Andarine S4 SARMs - Beneficii

Andarine S4 SARMs - Beneficii

Unii oameni ar spune că Andarine este unul dintre cele mai utile SARMs, deoarece vă ajută să vă atingeți obiectivele atletice sau de bodybuilding. Se potrivește doar fără a face alte compuși mai puțin eficienți.

Ce să așteptați de la Andarine S4 SARMs?

Ei bine, Andarine S4 este foarte bio-disponibil, ceea ce înseamnă că veți vedea rezultate chiar din prima săptămână. În plus, s-a dovedit a fi eficient chiar și atunci când este luat în cantități mici.

Alte beneficii ale Andarine S4:

  • Creșterea masei musculare

În doar o săptămână, Andarine vă poate ajuta să faceți mușchii mai strânși și mai uscați. Acest lucru îl face un mod excelent de pregătire pentru competiții. Utilizatorii spun că trebuie să-l adăugați la stivă în ultimele 6-8 săptămâni ale ciclului pentru a obține o formă tăiată și sculptată. În plus, vă poate oferi o pompă musculară care durează întreaga zi, nu doar atunci când ridicați greutăți.

  • Creșterea forței

Doar după două săptămâni veți simți diferența în forța și rezistența dvs. Unele persoane care au folosit acest S4 SARMs spun că și-au depășit recordurile anterioare de ridicare până în săptămâna a 5-a a ciclului lor.

  • Pierderea în greutate

Nimeni nu știe cu certitudine cum Andarine S4 ajută corpul să ardă grăsimile, dar cea mai probabilă explicație este că împiedică corpul să producă lipază hormonală sensibilă (HSL), care controlează modul în care corpul dvs. arde grăsimile depozitate (inducând corpul să folosească grăsimile depozitate pentru energie).

Utilizatorii care au luat 50 mg S4 timp de 6 săptămâni spun că au pierdut până la 7 kilograme de grăsime și au câștigat masă musculară curată.

  • Câștigarea masei musculare

Oamenii au idei diferite despre cât de bine construiește Andarine S-4 mușchii. Dar cel puțin două studii clinice arată că Andarine poate ajuta oamenii să câștige masă musculară în timpul ciclului de volum, chiar dacă iau doar o cantitate mică din acesta. Poate ajuta, de asemenea, oamenii să-și păstreze masa musculară în timp ce sunt în regim de curățare. Utilizatorii care au luat 50 mg de Andarine S4 și au furnizat organismului mai multe calorii decât au ars, au observat o creștere de până la 20% a masei musculare curate până la sfârșitul unui ciclu de 8 săptămâni.

  • Fără retenție de apă

Datorită multor efecte anabolice, acesta este o modalitate sigură de a construi mușchi și de a consolida oasele, fără a vă îngrijora de umflături nedorite.

  • Mediu anabolic perfect

Creând un mediu anabolic stabil în corpul tău, poți folosi cu încredere alte produse SARMs, știind că Andarine nu va împiedica funcționarea acestora, ba chiar va amplifica efectul.

Poate fi utilizat eficient pentru volum și recompunere corporală. 

De unde pot cumpăra Andarine S-4?

Andarine S4 este un SARMs care poate fi cumpărat online de la mai mulți vânzători de suplimente, acum puteți cumpăra Andarine S4 de la Imuscle. Suntem o companie certificată, iar certificatul nostru GMP dovedește că ingredientele noastre provin dintr-o sursă curată și sunt de înaltă calitate. SARMs Andarine este o alternativă sigură la tratamentul cu steroizi. În mod eficient, vă ajută să câștigați mai multă masă musculară, promovând creșterea musculară. Arde rapid grăsimea și vă ajută să obțineți forma dorită. Efectele secundare minore, cum ar fi scăderea nivelului de testosteron, sunt minime și ușor de corectat cu PCT. Este bun pentru entuziaștii de fitness care doresc să câștige masă musculară curată și să scape de grăsimile subcutanate persistente într-un mod sigur, eficient și durabil.

Informații detaliate „Ce este Andarine S4”

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.