Acțiunea SARMs YK11

Acțiunea SARMs YK11

YK 11 pe scurt

Studiile arată că YK11 are efecte selective asupra receptorilor androgeni, ceea ce explică de ce mulți sportivi îl utilizează pentru a stimula creșterea rapidă a mușchilor. YK11 SARMs este foarte puternic pentru activarea creșterii masei musculare și a forței. Sportivii și culturiștii susțin utilizarea inhibitorului YK11 pentru accelerarea procesului de vindecare după răni și traume.

Structura sa este mai apropiată de cea a steroizilor decât de cea a modulatorului receptorului androgen. Acest SARMs acționează în două moduri asupra corpului. Administrat oral, are un efect inhibitor asupra proteinelor miostatice, de unde vine și numele acestui SARMs. 

Care este mecanismul de acțiune al YK11

Care este mecanismul de acțiune al YK11

Un anumit tip de proteină, numită miostatin, este responsabilă pentru reglarea cât de mult mușchi poate să se extindă înainte de a ajunge la o anumită dimensiune. În alte cuvinte, miostatina inhibă creșterea musculară și împiedică corpul să acumuleze mușchi suplimentari după un anumit punct.

Inhibitorul de miostatină YK11 inhibă miogeneză prin împiedicarea sintezei miostatinei. Creșterea musculară nu ar fi reglată dacă proteina miostatină nu ar exista în corpul nostru.

Corpul poate pierde controlul asupra creșterii musculare atunci când există suficientă testosteronă, HGH și IGF-1 - combustibil pentru proteinele care stimulează creșterea musculară - dar nu există o barieră (cum ar fi miostatina) care să-l oprească și să-i spună să se oprească.

Inhibând miostatina, YK11 are un impact mult mai puternic decât testosteronul.

Se distinge de alte suplimente SARMs prin facilitarea creșterii "dublului mușchi".

YK11 este androgenic ca orice alt membru al familiei SARMs. Consumul de testosteron se datorează capacitatii sale de a imita hormonul androgenic. Consumul său duce la efecte steroide asupra oaselor și mușchilor.

S-a constatat că acționează în principal asupra țesutului muscular, deoarece inhibă miostatina, având în același timp un efect androgenic. Acest mecanism dublu de acțiune permite SARMs YK11 să îmbunătățească semnificativ creșterea musculară.

Similar cu consumul de steroizi fără efecte secundare negative, YK-11 are efecte similare.

Concluzia despre SARMs YK-11

Culturistii (atat profesionisti, cat si amatori) adora YK-11, SARMs care inhiba miostatina, si nu fara motiv, deoarece capacitatea sa de a furniza efecte inhibitorii asupra miostatinei este un avantaj urias pentru cei care doresc sa-si reconstituie masa musculara si sa-si sporeasca forta in timpul antrenamentelor.

In mod specific, YK-11 este unul dintre cei mai eficienti inhibitori ai miostatinei descoperiti pe piata, pentru a promova cresterea si volumul masei musculare, precum si pentru a ajuta la pierderea in greutate si imbunatatirea fluxului sanguin in corp.

Cu toate acestea, studiile clinice arata multe beneficii ale YK-11 in ceea ce priveste sanatatea oaselor, inclusiv cresterea masei osoase si prevenirea accidentarilor grave ale oaselor in timpul antrenamentelor cu greutati grele si epuizante. Nu este intamplator faptul ca YK-11 este utilizat ca un tratament legal pentru osteoporoza sau probleme comune ale densitatii osoase.

Articolul „Ce este YK11

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.