Andarine S4 - acțiune

Andarine S4 - acțiune

Cum acționează Andarine?

Cum acționează Andarine?

S4 Andarine este un modulator selectiv al receptorului androgenic. S-a demonstrat că Andarine S4 este cel mai puternic SARMs, menit să mențină masa musculară pură, în timp ce arde grăsimile în exces. Noi, la Imuscle, v-am pregătit acest articol, pentru a afla mai multe despre acțiunea Andarine.

Andarine S4 se atașează de AR (receptorul androgenic) și de fiecare dată când AR interacționează cu testosteronul, Andarine S4 îl obligă să producă gene care ajută la creșterea mușchilor și oaselor. Cu alte cuvinte, Andarine este un tip de SARMs care se leagă de receptorul androgenic, exact cum acționează androgenii obișnuiți. Singura diferență este că S4 Andarine are o activitate anabolică selectivă.

S4 Andarine este un supliment popular SARMs printre sportivii bărbați și femei, datorită dublei sale acțiuni. Aceasta accelerează procesul de creștere a masei musculare și, în același timp, elimină grăsimile subcutanate. Concentrația acțiunii acestui SARMs asupra grăsimilor este îndreptată în zona taliei și a abdomenului.

Acest efect / topirea grăsimilor / din Andarine S4 include multe alte beneficii. Când celulele grase sunt descompuse, ele eliberează o substanță chimică numită ATP (adenozin trifosfat). Aceasta este energia de care celulele și întregul corp au nevoie la nivel celular pentru a-și îndeplini funcțiile lor. Andarine S4 declanșează un proces foarte puternic care descompune grăsimile și încarcă corpul cu energie suplimentară. Ca urmare, puterea și explozivitatea sunt de asemenea crescute, ceea ce înseamnă că antrenamentele pot fi mai dificile și mai lungi.

Acest SARMs facilitează accesul oxigenului și a substanțelor nutritive la mușchi. Atunci când mușchii sunt hidratați și saturați cu oxigen, aceștia sunt mai puternici și mai rezistenți la eventualele accidentări. În plus, mușchiul crește mai intens atunci când este încărcat cu oxigen și substanțe nutritive, la fel ca oamenii. 

Mai multe despre cum interacționează Andarine

După cum am menționat deja, SARMs acționează prin atașarea la receptorul androgenic / AR /, ceea ce provoacă o activitate anabolică. Datorită acestei stimulări, corpul produce mai multe proteine, ceea ce ajută la construirea de mai multe mușchi. S4 SARMs poate provoca creșterea musculară în același mod ca steroizii, dar nu are aceleași efecte secundare asupra prostatei și altor organe ca steroizii.

Andarine S4 este un SARMs care are cele mai puternice efecte androgene, deoarece se leagă de receptorul androgenic, care are aproximativ 33% din puterea testosteronului. S4 face receptorul androgenic mai puțin sensibil la testosteronul natural al omului. Acest lucru face efectul și mai puternic.

SARMs Andarine S4 facilitează accesul oxigenului și substanțelor nutritive la mușchi. Atunci când mușchii sunt saturați cu oxigen și hidratați, aceștia sunt mai sănătoși și probabilitatea de a suferi leziuni este mai mică.

Până în prezent, Andarine S4 este cel mai util SARMs creat vreodată. Nu este doar primul produs aprobat pentru studii clinice de fază 2, ci este și un SARMs care a fost cercetat și studiat în detaliu. După ce a fost descoperit potențialul său anabolic, principalul scop al suplimentului este de a găsi o alternativă pentru tratarea pierderii de masă musculară legată de vârstă, osteoporozei și altor boli similare.

Cum pot cumpăra S4 SARMs?

La Imuscle, ne străduim să vă furnizăm produse de cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț. Andarine S4 poate fi achiziționat de aici, doar cu câteva clicuri.

Concluzie

S4 poate ajuta la îmbunătățirea masei corporale slabe, precum și la menținerea acesteia. Dintr-un studiu de fază 1, s-a constatat că Andarine S-4 crește greutatea cu 3,3% în mai puțin de 90 de zile, chiar dacă regimul subiecților din acest studiu nu a fost schimbat. În 2007, s-a constatat că acest supliment nu numai că are un afinitate ridicată pentru receptorii androgeni, dar are și efecte anabolice mai puternice decât unele steroizi tradiționale.

În afară de ajutarea la construirea de mușchi, nu va dăuna ficatului, poate opri ginecomastia la bărbați și poate ajuta la îmbunătățirea sănătății generale. La Imuscle, ne străduim să vă furnizăm produse de cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț. Andarine S-4 poate fi achiziționat de aici, doar cu câteva clicuri.

articolul „Ce este Andarine

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.