Acțiunea S23 SARMs

Acțiunea S23 SARMs

Ce este S23 SARMs?

Clasa de steroizi cunoscută sub numele de S23 a provocat mult zgomot în comunitatea atletică și de culturism. SARMs, care sunt versiuni sintetice ale steroidelor naturale, au multe avantaje pentru culturiști și sportivi. S23 are totul, de la pierderea de grăsime până la acumularea de masă musculară. Deci, S23 SARMs ar putea fi cea mai bună opțiune pentru tine dacă dorești să faci unele schimbări semnificative în aspectul tău.

Ce acțiune are S23?

Ce acțiune are S23?

Dacă sunteți interesați de modul în care acționează S23 asupra corpului, noi, de la Imuscle, v-am pregătit informațiile în această secțiune:

S23 SARMs activează doar receptorii androgeni găsiți în țesutul osos și muscular, ceea ce face acțiunea lor selectivă, fără a deteriora sau afecta organele secundare.

În plus față de faptul că SARMs sunt selectivi, S23 și alte SARMs funcționează esențial în același mod ca steroizii anabolici. Aceasta înseamnă că, spre deosebire de steroizii care afectează receptorii androgeni din întregul corp, acest produs se va concentra doar asupra receptorilor androgeni din țesutul nostru muscular.

Articolul „Ce este S23

Cele mai puternice SARMs de pe piață în prezent sunt S23.

Administrat oral, S23 stimulează creșterea musculară și producția de noi fibre musculare, ceea ce duce la o acumulare rapidă a masei musculare. Acțiunea S23 are un beneficiu semnificativ în promovarea dezvoltării unei mase musculare curate, definite și tonifiate, fără a provoca retenția de apă în mușchi.

SARMs S23, de asemenea, crește semnificativ nivelurile de energie ale corpului. Corpul câștigă putere și rezistență ca rezultat al acestui efect. Ca rezultat, perspectiva unui antrenament mai lung și mai intens devine realitate. Obținerea unor rezultate mai bune și mai durabile depinde întotdeauna de obținerea unui produs de calitate, cum ar fi S23 de la Imuscle.

După doar o săptămână de utilizare, majoritatea utilizatorilor observă rezultate măsurabile în creșterea masei musculare.

Datorită biodisponibilității extrem de ridicate a S23, poate fi administrat oral fără utilizarea injecțiilor sau a altor forme de administrare.

Cu o biodisponibilitate orală de 96% și fără necesitatea alchilării în poziția 17 alfa, S23 depășește steroizii anabolizanți androgeni orali convenționali în ceea ce privește toxicitatea hepatică.

După aplicare, S23 activează în mod activ testosteronul și DHT pentru a activa receptorul androgen prin legarea sa cu un afinitate foarte mare.

Este foarte eficient în blocarea legării testosteronului și DHT la locurile de legare ale receptorilor din țesutul osos și muscular, datorită afinității sale ridicate de legare.

Ce trebuie să știm despre S23?

S23 este un SARMs (modificator selectiv al receptorului androgenic) non-steroid, pe care mulți utilizatori îl consideră cel mai puternic SARMs de pe piață.

S23 ajută la stimularea creșterii de noi țesuturi osoase și musculare, acționând similar cu testosteronul prin legarea selectivă doar la receptorii androgeni găsiți în mușchii și oasele dvs. De fapt, se spune că SARMs S-23 poate preveni pierderea de mușchi, crește masa musculară curată și stimulează creșterea țesutului osos, în plus față de întărirea mușchilor și stimularea pierderii de grăsime.

Cumpărați S-23 de la IMuscle

Cumpărarea de SARMs și în special a S23 este mai sigură atunci când se face prin intermediul Imuscle. Toate produsele sunt fabricate în Statele Unite. Nu numai că, toate produsele sunt conform cu standardele farmaceutice și sunt supuse testelor stricte. Acest lucru garantează atât puritatea lor, cât și eficacitatea lor. Dacă nu sunteți sigur care SARMs este cel mai potrivit pentru dvs., puteți citi despre toate produsele noastre aici.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.