.
  • Atunci când luați Ligandrol LGD4033 sau alt supliment SARMs, trebuie să fiți într-o stare de sănătate perfectă și să nu aveți alte afecțiuni.
  • Atunci când luați LGD4033, este mai bine să nu consumați mult alcool. Pentru cea mai mare siguranță, este mai bine să consumați cât mai puțin alcool posibil.
  • Este utilizat în principal de sportivi care sunt într-o stare bună de sănătate.

Concluzie

Ligandrol LGD4033 este recomandat pentru persoanele care doresc să evite riscurile asociate cu steroizii anabolizanți. Însă, spre deosebire de steroizi, acesta are doar beneficii și nu are efecte secundare negative, care sunt adesea întâlnite în cazul steroizilor.

Efectele acestui SARMs se manifestă rapid și durează mult timp după ce încetați să-l luați.

 

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.