administrare-dozare-s23

Administrare și dozare a S23 SARMs

Cum să administrez S23 SARMs?

Pentru bărbați, o doză de S23 de 10-30 mg pe zi, împărțită în două doze, oferă cele mai bune rezultate. Această doză este împărțită deoarece viața sa jumătate este doar de 12 ore. Pentru niveluri stabile de sânge, trebuie să luați două doze, una dimineața și una seara. Acest lucru se datorează faptului că 96% din supliment va fi absorbit și nivelurile din sânge vor atinge vârful în jurul a 4 ore după prima doză. Utilizatorii trebuie să facă PCT (preferabil cu Clomid sau Nolvadex) pentru a-și recupera producția naturală de testosteron și pentru a evita suprimarea testosteronului. S23 ar trebui utilizat doar pentru maximum 8 săptămâni, dar ar trebui să începeți să vedeți rezultate în mai puțin de 4 săptămâni. Doza zilnică eficientă recomandată pentru S23 variază între 30 și 50 mg pe zi. Doza zilnică depinde de nevoile individuale ale organismului și de rezultatele dorite.

Viața jumătate plasmatică a S23 SARMs

Viața jumătate plasmatică este un termen folosit pentru a indica timpul de retenție a unei substanțe în corpul uman, după care este de obicei eliminată prin urină. Viața jumătate plasmatică este un factor important în determinarea frecvenței de administrare a unei substanțe. Viața jumătate plasmatică a S23 este în jur de 12 ore. Prin urmare, doza zilnică de acest SARMs trebuie luată împărțită în două doze, cu un interval de 12 ore între ele, astfel încât S23 să acționeze pe tot parcursul zilei. Nu luați doza zilnică de S23 o dată.

Concluzie

Fiecare culturist și sportiv își dorește să găsească un supliment care să acționeze ca steroizii, dar fără efecte secundare periculoase. La prima vedere, unii oameni ar putea spune că SARMs S-23 este răspunsul la această dorință, în special dacă doriți să concurați. La prima vedere, poate ajuta la creșterea masei musculare pure, pierderea grăsimii, obținerea unor oase mai sănătoase, protejarea împotriva pierderii musculare și reținerea puține sau deloc apă. Mai bine încă, poate ajuta la obținerea unor mușchi estetici, care sunt mai sănătoși și vă conferă un aspect tăiat și sculptat peste tot.

Informații detaliate „Ce este S23

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.