Testolone RAD140 Administrare

Testolone RAD140 Administrare și Dozare

Administrarea Testolone RAD140

Doza zilnică recomandată de RAD140 este între 10 și 20 mg.

Începătorii ar trebui să înceapă cu o doză mai mică pe zi pentru un anumit timp, până când organismul se obișnuiește cu noul produs. Apoi, doza poate fi crescută treptat până când se ajunge la doza maximă zilnică (care în cazul Testolone RAD140 este de 20 mg pe zi). Doza depinde de nevoile individuale ale organismului și de rezultatele dorite. Există și alți factori care influențează doza pe care fiecare persoană ar trebui să o ia. Doza zilnică depinde de cât de intens antrenați, cât timp aveți nevoie pentru a vă recupera, cât cântăriți, ce rezultate doriți, etc. Noi, la Imuscle SARMs, spunem că ar trebui să începeți cu o doză mai mică dacă sunteți începător în sport și nu ați mai făcut sport înainte, sau dacă considerați că antrenamentele dvs. nu sunt suficient de intense. După ce organismul dvs. se obișnuiește cu noul produs / Testolone RAD-140 /, creșteți încet cantitatea pe care o luați, în timp ce vă antrenați și mai greu. Nu luați mai mult de doza maximă sigură (care pentru Testolone RAD140 este de 20 mg pe zi). RAD140 este un SARMs unic care construiește densitatea osoasă și masa musculară. Are efecte aproape la fel de puternice ca steroizii, dar nu are efecte secundare grave. Scopul său principal este să vă facă să vă simțiți că aveți testosteron în corpul dvs. Efectele Testolone RAD140 durează mai mult timp. 

Perioada de viață plasmatică a Testolone RAD140 SARMs

Perioada de viață plasmatică este un termen pentru cât timp o anumită substanță rămâne în corpul dvs. înainte de a fi eliminată prin urină. Perioada de viață plasmatică este un factor important în determinarea cât de des trebuie să luați o anumită substanță. Testolone RAD140 are o jumătate din viața plasmatică în sânge de aproximativ 36 de ore, deci suplimentul ar trebui să fie luat doar o dată pe zi. Nu împărțiți doza zilnică în mai multe doze mai mici.

Ciclu Testolone RAD140

Testolone RAD140 are un efect puternic, motiv pentru care se recomandă ca ciclul cu acest supliment să nu depășească 6 săptămâni (aproximativ o lună și jumătate).

Consum sigur la administrarea Testolone RAD140

Testolone RAD 140 SARMs nu trebuie să fie luat mai mult de 6 săptămâni (aproximativ o lună și jumătate).

  • Urmăriți ceea ce este scris pe etichetă cu privire la dozare.
  • Atunci când luați Testolone RAD140 sau alt supliment SARMs, trebuie să fiți într-o stare de sănătate perfectă și să nu aveți alte afecțiuni.
  • Nu trebuie să consumați prea mult alcool. Pentru cea mai mare siguranță, este cel mai bine să consumați cât mai puțin alcool posibil.
  • Este folosit în principal de sportivi care sunt într-o formă fizică bună.

Acest produs SARMs trebuie să fie utilizat numai de sportivi avansați sau de persoane care fac antrenamente foarte intense.

Concluzie

Testolone este o substanță chimică foarte puternică, membră a așa-numitelor SARMs, modulatorii selectivi ai receptorilor androgeni. SARMs Testolone a devenit în mod special unul dintre cele mai populare boostere de antrenament, deoarece imită hormonul androgen/anabolic testosteron în organism. RAD140 SARMs este evident excelent pentru construirea musculaturii, arderea grăsimilor și menținerea creșterii musculare.

Articol detaliat „Ce este Testolone

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.