PCT

Terapia post-ciclu cu SARM

Trebuie să facem terapie post-ciclu cu SARM-uri?

La sfârșitul ciclului vine cel mai important moment, terapia de reabilitare care ajută organismul să revină la ritmul său normal, dar este necesar acest lucru pentru SARMs?

Nu.

În procesul terapeutic normal în care se utilizează doze mici de SARMs pentru o perioada de la 6 la 12 luni (doze de la 1 la 3 mg.).

Dar diferența la noi este că pentru a ne atinge mai rapid obiectivele legate de creșterea mușchilor, folosim doze mai mari în consecință, avem mai multe opțiuni de terapie post-ciclu.

- '' Așa-i că SARMs nu suprima testosteronul, la ce îmi trebuie terapie după un ciclu''

Da, dozele terapeutice nu suprimă în niciun fel funcția testosteronului, dar atunci când luăm doze mai mari pentru creșterea rapidă a mușchilor și a forței, se întâmplă altceva.

Suplimentul SARM (excepții Cardarina, Stenabolice și Ibutamoren) ocupă aproape toți receptorii de androgeni, care la rândul lor împiedică propriul tău hormon testosteron să se lege de aceștia și, în consecință, nevoia (din punctul de vedere al organismului care nu o folosește în timpul SARM) scade.

Aceasta poate duce la niveluri mai scăzute de producție de testosteron, deoarece în acest moment nu poate fi utilizat optim, din cauza lipsei receptorilor liberi de androgeni.

Exact din acest motiv la unii oameni nu apar reacții adverse. Au mai mulți receptori de androgeni, ceea ce permite testosteronului să interacționeze normal cu aceștia.

Toate acestea ridică întrebarea - Ce anume ar trebui să facem în continuarea ciclului cu SARM?

Opțiunea numărul 1 - fără terapia de recuperare

Această opțiune este valabilă, cu condiția să nu utilizați suplimente SARM combinate / în stack care interacționează direct cu receptorii de androgeni, cum ar fi:

Ostarina MK-2866

Ligandrol LGD-4033

Testolone RAD-140

Andarine S4

S23

YK-11

Și ciclul să nu fi durat mai mult de 6 săptămâni. În acest caz, absența oricăror efecte secundare este aproape sigură.

Receptorii de androgen interacționează atât cu SARM-urile, cât și cu alți hormoni din organism.

Opțiunea numărul 2 - Terapia ușoară în timpul ciclului și după acesta

Dacă combinați unele dintre suplimentele SARM menționate mai sus, este foarte probabil să ajungeți la suprasaturarea receptorilor androgeni (există câteva excepții aici, deoarece unele persoane au mai mulți receptori decât altele).

În acest scop, puteți utiliza mai multe vitamine și minerale care au un efect dovedit ca urmare a sutelor de studii controlate.

Vitamina D3 - 2000 - 5000 iu zilnic

Studiile arată că D3 interacționează cu sistemul reproducător, în special la bărbați. Corpul tău produce numai vitamina D3 din colesterol și în urma interacțiunii sale cu lumina soarelui. Modul închis de viață pe care îl avem în zilele noastre nu ne permite să facem suficient...

Din acest motiv, mulți dintre noi suntem deficienți în această vitamină fără să știm măcar. Aportul de vitamina D3 duce la creșterea testosteronului liber, întărește oasele și îmbunătățește starea de spirit.

Recomandam administrarea de vitamine profilactic în timpul ciclului SARM și o lună după. Acest lucru va asigura continuarea proceselor normale în organism.

Zinc între 30 și 45 mg zilnic

Zincul este implicat în multe aspecte ale reproducerii masculine, cum ar fi dezvoltarea testiculelor, sinteza testosteronului și calitatea spermatozoizilor. Zincul interacționează cu multe enzime implicate în sinteza ADN-ului și proteinelor care sunt implicate critic în dezvoltarea celulelor germinale.

Studiile clinice efectuate cu bărbați cărora le lipsește zincul arată că sinteza de testosteron și spermatogeneza depind de suplimentul adecvat de zinc.Prin urmare, suplimentarea orală de zinc poate îmbunătăți și mai mult spermatogeneza la bărbați.

Recomandam administrarea de vitamine profilactic în timpul ciclului SARM și o lună după. Acest lucru va asigura continuarea proceselor normale în organism.

Opțiunea numărul 3 

SERM este destul de apropiat ca semnificație cu SARM și asta e din motive întemeiate.

Acestea sunt modulatori selectivi ai receptorilor de estrogen care interacționează cu cel de-al doilea hormon major important la bărbați, Estradiol sau așa-numitul estrogen. Deoarece testosteronul și estrogenul sunt în echilibru și sunt interdependente, reglarea unuia îl va afecta pe celălalt.

Pentru această terapie după un ciclu cu SARM ne vom concentra pe 2 produse SERM.

Citrat de clomifen

Acționează ca un inhibitor estrogenic la nivelul glandei hipofizare și stimulează astfel eliberarea de LH (hormonul luteinizant) și FSH (hormonul stimulator al foliculilor), care conduce la rândul său funcțiile steroidogene și spermatogene ale testiculelor.

Când scopul este de a crește nivelul de testosteron circulant la un bărbat cu un nivel scăzut de testosteron, terapia cu Clomifen este una dintre cele mai practice soluții ale problemei, deoarece stimulează propria producție.

Citrat de tamoxifen

Datorită mecanismului său de acțiune, tamoxifenul inhibă feedback-ul negativ al estrogenului în hipotalamus și hipofiză, ceea ce duce la eliberarea de LH și FSH, care la rândul său crește sinteza de testosteron și stimulează spermatogeneza.

Vă recomandăm acest ciclu de recuperare după un aport foarte lung de doze mari de SARM în intervalul de 2-3 luni. Administrarea trebuie să continue cel puțin o lună după oprirea suplimentelor SARM.

Produsele SERM pot fi, de asemenea, utilizate individual pentru a crește rapid propriul testosteron fără riscul de a suprima nivelurile după oprirea produsului.

• Citrat de clomifen

• Citrat de tamoxifen

PCT XXL - o combinație specială de produse pentru terapie după un ciclu sau pentru creșterea testosteronului

Sfaturi de la utilizatori pentru recuperarea corectă după un ciclu

Cu 1 clic puteți să ne înregistrați pe ale noastre Forum SARM unde utilizatorii fac schimb de informații despre consumul lor de CAPM, precum și despre efectele și rezultatele pe care le primesc de la produse.

Află care sunt produsele care sunt cele mai potrivite pentru tine și nevoile tale, fii primul care profită de promoții exclusive până la -50%, primește primele informații și mostre ale noilor noastre produse!

Surse de informare:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5010627/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5427781/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21154195

 

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.