Efecte secundare Sarm

SARMs opinii, beneficii și tot adevărul

Dacă ești un fan al fitness-ului, sportului și stilul de viață sănătos este ceva ce îți face plăcere, atunci probabil ai auzit de SARMs sau modulatori selectivi ai receptorilor de androgeni.

SARMs sunt o descoperire revoluționară care găsește aplicare nu numai în lumea sportului, ci și în lumea medicinii. Modul lor unic de acțiune permite suplimentelor SARM să ajute mulți oameni să-și schimbe corpul și condiția fizică fără a le pune sănătatea în pericol.

Modulatorii selectivi ai receptorilor de androgeni sunt potriviți atât pentru bărbați, cât și pentru femei. În plus, fiecare SARM este diferit, așa că nu contează dacă ești începător sau avansat - poți face un ciclu de SARM-uri potrivit pentru tine, care îți va aduce multe beneficii.

Ce sunt SARMs

ce sunt sarmurile

SARMs sunt o clasă de combinații terapeutice cu proprietăți similare cu agenții anabolizanți. În schimb, totuși, au efecte androgenice (care duc la caracteristici masculine, cum ar fi părul corporal) reduse.

Datorită proprietăților androgenice reduse, aceste suplimente acționează selectiv asupra receptorilor de androgeni prin stimularea activității anabolice care duce la creșterea musculară fără a afecta organele secundare. SARMs nu provoacă efecte secundare periculoase, cum ar fi:

Datorită capacităților de distingere între efectele anabolice și androgenice, SARMs sunt utilizate pe scară largă în medicină. Această calitate le face extrem de utile pentru stimularea creșterii țesuturilor precum mușchii și oasele, evitând în același timp efectele secundare nedorite asupra altor țesuturi precum pielea și ficatul.

Opiniile noastre despre SARMs

SARMs sunt viitorul steroizilor anabolizanți, concepute astfel în cât să nu provoace dezechilibre hormonale și efecte secundare în organele minore. Opinia generală despre SARMs este că acestea sunt abia la începutul dezvoltării lor și totuși dau rezultate bune. Urmărim produse noi și eficiente și le vom oferi în magazinul nostru SARMs când testarea lor de siguranță va fi finalizată.

Cum funcționează SARMs

cum funcționează sars

SARMs, spre deosebire de suplimentele steroizi și anabolice, vizează un anumit tip de receptor de androgeni din organism (în depozitele de grăsime, țesutul muscular sau în oase). Drept urmare, administrarea de suplimente SARMs nu provoacă cancer de prostată, tumori benigne ale sânilor (ginecomastie) și alte efecte secundare periculoase.

Odată ce se leagă selectiv de receptorii de androgeni din corpul tău, SARMs cresc:

  • Sinteză proteică
  • Masa musculara totală
  • Forța scheletică a țesuturilor
  • Retenția de azot în mușchi

Aceștia sunt factori cheie în construirea masei musculare.

Modul unic în care funcționează SARMs le face potrivite pentru tratarea unui număr de afecțiuni medicale care duc la scăderea masei musculare.

Unele dintre stările în care SARMs au avut un efect pozitiv asupra pierderii masei musculare sunt:

Opinii despre modul de funcționare a SARM - urilor

Noi suntem de părere că SARMs funcționează cu siguranță, dar eficacitatea lor este determinată de sensibilitatea și numărul de receptori de androgeni din fiecare individ. De aceea, recenziile despre efectul SARMs sunt diferite. Cu cât o persoană are mai mulți receptori de androgeni, cu atât efectul suplimentelor SARMs este mai puternic.

Beneficiile administrării a SARM-urilor

Beneficiile luării SARMs sunt într-adevăr multe și acesta este unul dintre motivele principale pentru care aceste suplimente sunt atât de populare. Cu toate acestea, adevărul despre SARMs și despre popularitatea lor este că acestea nu duc doar la multe beneficii, ci o fac fără efecte secundare!

Deși unele SARMs se iau pentru a crește masa musculară, iar altele pentru un ciclu de ardere a grăsimilor și de definire a mușchilor, beneficiile SARMs pot fi rezumate în următoarea listă:

  • Întărește țesutul muscular
  • Creșterea pe termen lung a fibrelor musculare
  • Întărirea articulațiilor și a oaselor
  • Protecție împotriva rănilor și a traumatismelor
  • Accelerează metabolismul și sinteza proteică
  • Crește explozivitatea
  • Distrugerea depozitelor de grăsime
  • Crește puterea
  • Îmbunătățiți rezistența

Opinie despre beneficiile SARMs

Pe scurt, SARMs sunt cel mai bine folosite pentru a crește rapid masa musculară. Interesant este că mulți sportivi profesioniști, în special în artele marțiale, le folosesc pentru a crește puterea în timp ce se antrenează în deficit de calorii. Acest lucru le păstrează mobilitatea, le crește rezistența și nu îi împovărează cu kilograme în plus de masă musculară, ceea ce în acest caz nu este de ajutor.

Tipuri SARMs

Opiniile generale despre SARMs sunt împărțite în mai multe tipuri în funcție de aplicarea lor.

Cele mai bune SARMs pentru masă musculară și forță

Aceste SARMs sunt potrivite pentru sportivii care doresc să pună 3-5 kg ​​de masă musculară într-o perioadă de timp relativ scurtă și/sau să își mărească puterea cu până la 120% pe o perioadă de 4 săptămâni.

Ligandrol LGD-4033

Fiind unul dintre cele mai multifuncționale SARMs, Ligandrol LGD-4033 ocupă locul întâi în lista clienților pentru cele mai bune SARMs. Ligandrolul poate crește puterea cu până la 75%, făcându-l unul dintre cele mai puternice suplimente de pe piață potrivite pentru avansați.

Datorită impactului său asupra forței și a explozivității, Ligandrol LGD 4033 este acceptat de sute de sportivi, în special de cei implicați în sporturi precum powerlifting.

LGD-4033 nu este potrivit pentru începători deoarece este atât de puternic încât poate stimula creșterea musculară chiar și fără caloriile necesare și antrenament intens. În decurs de 4 săptămâni, te poți aștepta să pui masa musculară de aproximativ 3 kilograme fără efecte secundare grave de la Ligandrol LGD4033.

Ibutamoren MK-677

Ibutamoren, cunoscut și sub numele de Nutrobal și MK-677. Acest supliment stimulează glanda hipofiză într-un mod natural, determinând astfel organismul să elibereze cantități mari de hormoni de creștere. Această acțiune triplează efectul celorlalte SARMs cu care este combinat.

MK-677 imită hormonul grelină și activează receptorii de grelină din creier. Astfel, acest SARM crește nivelurile de factor de creștere asemănător insulinei-1 din organism și vă dublează energia. Nutrobal este o alegere ideală pentru începători, deoarece are un efect mare, dar nu provoacă efecte secundare.

In timpul unui ciclu cu Ibutamoren vei face un antrenament intens, dar vei observa si o îmbunătățire a somnului și a capacitaților cognitive. Un ciclu cu MK-677 în stack cu alte produse SARM va tripla acțiunea acesteia.

Testolon RAD-140

Un alt supliment impresionant care este un ajutor fidel în sala de sport pentru mulți sportivi este Testolon. După cum probabil ai ghicit din numele său, Testolon este un SARM care imită efectul testosteronului, cu diferența că nu oprește propria producție a hormonului natural.

Cu toate acestea, datorită modului său puternic de acțiune și posibilitatea de a suprima ușor producția de testosteron, Testolon RAD-140 este recomandat pentru utilizare de către cei avansați. Este obligatorie terapia post-ciclu cu SARM RAD-140.

Pe lângă creșterea masei musculare cu până la 80%, ciclul cu Testolon este folosit și pentru a crește rezistența.

YK-11

Fiind probabil cel mai puternic supliment din familia SARM, YK-11 nu numai că dă rezultate bune, dar diferă de orice alt supliment prin puterea și efectul său. YK-11 nu ar trebui să fie luat de începători, ci doar de oameni avansați care au experiență cu diferite suplimente.

SARM YK-11 are capacitatea impresionantă de a afecta proteina Miostatină prin suprimarea acesteia. Miostatină poate fi găsită în aproape fiecare mușchi din corp și scopul său principal este limitarea creșterii musculare (fără ea, toți am fi niște giganți stângaci care abia se pot mișca).

Deși miostatina este necesară la oameni, ea totuși limitează capacitățile noastre fizice. Ei bine, datorită lui YK-11 Myostine, oricine care decide să facă un ciclu cu el se va bucura de o forță incredibilă, o viteză mare și o creștere musculară remarcabilă. Acesta este motivul pentru care YK-11 primește recenzii pozitive de la o serie de culturiști care se bucură de rezultate fizice reale.

Durata administrării lui YK-11 nu trebuie să depășească 6 săptămâni.

S-23

La fel ca Stenabolic, S-23 este un SARM relativ nou. Cu toate acestea, el stabilește una dintre cele mai puternice conexiuni cu receptorii de androgeni și acest lucru a dus la progrese mari în sală. S-23 este considerat unul dintre cele mai bune SARMs cu cele mai multe beneficii, ceea ce îl face o alternativă principală a steroizilor.

S-23 accelerează absorbția proteinelor, deoarece crește activitatea genelor responsabile de acest lucru. În acest fel, S-23 stimulează creșterea rapidă a mușchilor și oferă un aspect pronunțat a mușchilor.

Un ciclu de SARMs S-23 necesită o terapie post-ciclu, deși nu duce la retenție de apă și umflare. Potrivit recenziilor primite pe forumul SARM, S-23 îmbunătățește semnificativ nivelul de energie și este unul dintre cele mai bune suplimente SARM pentru acumularea masei musculare pentru avansați.

Cele mai bune SARMs pentru arderea grăsimilor și rezistență

Cele mai bune SARM-uri pentru arderea grăsimilor și rezistență

Cardarine

Cardarine este unul dintre cele mai căutate SARMs atunci când vine vorba de arderea grăsimilor în exces. Cardarine este de fapt un agonist al receptorului PPARδ, iar nu un SARM. Afectează direct expresia genelor în celulele adipoase și este extrem de eficient în arderea grăsimilor și îmbunătățirea condiției fizice (cardio).

Diverse studii efectuate asupra acestui produs arată că are un efect pozitiv asupra multor tulburări metabolice, în special diabet și obezitate.

Cardarine nu este catabolic, ceea ce înseamnă că îl poți lua fără să-ți faci griji că îți veți pierde din masa musculară în procesul de topire a grăsimilor.

Efectul GW 501516 se menține după sfârșitul ciclului și nu este necesară terapia post-ciclu după administrarea așa-numitului SARM Cardarine.

Stenabolic SR-9009

De asemenea, Stenabolic SR-9009 nu este tocmai un SARM, ci este un ligand sintetic Rev-Erb, care îi permite să influențeze ritmul circadian al corpului tău.

Multe dintre proprietățile lui Stenabolic sunt similare cu cele ale Cardarine, dar în plus, SR-9009 reduce nivelul de insulină plasmatică cu aproximativ 35%. Astfel, Stenabolic ajută la accelerarea metabolismului și la reducerea drastică a grăsimii corporale.

Stenabolic reușește să „păcălească” organismul să folosească glucoza și grăsimea ca sursă de energie. În plus, un ciclu cu Stenabolic are un efect pozitiv asupra metabolismului lipidic și stimulează ficatul să producă cu aproape 50% mai puțin colesterol decât de obicei.

Andarine

Nu este nimic mai enervant decât perioada de curățare, când trebuie să scapi de fiecare kilogram în plus fără a pierde masa musculară.

Andarine S4 este un SARM care îi ajută pe toți cei care se află într-o perioadă de curățare. Un ciclu cu Andarine ajută organismul să absoarbă proteinele mai repede și să provoace o creștere musculară spontană.

Cu toate acestea, cea mai importantă caracteristică a Andarinei S4 este că blochează enzima lipoprotein lipaza. Aceasta enzimă răspunde la acumularea de grăsime corporală și atunci când este blocată caloriile în exces merg către fibrele musculare.

Drept urmare, te vei bucura de multă energie, mușchi pronunțați și densitate musculară.

Cel mai bun SARM pentru tratamentul leziunilor

Ostarine

Ostarine este un SARM care are un efect similar ca cel al steroizilor. Stimulează creșterea musculară și îmbunătățește sinteza proteinelor în organism, dar nu duce la aromatizare și reținere de apă. Acțiunea sa asigură lipsa efectelor secundare precum ginecomastie care îl fac ideal pentru sportivii începători care doresc să-și modeleze mușchii.

Cu toate acestea, Ostarine însă nu este un SARM care se folosește pentru a obține o cantitate imensă de masă musculară. Da, acesta stimulează dezvoltarea musculară, dar beneficiul său principal este efectul de vindecare pe care îl are asupra mușchilor, articulațiilor și a oaselor.

Ostarine, numit și Enobosarm, de asemenea crește rezistența și forța, ceea ce duce la antrenamente mai productive. Pentru sportivii care nu sunt încă obișnuiți cu intensitatea antrenamentului pe care îl desfășoară, Ostarine este ajutorul perfect!

Cele mai bune SARMs pentru femei

Există o gamă largă de suplimente SARMs pe piață, ceea ce le face potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Cu toate acestea, nu toate SARMs sunt recomandate pentru utilizare de către femei.

Cele mai potrivite SARMs pentru femei sunt:

  • Ostarine mk-2866
  • Cardarine gw-501516
  • Andarine S-4
  • Ibutamoren mk-677
  • Stenabolic sr-9009

Efectul lor este mai mult decât potrivit pentru a câștiga masa musculară, a pierde în greutate și/sau a modela curbele sexy.

Ciclu cu SARMS – durată și administrare

Un ciclu cu SARM poate da rezultate impresionante, atâta timp cât este făcut corect. Mulți oameni cumpără SARM fără să știe dacă este potrivit pentru ei și pentru scopurile lor și cum anume să-l ia pentru a nu le pune sănătatea în pericol. Să ne uităm la elementele de bază pe care trebuie să le cunoști pentru a face cel mai bun ciclu cu SARMS.

Durata ciclului cu SARMS

Pentru a face cel mai bun ciclu cu SARMs, trebuie să iei în considerare foarte atent cât timp va fi durată lui. Pentru unele suplimente, cum ar fi YK-11, experimentarea cu duratei ciclului nu este deloc recomandată.

Pentru alte produse, totuși, durata ciclului poate depinde de condiția fizică și de preferințele tale. Fiecare ciclu SARMs are argumentele sale pro și contra, așa că citește cu atenție următoarele rânduri și alege cea mai bună opțiune pentru tine.

Ciclu rapid 4-6 săptămâni

Dacă faci parte din grupa „începătorilor”, un ciclu cu SARM, care durează de la 4 până la 6 săptămâni este cea mai bună soluție pentru tine. Această durată este sigură și nu prezintă un risc pentru sănătate, dar totuși dă rezultate excelente atunci când SARMs pe care îl iei sunt de bună calitate.

Terapia post-ciclu nu este necesară de obicei după acest ciclu cu SARMs. Dezavantajul acestei durate este însă că SARMs funcționează cu acumulare, iar efectul de acumulare a suplimentului atinge apogeul în a 4-a sau a 5-a săptămână de administrare.

Cu alte cuvinte, rezultatele pe care le veți obține cu un ciclu SARM rapid nu vor fi cele mai bune posibile.

Ciclu normal 8-10 săptămâni

Aceasta este cea mai populară durată a unui ciclu cu SARM conform opiniilor de pe forumul nostru. Acest lucru se datorează faptului că opt săptămâni sunt suficiente pentru ca produsul să atingă apogeul, iar riscurile pentru sănătate sunt din nou minime. Cu toate acestea, un ciclu normal este recomandat persoanelor cu experiență în sală și/sau persoanelor care au mai luat astfel de suplimente.

Un ciclu normal de 8-10 săptămâni poate să nu necesite terapie post-ciclu cu SARM, dar totul depinde de produsele pe care le-ați luat în stack. Mulți oameni decid să facă terapie post-ciclu profilactică cu vitamine.

Ciclu lung 12+ săptămâni

Un ciclu SARM lung de 12+ săptămâni poate duce la efecte secundare, dintre care cele mai frecvente sunt suprimarea producției de testosteron.

Acest lucru se datorează faptului că corpul tău a fost înșelat destul de mult timp că are niveluri ridicate de hormoni androgeni.

După un ciclu de peste 12 săptămâni, nivelul de testosteron din corpul tău va fi scăzut, ceea ce înseamnă că PCT după un ciclu lung este obligatoriu!

Doza și administrare în timpul ciclului SARM

Timpul de administrare zilnică a fiecărui SARM este diferit. Nu există o regulă generală despre când și în ce doză este cel mai bine să iei un SARM.

Doza zilnică a unui produs poate varia în funcție de obiectivele pe care dorești să le atingi.

De exemplu, dacă ne uităm la Ostarine, doza pentru un ciclu de curățare a grăsimilor este între 15 și 30 mg pe zi (pentru bărbați și femei), dar pentru un ciclu de creștere musculară variază între 30 și 50 mg pe zi (pentru bărbați) și 15 și 20 mg pe zi (pentru femei).

Vezi dozele recomandate pentru fiecare dintre produsele noastre:

  • Ostarine MK2866
  • Ibutamoren MK-677
  • Andarine S4
  • Ligandrol LGD-4033
  • Stenabolic SR9009
  • Cardarine GW-501516
  • Testolon RAD-140
  • S-23
  • YK-11

    Ciclul cu SARMs - opinii despre cel mai bun rezultat

    Părerile clienților noștri sunt că cele mai bune rezultate din ciclul SARM se obțin atunci când sunt luate timp de cel mult 10 săptămâni. Unii clienți preferă, de asemenea, să ia doze mai mari de SARM pentru un ciclu mai scurt de 4 până la 6 săptămâni și raportează rezultate bune cu efecte secundare minime.

    Stack-urile SARM - cele mai eficiente combinații ale acestora

    SARM stack-ul este o combinație de câteva suplimente care se completează reciproc ca efect și putere. Deși opinia despre beneficiile produselor individuale este mai mult decât bună, beneficiile stack-urilor SARM sunt triple. Principalele sunt:

    • Ciclu mai scurt cu rezultate mai bune
    • Vizează simultan diferiți receptori de androgeni
    • Rezultate în primele 10 zile de la administrare

    Cele mai bune stack-uri SARMs pentru a câștiga masă musculară și putere

    Cele mai multe recenzii pozitive au fost colectate din SARMs stack:

    Ostarine, Ligandrol și Ibutamoren

    Dacă scopul tău este sa câștigi forță și masă musculară slabă în același timp, SARM stack-ul Ostarine, Ligandrol și Ibutamoren este alegerea ideala care te va ajuta să câștigi pana la 6 kilograme de masa musculară în 6 săptămâni.

    Ibutamoren triplează producția de hormon de creștere în corpul tău, iar Ligandrol și Ostarine întăresc articulațiile și oasele și măresc rezistența.

    Ciclul cu stack-ul Ostarine, Ligandrol și Ibutamoren nu trebuie să depășească 8 săptămâni (ciclu normal) și dozele ar trebui să fie după cum urmează:

    • Ligandrol - 1, maxim 2 capsule; o dată pe zi
    • Ibutamoren și Ostarine - 2 capsule; o dată pe zi - seara, înainte de culcare

    SARM Stack-ul YK-11, Testolon, Ibutamoren

    Acest SARMs stack este extrem de puternic și este recomandat persoanelor cu experiență în sală. Puterea sa se datorează în principal prezenței YK-11 - inhibitor de miostatina, care va ajuta pe toată lumea să-și depășească potențialul genetic.

    Ibutamoren și Testolon sunt, de asemenea, SARMs extrem de puternice, așa că durata recomandată de administrare a acestui stack pentru a câștiga masă musculară și putere este de 4 săptămâni. Iată dozele:

    • YK-11 - 1 capsulă; o dată pe zi înainte de antrenament
    • Testolon - 1 capsulă dimineața și seara
    • Ibutamoren - 2 capsule; o dată pe zi - seara, înainte de culcare

    Cele mai bune SARMs stack-uri pentru îndepărtarea grăsimilor

    Recenziile clienților despre stack-urile de ardere a grăsimilor SARMs indică cele mai eficiente combinații:

    SARMs stack-ul Cardarine, Stenabolic și Andarine

    Cardarine este unul dintre cele mai bune SARM-uri pentru arderea grăsimilor, dar într-un stack cu Stenabolic și Andarine, suplimentul aproape își dublează efectul. Stack-ul de Cardarine, Stenabolic și Andarine este atât de bun încât dă un efect chiar și fără deficit de calorii.

    Exact! Poți să mănânci și să slăbești în continuare. Adevărul este că cu acest SARM stack poți slăbi până la 4 kilograme în mai puțin de 6 săptămâni, împreună cu multe alte beneficii. Cea mai bună veste, însă, este că nu vei întâlni „efectul yo-yo” pe care toată lumea îl disprețuiește.

    SARM stack-ul Cardarine, Ibutamoren și Andarine

    Dacă Cardarine funcționează impecabil pentru a arde excesul de grăsime, Ibutamoren și Andarine ajută la definirea și la creșterea masei musculare slabe. Asta înseamnă că, dacă vrei să obții fizicul perfect și pronunțat, stack-ul de Cardarine, Ibutamoren și Andarine va fi ajutorul tău perfect!

    Această combinație îmbunătățește metabolismul și sinteza proteinelor și, conform multor recenzii SARM online, este cea mai bună alegere pentru oricine dorește să facă cel mai bun ciclu SARM pentru a pierde în greutate.

    Cele mai bune SARM stack-uri pentru a îmbunătăți explozivitatea

    Unii oameni care fac sporturi în care câștigarea masei musculare nu este scopul principal, aleg să facă un ciclu folosind suplimente SARM pentru a îmbunătăți rezistența și explozivitatea.

    Potrivit clienților noștri, cel mai bun SARM stack pentru a îmbunătăți explozivitatea este:

    SARMs stack-ul Ostarine, Andarine, Cardarine

    Acest SARMs stack oferă practicanților de arte marțiale tot ce au nevoie - rezistență, viteză și explozie.

    Combinația dintre Ostarine MK2866, Andarine S4 și Cardarine GW501516 nu numai că îmbunătățește starea fizică a primitorului, dar și protejează articulațiile și oasele de leziuni prin întărirea acestora.

    Cardarine crește fluxul de sânge și oxigen către fibrele musculare, îmbunătățind astfel dramatic explozivitatea dumneavoastră. Ostarine, în schimb, este bine cunoscut pentru capacitatea sa de a da un salt extraordinar de forță. Nu în ultimul rând, Andarine limitează acumularea de grăsime și menține mușchii strânși și fermi.

    Recenziile SARMs - de ce sunt populare

    Mulți oameni cred că SARMs sunt populare datorită rezultatelor excelente și rapide pe care le oferă. Aceasta nu este o minciună, dar principalul motiv pentru care opinia despre SARMs este aproape 100% pozitivă este că aceste suplimente au mult mai puține efecte secundare decât toți înlocuitorii de pe piață!

    Recenzii despre SARMs împotriva steroizilor

    Când îți imaginezi un atlet cu adevărat musculos, prima asociere pe care o faci este cu siguranță steroizii. Acest lucru este normal, deoarece steroizii dau rezultate excelente, dar, din păcate, negativele sunt mult mai semnificative decât pozitive.

    Cea mai frecventă dezbatere pe Internet este „SARMs împotriva steroizilor”.

    Cu toate acestea, adevărul despre SARMs este că acțiunea lor nu are nimic de-a face cu cea a steroizilor anabolizanți.

    Steroizii sunt toxici pentru ficat, iar efectele secundare ale abuzului sunt cu adevărat periculoase.

    Spre deosebire de steroizi, SARMs minimizează efectele secundare datorită acțiunilor selective. SARMs nu afectează organele minore, nu sunt metabolizate în dihidrotestosteron (DHT) și nu stimulează conversia estrogenului.

    Efectele secundare ale steroizilor anabolizanți

    • Contracția testiculară
    • Ginecomastie
    • Virilizare clitoridiană
    • Hirsutism
    • Acnee gravă
    • Chelie
    • Probleme cu prostata etc.

    Au SARMs efecte secundare?

    Efecte secundare Sarm

    Ca orice alt medicament și supliment, SARM poate provoca reacții adverse, mai ales dacă este administrat incorect sau atunci când se administrează un supliment SARM de proastă calitate. Efectele secundare SARM sunt:

    • Durere de cap
    • Amețeli ușoare
    • Vedere nocturnă dificilă în primele zile de administrare
    • Schimbări ale dispoziției
    • Reacție alergică

    Pentru a evita efectele secundare și pentru a profita la maximum de beneficiile stack-urilor, ar trebui să iei suplimentele așa cum este precizat și în dozele recomandate.

    De asemenea, trebuie să te gândești cu atenție cât de lung intenționezi să faci un ciclu. Nu uita că, cu un ciclu care este mai lung de 8 săptămâni, șansa de a întâmpina efecte secundare este mai mare.

    Terapie post-ciclu cu SARMS (PCT)

    Unul dintre motivele pentru care suplimentele SARM sunt atât de populare este modul lor special de acțiune. SARMs nu convertesc androgenii în estrogen, iar recuperarea după un ciclu este de 2 ori mai rapidă decât în ​​cazul altor suplimente.

    Deși în timpul și după un ciclu cu SARM, producția ta de testosteron NU se oprește niciodată, unele produse o pot suprima cu adevărat. Aceasta înseamnă că, deși SARMs nu duc la dezechilibre hormonale, anumite suplimente necesită terapie post-ciclu.

    Pentru Testolon și Ibutamoren, de exemplu, terapia post-ciclu nu este obligatorie, dar ar spori procesul de recuperare. Cu toate acestea, alte suplimente precum YK-11 și S23 sunt cu adevărat puternice și terapia post-ciclu este obligatorie. Cele mai populare suplimente utilizate în terapia post-ciclu cu SARM (PCT) sunt:

    • Clomi-20 - 20-40 mg
    • Nolva-10 - 10-20 mg
    • CI-10 -10-20mg

    Cum să alegi SARMs de calitate

    Pentru a obține efectul dorit, trebuie mai întâi să te asiguri că iei materii prime de calitate!

    Certificat de calitate SARMs

    Piața suplimentelor pentru sport este plină de diferite mărci și produse. Companiile care aderă cu adevărat la doza de materie primă garantează calitatea suplimentelor lor SARM prin efectuarea unei analize de laborator a fiecărui lot de mărfuri pe care îl primesc.

    Pentru a te asigura că accepți suplimente originale care sunt cu adevărat de înaltă calitate și nu-ți vor dăuna sănătatea, este o idee bună să verifici dacă marca de la care intenționezi să faci cumpărături oferă un certificat de calitate.

    Găsește un magazin SARMs dovedit, cu recenzii bune ale clienților

    Dacă te-ai hotărât deja să încerci SARM, s-ar putea să te întrebi de unde să cumperi produsul sau produsele și care magazin merită cu adevărat încrederea ta! Una dintre cele mai bune modalități de a verifica dacă un magazin SARM este bun este să acordezi atenție serviciului pentru clienți.

    Un magazin SARM dovedit ar trebui să aibă o echipă de personal de serviciu pentru clienți gata să răspundă la orice întrebare pe care o ai. Un bun serviciu pentru clienți este unul dintre criteriile principale atunci când alegi un brand.

    Un alt lucru important, desigur, sunt opiniile și recenziile pe care le-au primit brandul și produsele sale. Pentru a fi sigur că vei cumpăra SARMs de calitate, care sunt cu adevărat sigure și nu provoacă efecte secundare, ar trebui să verifici recenziile despre beneficiile produselor individuale și efectul acestora.

    Preț SARM

    Prețul este următorul criteriu cheie pentru a te ajuta să alegi un SARM adevărat care oferă rezultate reale! SARMs nu sunt un produs ieftin, așa că nu te poți aștepta să găsești un supliment pentru cincizeci de lei, de exemplu. Dacă reușești.... Cu siguranță ceva nu este în regulă!

    Forumul SARM

    Din păcate, multe recenzii despre SARM online sunt false, așa că cel mai bun mod de a găsi recenzii reale despre SARMs este să vizitezi un forum. Acolo, poți întâlni multe alte persoane care, ca și tine, sunt interesate de sport.

    Cel mai important, însă, este că pe forum poți citi comentariile lăsate de clienții care au încercat diferite mărci și vor să-și împărtășească părerea. Pe lângă forumul SARM, poți vedea recenzii despre SARMs și efectele și beneficiile acestora în Google my Business și TrustPilot.

    Concluzie

    SARMs nu sunt pastile magice... nu există o soluție ușoară pentru a construi corpul perfect! Dar dacă frecvenți sala de fitness și îți monitorizezi dieta, administrarea unor SARMs originale te va ajuta să-ți construiești mușchii perfecți în timp negativ, fără a-ți afecta sănătatea.

    Modul selectiv unic de acțiune al acestor suplimente le permite să funcționeze fără a afecta organele secundare. În plus, SARMs conduc la o serie de alte beneficii pe lângă obținerea de masă musculară slabă:

    • Crește puterea și explozivitatea;
    • Îmbunătățesc metabolismul;
    • Dau energie;
    • Nu provoca reacții adverse (dacă sunt administrate corect);
    • Ajută la topirea grăsimilor;
    • Facilitează definirea muschilor.

     

     

    Înapoi la blog

    Scrieți un comentariu

    Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.