Beneficiile S23

Beneficiile S23 SARMs

Care sunt efectele S23 SARMs?

Este un fapt că unul dintre cele mai eficiente SARMs, S23 poate forma legături puternice cu receptorii androgeni în celule, conform cercetărilor.

Aceste "legături puternice" ale S23 vă vor oferi următoarele avantaje.

  • Creștere mai mare a masei musculare curate

Acest SARMs reușește să contracareze efectele estrogenului, ajutând la obținerea unei mase musculare mai curate și a forței. Utilizatorii afirmă că utilizarea acestui supliment i-a ajutat să-și mențină câștigurile mai eficient la sfârșitul ciclului lor.

  • Putere și rezistență îmbunătățite

După includerea S23 în ciclul lor, utilizatorii raportează o îmbunătățire semnificativă a rezistenței fizice, vitezei și forței lor. Ca rezultat, ei reușesc să antreneze mai mult și mai intens, ceea ce duce la mai multe câștiguri pentru corpul lor.

  • Scădere în greutate

S-a constatat că S23 SARMs reduce greutatea corporală medie și masa grasă, în timp ce crește densitatea minerală osoasă și masa musculară. Un studiu a arătat că dozele mari pot reduce dramatic grăsimile corporale prin creșterea oxidării și arderii grăsimilor. Prin urmare, are sens ca pierderea de grăsime să crească atunci când luați mai mult S23.

  • Previne pierderea de mușchi

Într-un studiu, S23 a prevenit pierderea de masă musculară ca urmare a glucocorticoizilor (utilizați pe termen lung, glucocorticoizii pot cauza pierderea serioasă de masă musculară). Acesta protejează mușchii care se contractă rapid (forță) și încet (rezistență) de utilizarea excesivă a glucocorticoizilor, menținându-le dimensiunea.

  • Densitate osoasă îmbunătățită

Are capacitatea de a activa atât celulele care construiesc oasele, cât și de a crește forța musculară, ceea ce împreună poate crește rezistența oaselor. De exemplu, în studiile pe animale s-a constatat că S23 SARMs crește masa musculară și densitatea minerală osoasă. Ca urmare a scăderii nivelului de estrogen s-a dezvoltat o boală la persoanele cu osteoporoză, care pot beneficia de S23. De asemenea, poate ajuta la menținerea oaselor puternice și sănătoase, la accelerarea recuperării și la prevenirea fracturilor prin imitarea testosteronului (prin creșterea masei musculare).

  • Minim sau deloc retenție de apă

Utilizatorii raportează că nu au experimentat umflarea sau retenția de apă în timp ce au folosit S23, ceea ce înseamnă că au reușit să-și păstreze toate câștigurile chiar și după încheierea ciclului S23. Ca urmare, acest SARMs este folosit frecvent pentru tăiere de către culturiști și sportivi.

  • Aspect muscular mai ferm

Dacă antrenați pentru competiție, atunci S23 vă poate ajuta să dezvoltați un aspect muscular mai ferm, cu mai multe nervuri (deoarece vă încurajează să dezvoltați mușchii uscați și slabi).

Rezumat S23

Orice culturist și sportiv visează la un supliment care să poată duce la aceleași câștiguri ca steroizii, dar fără efectele secundare periculoase. S23 este suplimentul SARMs visat de voi. La o privire, poate oferi câștiguri decente în masa musculară curată, pierdere în greutate, oase mai sănătoase, protecție împotriva pierderii musculare și puțină sau deloc retenție de apă. S-23 vă poate ajuta să obțineți mușchi estetici mai fermi, care vă vor lăsa să arătați texturați, nervoși și tăiați peste tot.

Informații detaliate „Ce este S23”

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.